Ужас! Гигантски рог расте на главата на китайска баба

Ужас! Гигантски рог расте на главата на китайска баба

0

87-годишната Лянг Сючжън живее в истински ужас. На главата си тя има огромен рог, характерен за някои митични същества, но не и за човешката раса.

1

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.
Мистерии - Регистрирай се и стани безсмъртен

Регистрирай се и стани безсмъртен

03.09.20150220

От социалната мрежа Eter9 съобщават, че са намерили начин техните потребители да остават в киберпространството дори и след физическата им смърт.

Мистерии - Как се оцелява на Марс се учат на Хаваите

Как се оцелява на Марс се учат на Хаваите

03.09.2015079

Генерална репетиция за предстоящото човешко пътуване до Марс стартира на Хаваите. От НАСА обявиха старта на експериментална мисия, в която специално избрани участници трябва да оцелеят психически и физически в ограничено пространство

Мистерии - Месечният хороскоп за септември според нумерологията

Месечният хороскоп за септември според нумерологията

02.09.201504168

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец септември, трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

Мистерии - Меркурий ще изчезне след сблъсък с Венера или Слънцето

Меркурий ще изчезне след сблъсък с Венера или Слънцето

02.09.20151333

Според изчисленията на астроном от университета на Хавайките острови Меркурий ще изчезне от Слънчевата система, след като се сблъска с Венера или Слънцето.

Мистерии - Хороскопът на всички зодии за месец септември

Хороскопът на всички зодии за месец септември

01.09.201504999

От 7 септември Венера ще излезе от фазата си на ретроградност в зодия Лъв, но от 18 септември Меркурий става ретрограден за трети и последен път тази година. Обратното му движение ще е в зодия Везни.

Мистерии - Учени: Мощно цунами в Средиземно море може да отнеме живота на милиони

Учени: Мощно цунами в Средиземно море може да отнеме живота на милиони

01.09.201501760

Огромна вълна цунами в Средиземно море може да отнеме живота на приблизително 130 милиона човека, живеещи по бреговете на затворения морски басейн. Вълните ще погълнат множеството курортни селища

Мистерии - Откриха кратер на Марс, по-голям от Калифорния и Тексас

Откриха кратер на Марс, по-голям от Калифорния и Тексас

01.09.20150117

Кратер, по-голям от територията на Калифорния и Тексас взети заедно, откри мултифункционалният космически апарат Марс Риконъсънс Орбитър в края на миналата година.

Мистерии - Жителите на бразилското село Арарас изгарят живи от слънцето

Жителите на бразилското село Арарас изгарят живи от слънцето

31.08.201545647

Стотици жители на бразилското село Арарас живеят в постоянна болка и страх за живота си. Те всички страдат от тежко генетично разболяване, заради което буквално изгарят живи от слънчевите лъчи.

Мистерии - Пълнолуние в Риби – кое е важното за деня

Пълнолуние в Риби – кое е важното за деня

29.08.201502594

На 29 август в 21. 31 часа фазата на Пълнолуние ще попадне в зодиакалния знак Риби. Денят е подходящ за прошка, умиротворение и пречистване, независимо от рожденият ви зодиакален знак.

Мистерии - НАСА: Краят на света се отлага

НАСА: Краят на света се отлага

28.08.20150464

За пореден път на Американската космическа агенция НАСА се наложи да опровергава плъзналите в Интернет слухове за края на света.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Още от Мистерии

 • Нови
 • Последно Коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Световни мистерии, загадки и феномени. Анализ и резюмета на мистерии и феномени от Съновник.бг. Древните мистерии и техните послания. Колекция от избрани статии за мистерии и феномени. Потопете се в света на мистиката и изотериката. Мистика и мистицизъм, окултизъм и езотерика. В настоящият портал ще намерите информация за мистика, магии, извънземни и всякакви необясними случки. Мистично и любопитно. Мистика на древността, мистериозни факти и събития. Мистиката в съвременният живот и свят.