6 357 Статии,9 533 Сънища,5 338 Истории
С нов телескоп НАСА ще търси злато в Космоса

С нов телескоп НАСА ще търси злато в Космоса

0

С нов по рода си телескоп се сдоби Американската космическата агенция. Уредът ще помага на експертите да откриват находища от злато в недрата на астероиди

1

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.

Популярни

Мистерии - Защо американците празнуват Деня на благодарността?

Защо американците празнуват Деня на благодарността?

26.11.20150276

Един от най-големите празници в САЩ след Денят на независимостта – 4 юли, е Денят на благодарността, който се отбелязва всеки 4-ти четвъртък от месец ноември

Мистерии - Пълнолуние в Близнаци – най-важното за деня

Пълнолуние в Близнаци – най-важното за деня

26.11.201502779

В 1 след полунощ днес фазата на Пълнолуние ще настъпи в зодия Близнаци. Енергийният заряд на днешния ден ще подпомага любопитството, инициативността и новаторството

Мистерии - НАСА снима свастика на 8000 години

НАСА снима свастика на 8000 години

26.11.20150266

Космически снимки, направени от спътник на Американската космическа агенция НАСА, разкриха повече от 260 мистериозни форми, в това число свастика и кръст, разпилени в безплодната степ на Северен Казахстан.

Мистерии - Кои са неподвижните знаци и каква е съдбата им

Кои са неподвижните знаци и каква е съдбата им

26.11.201507097

Добри организатори, мислители, дейци – това са само част от характеристиките на слънчевите неподвижни знаци Лъв, Скорпион, Телец и Водолей. Те са опора за околните и обединителен център на всичко важно в живота.

Мистерии - Трите зодии-самотници

Трите зодии-самотници

25.11.201513607

Някои хора са орисани да бъдат самотни и колко да търсят любовта, съдбата просто не им е отсъдила да имат човек до себе си. За астролозите има 3 знака, за които е най-вероятно да бъдат самотници.

Мистерии - Опасността от болести зависи и от рождения месец

Опасността от болести зависи и от рождения месец

25.11.201511929

Изследване на експерти от Колумбийския университет е открило връзка между уязвимостта към определени заболявания и рождения месец. Проучвани са били малко над 1. 7 милиона пациенти.

Мистерии - Нумерологичната прогноза до 29 ноември

Нумерологичната прогноза до 29 ноември

24.11.20150805

Пресметнете личното си число и вижте какво предвижда нумерологичната прогноза за вас през новата седмица. За целта просто съберете датата си на раждане с месеца и годината.

Мистерии - Хороскопът за всяка зодия до края на ноември

Хороскопът за всяка зодия до края на ноември

23.11.201506231

Този четвъртък фазата на Пълнолуние ще настъпи в зодия Близнаци, а между Слънцето, Меркурий и Сатурн в Стрелец се образува точен съвпад, което ще направи седмицата до края на ноември много приятна за някои зодии.

Мистерии - Недостатъци на зодия Козирог

Недостатъци на зодия Козирог

23.11.20151610

Родените под знака на Козирог имат своите недостатъци и ако ги знаете, ще ви е по-лесно да разберете хората от тази зодия.

Мистерии - Мислите, че сте отвлечен от НЛО? Не, просто имате сънна парализа

Мислите, че сте отвлечен от НЛО? Не, просто имате сънна парализа

22.11.20150287

Агенти Мълдър и Скъли от популярния преди години сериал Досиетата Х се опитваха да убедят всички, че истината за извънземните е някъде там. Но учени наскоро доказаха, че проблемът на хората, твърдящи, че са отвлечени от НЛО, е заровен в главите им.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Още от Мистерии

 • Нови
 • Последно Коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Световни мистерии, загадки и феномени. Анализ и резюмета на мистерии и феномени от Съновник.бг. Древните мистерии и техните послания. Колекция от избрани статии за мистерии и феномени. Потопете се в света на мистиката и изотериката. Мистика и мистицизъм, окултизъм и езотерика. В настоящият портал ще намерите информация за мистика, магии, извънземни и всякакви необясними случки. Мистично и любопитно. Мистика на древността, мистериозни факти и събития. Мистиката в съвременният живот и свят.