Най-откачените рекорди на Гинес

Най-откачените рекорди на Гинес

0

Книгата за рекордите на Гинес е създадена през 1955 година. За повече от шест десетилетия хората търсят всевъзможни творчески начини да бъдат най-добри в нещо. Всяка година комисията, одобряваща рекордите, получава около 50 000 заявления

1

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.

Популярни

Мистерии - Какво Ви отреждат звездите днес – 26 май

Какво Ви отреждат звездите днес – 26 май

26.05.201605346

Венера и Слънцето в Близнаци сключват днес положителен ъгъл, който ще ни помага да откриваме добрите страни на хората и красотата около себе си през днешния ден.

Мистерии - Какво разкриват случайните ни драсканици за нас?

Какво разкриват случайните ни драсканици за нас?

26.05.201601544

Вижте тълкуванията на някои рисунки, за да опознаете себе си по-добре, а също и за да разгадаете характера на околните.

Мистерии - Пази планетата и природата ни с тези лесни правила!

Пази планетата и природата ни с тези лесни правила!

25.05.20160171

Еко каузите стават все по-мащабни, но малцина са хората, които ежеднвено полагат усилия за опазване на околната среда. Истината е, че всеки от нас може да направи няколко елементарни и изключително лесно стъпки, с които ще помогнете на планетата ни

Мистерии - Древният град на джуджетата Макхуник побърка археолози

Древният град на джуджетата Макхуник побърка археолози

25.05.20160299

През 40-те години на XX век в пустинята около Шахдад, в провинция Керман в Иран е открит загадъчен град. Селището, което носи името Макхуник, някога е било дом на древна цивилизация на джуджета.

Мистерии - Вижте хороскопа си за днес - 25 май

Вижте хороскопа си за днес - 25 май

25.05.201605926

Ретроградният Марс в Стрелец образува опозиция с Венера, което ще сее напрежение и конфликти най-вече с романтичната половинка. На работа вероятно ще се сблъскваме със съперници.

Мистерии - Какви изненади е приготвила седмицата до 29 май според нумерологията

Какви изненади е приготвила седмицата до 29 май според нумерологията

24.05.201602290

За да разберете какво ви предстои през новата седмица според личното ви число, първо трябва да го пресметнете. То е едноцифреният сбор между деня, месеца и годината ви на раждане

Мистерии - Какво ви вещаят звездите днес – 24 май

Какво ви вещаят звездите днес – 24 май

24.05.201602572

Преминаването на Венера в Близнаци днес ще ни зареди с настроение за романтика и ще ни показва по няколко варианта за щастие. Планетата на любовта ще остане във въздушния знак до 17 юни и ще е причина за големи вълнения.

Мистерии - Ето какво предстои в седмицата до 29 май според хороскопа

Ето какво предстои в седмицата до 29 май според хороскопа

23.05.201606826

Седмицата, в която навлизаме крие доста предизвикателства за голяма част от вас. Ще ви се дадат нови възможности, но пък за да осъществите целите си, ще трябва да пренебрегнете закостенелите си схващания и да дадете път на новото.

Мистерии - Най-смъртоносните отрови на планетата

Най-смъртоносните отрови на планетата

23.05.20160462

Токсичните вещества на планетата са хиляди. Когато стане въпрос за отрови, най-често се сещаме за арсен, цианид и подобни. Това обаче съвсем не са най-токсичните вещества на Земята. Тук сме събрали петте истински смъртоносно-отровни вещества

Мистерии - Няколко идеи как да преживеем края на света

Няколко идеи как да преживеем края на света

23.05.20160221

Учените са категорични, че най-много след 500 милиона години условията на планетата Змея няма да позволят дори на хлебарките да оцелеят. Човекът може да загине дори по-рано, като унищожи сам себе си с ядрена война например.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Още от Мистерии

 • Нови
 • Последно Коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Световни мистерии, загадки и феномени. Анализ и резюмета на мистерии и феномени от Съновник.бг. Древните мистерии и техните послания. Колекция от избрани статии за мистерии и феномени. Потопете се в света на мистиката и изотериката. Мистика и мистицизъм, окултизъм и езотерика. В настоящият портал ще намерите информация за мистика, магии, извънземни и всякакви необясними случки. Мистично и любопитно. Мистика на древността, мистериозни факти и събития. Мистиката в съвременният живот и свят.