Какво ви готви хороскопът в седмицата до 2 октомври

Какво ви готви хороскопът в седмицата до 2 октомври

0

В последните дни на месец септември Марс ще се смени знака от Стрелец в Козирог, което ще ни направи по-сериозни и амбициозни при преследването на целите.

1

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.

Популярни

Мистерии - Вашият нумерологичен хороскоп до 2 октомври

Вашият нумерологичен хороскоп до 2 октомври

26.09.201601525

За да узнаете какво ви готви нумерологичният хороскоп от 26 септември до 2 октомври, трябва първо да изчислите личното си число. За целта съберете числата от деня ви на раждане, месеца и годината.

Мистерии - Твоят дневен хороскоп за днес - 26 септември

Твоят дневен хороскоп за днес - 26 септември

26.09.201605877

Очаква ни приятен и лек ден, който ще донесе късмет на много от представителите на различните зодии. На пътя ни ще се появят много възможности както в професионален, така и в личен план, които определено не са за изпускане.

Мистерии - Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото

Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото

26.09.20160373

Странна случка в гората, вълнува съзнанието на жена от Русия от дълго време. Вече четвърт век изплашената дама си спомня за среща с необяснимото, която тя и нейното куче са имали.

Мистерии - Какви изненади ви готви Вселената днес - 25 септември?

Какви изненади ви готви Вселената днес - 25 септември?

25.09.201605670

Тъй като през голяма част от днешния ден имаме Луна без курс, е добре да не предприемаме нови проекти. До 17. 00 часа е желателно да щадим психиката и тялото си, като се отдадем на приятни занимания или вършим познати ангажименти.

Мистерии - НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак

НАСА: Не, няма 13-ти зодиакален знак

25.09.20160206

В официално изявление НАСА отрече да е откривала 13-ти зодиакален знак Змиеносец и да е преподреждала останалите 12 зодии, тъй като Агенцията не се занимава с хороскопи, а с астрономия.

Мистерии - Стъпките, с които ще овладеем телепатията

Стъпките, с които ще овладеем телепатията

25.09.20160261

Повечето от нас смятат, че телепатията е дарба, с която се раждат някои необикновени личности. Истината обаче е, че тя може да се развие у всеки, стига да следва някои прости стъпки.

Мистерии - Днес за имен ден да почерпи Владислав!

Днес за имен ден да почерпи Владислав!

24.09.20160322

На днешния ден – 24-ти септември християнският свят почита паметта на светец, който се сродил с владетел от Второто българско царство.

Мистерии - Разберете какво ви готви хороскопът за днес – 24 септември

Разберете какво ви готви хороскопът за днес – 24 септември

24.09.201605699

Слънцето и Юпитер във Везни ще ни даде шанс за реализация и ново начало, но Луната в Рак ни предупреждава да пазим добрите възможности в тайна от другите, за да не се провалим.

Мистерии - Знаците, които показват, че не изпълнявате духовната си мисия

Знаците, които показват, че не изпълнявате духовната си мисия

24.09.201611042

Душата на всеки човек идва на земята, за да изпълни определена мисия и ако вие не изпълнявате вашата, няма да се чувствате добре, а знаците около вас ще показват, че не вървите по правилния път.

Мистерии - Магове: Правят ви магии само по снимки в социалните мрежи!

Магове: Правят ви магии само по снимки в социалните мрежи!

24.09.20160244

Социалните мрежи оказват все по-пагубно влияние върху обществото ни. Черни магии и заклинания дебнат от тях, а за ефекта им дори и не предполагаме, предупреждават родни оракули и магове.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Още от Мистерии

 • Нови
 • Последно Коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Световни мистерии, загадки и феномени. Анализ и резюмета на мистерии и феномени от Съновник.бг. Древните мистерии и техните послания. Колекция от избрани статии за мистерии и феномени. Потопете се в света на мистиката и изотериката. Мистика и мистицизъм, окултизъм и езотерика. В настоящият портал ще намерите информация за мистика, магии, извънземни и всякакви необясними случки. Мистично и любопитно. Мистика на древността, мистериозни факти и събития. Мистиката в съвременният живот и свят.