Разберете хороскопа си за днес – 26 август

Разберете хороскопа си за днес – 26 август

0

Марс застава в опозиция на Нептун. Това отключва напрегната конфигурация от аспекти на небето. Ще ви е трудно да запазите трудоспособността и концентрацията си.

1

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.

Популярни

Мистерии - Странни суеверия от цял свят

Странни суеверия от цял свят

25.08.20160333

Въпреки напредъка на науката, образованието и човешкия мироглед все още в умовете на хората са заложени хиляди суеверия, които до известна степен определят битието ни.

Мистерии - Разберете хороскопа си за днес – 25 август

Разберете хороскопа си за днес – 25 август

25.08.201606767

От днес Луната ще се движи в територията на Близнаци, което ще засили жаждата ни за знания, а информацията, които получаваме, ще служи добре на целите ни.

Мистерии - Какво ви е подготвил хороскопът за днес – 24 август

Какво ви е подготвил хороскопът за днес – 24 август

24.08.201607515

Позицията на Марс в Стрелец и ретроградният Уран в Овен ще провокира негативни чувства като тревога и безпокойство при всяка пречка. Препоръчително е да се придържаме към проектите, които вече сме започнали.

Мистерии - Суеверията на пътешествениците

Суеверията на пътешествениците

23.08.20160208

За да имат късмет при пътуване или да се съвместят с новата култура, пътешествениците спазват редици странни ритуали, които са родени от поверията на различни нации по света.

Мистерии - Дуалните зодиакани знаци и какво е важно да знаете за тях

Дуалните зодиакани знаци и какво е важно да знаете за тях

23.08.201601505

Дуалните знаци в хороскопа са Близнаци, Стрелец и Риби и са наречени дуални, защото изображението на знака съчетава два символа. Тези зодии могат да бъдат обединени от общи признаци

Мистерии - Това е хороскопът ви за днес – 23 август

Това е хороскопът ви за днес – 23 август

23.08.201603576

Днес Слънцето ще премине в Дева, което в народните обичаи е давало начало на събирането на реколтата, а според астрологията движението показва, че идва време за повече работа и подобряване на организация.

Мистерии - Нумерологичната прогноза до 28 август

Нумерологичната прогноза до 28 август

22.08.201601040

За да разберете какво е предвидила нумерологията за вас през предстоящата седмица, пресметнете личното си число. То представлява сбор между числата от датата ви на раждане, месеца и годината.

Мистерии - Какво ви очаква в седмицата до 28 август според хороскопа

Какво ви очаква в седмицата до 28 август според хороскопа

22.08.2016011012

През тази седмица Слънцето ще премине в Дева, а на 25 август Марс и Сатурн образуват съвпад в Стрелец, което дава началото на нов сатурнов цикъл и може да се отрази върху живота на много хора.

Мистерии - Трагичната легенда за връх Мальовица

Трагичната легенда за връх Мальовица

22.08.20160333

Други обаче го свързват с легендарния Мальо войвода. Според легендата Мальо е момък, роден в едно от селца наоколо. Той растял хубаво, здраво и силно момче, а когато станал голям юнак, станал овчар.

Мистерии - Прочете прогнозата на звездите за днес – 22 август

Прочете прогнозата на звездите за днес – 22 август

22.08.201605614

Днес ще имаме възможността да подредим мислите си и отлично да се организираме, преди да започнем работата по голям проект. Ще се трудим под стрес и в напрегната обстановка.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Още от Мистерии

 • Нови
 • Последно Коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Световни мистерии, загадки и феномени. Анализ и резюмета на мистерии и феномени от Съновник.бг. Древните мистерии и техните послания. Колекция от избрани статии за мистерии и феномени. Потопете се в света на мистиката и изотериката. Мистика и мистицизъм, окултизъм и езотерика. В настоящият портал ще намерите информация за мистика, магии, извънземни и всякакви необясними случки. Мистично и любопитно. Мистика на древността, мистериозни факти и събития. Мистиката в съвременният живот и свят.