Слънчев импулс 2 завърши околосветската си мисия

Слънчев импулс 2 завърши околосветската си мисия

0

Околосветското пътешествие на Слънчев импулс 2 приключи успешно. Задвижван само със слънчева енергия, безпилотният самолет се приземи без проблеми в Обединените арабски емирства.

1

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.

Популярни

Мистерии - Нумерологичната прогноза до 31 юли

Нумерологичната прогноза до 31 юли

26.07.201601881

За да разберете какво е предвидила нумерологията за вас през предстоящата седмица, пресметнете личното си число. То представлява сбор между числата от датата ви на раждане, месеца и годината.

Мистерии - Днес имен ден празнува Парашкева!

Днес имен ден празнува Парашкева!

26.07.20160211

На днешния ден – 26-ти юли православната църква чества Света преподобна мъченица Параскева.

Мистерии - Вижте хороскопа си за днес - 26 юли

Вижте хороскопа си за днес - 26 юли

26.07.201603108

Заради Луната без курс, която ще наблюдаваме през голяма част от днешния ден, е напълно възможно да се чувствате отпаднали и без желание за предприемане на нови начинания.

Мистерии - Какви изненади са ви подготвили звездите до 31 юли

Какви изненади са ви подготвили звездите до 31 юли

25.07.201605239

Седмицата между 25-ти и 31-ви юли ще е благоприятна за всеки, решен да се занимава с финансови дела. Всеки ще бъде поставен пред определени избори. Пиленцето каца на рамото ви – не го изпускайте. Доверете се на интуицията си и няма да сбъркате.

Мистерии - Свeта Анна ражда Богородица на 70 години

Свeта Анна ражда Богородица на 70 години

25.07.201635073

Днес православната църква отдава почит на майката на Дева Мария света Анна. На днешния ден празнуват всички, които носят имената Анна, Анка, Ани, Блага, Добри, Добра, Янула, Янина.

Мистерии - Засилете интуицията си с магическият аметист!

Засилете интуицията си с магическият аметист!

25.07.20160164

Аметистът е един от онези дарове на Майката Земя, които имат почти магически свойства върху човека. Конкретно ценният камък има силно влияние на две нива – физическо и психическо.

Мистерии - Хоровите очи защитават от злото и след смъртта

Хоровите очи защитават от злото и след смъртта

25.07.20160241

Окото на Хор е един от най-мощните талисмани, използвани в Древния Египет. Този могъщ талисман бил изключително разпространен сред всички прослойки на обществото през многото столетия, в които се развивала египетската цивилизация.

Мистерии - Вижте хороскопа си за днес – 25 юли

Вижте хороскопа си за днес – 25 юли

25.07.201605342

Луната в Овен и Слънцето в Лъв днес ще ни осигурят забавен и емоционален ден, стига да не се оставяме на притесненията си, а да се възползваме напълно от новите възможности.

Мистерии - НЛО ли е това? Странен обект засия в небето над Маями

НЛО ли е това? Странен обект засия в небето над Маями

24.07.20160258

Светлинно образувание с необичайни размери се появи в небето над летище в Маями, оставяйки служители и пътници без думи. Подобен феномен не е виждан до сега.

Мистерии - Не празнувайте! На 40-тия юбилей смъртта се навърта наблизо

Не празнувайте! На 40-тия юбилей смъртта се навърта наблизо

24.07.20160287

Всеки от нас знае, че 40-тата годишнина не трябва да се празнува. Причините за това идват от древността и са свързани с народните вярвания.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Още от Мистерии

 • Нови
 • Последно Коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Световни мистерии, загадки и феномени. Анализ и резюмета на мистерии и феномени от Съновник.бг. Древните мистерии и техните послания. Колекция от избрани статии за мистерии и феномени. Потопете се в света на мистиката и изотериката. Мистика и мистицизъм, окултизъм и езотерика. В настоящият портал ще намерите информация за мистика, магии, извънземни и всякакви необясними случки. Мистично и любопитно. Мистика на древността, мистериозни факти и събития. Мистиката в съвременният живот и свят.