Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Мистични Места
Мистични Места

Мистични Места

Мистични места в България и по света, за които се говори, че носят специална енергия и имат мистични сили . Разгледайте някои от местата, които са обгърнати в мистерия, а за някои от тях легендите са обиколили целия свят.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво лекуват магическите провиралки в България?Какво лекуват магическите провиралки в България?
18 Юни
Те могат да бъдат намерени из територията на цяла България и намират решение за много от човешките болки. Съществуват провиралки за здраве, зачеване, пречистване и др.
Светините, пред които се прекланя всеки българинСветините, пред които се прекланя всеки българин
14 Юни
Просто невъзможно е да се представят сбито и на едно място всички кътове, които съхраняват духовността ни, нито могат да се подредят в някакъв ред. Това са българските светини, пред които се прекланя всеки българин.
В търсене на легендарната Шамбала – домът на петата световна расаВ търсене на легендарната Шамбала – домът на петата световна раса
11 Март
Легендите на източните народи разказват за тайнствената земя Шамбала. Вярвало се е в миналото, че този земен рай се намира някъде в Хималаите. Дали Шамбала се намира във физическия свят или е място извън видимото. . .
Подземни тунели минават през цялата Земя! Нещо страховито се крие в тяхПодземни тунели минават през цялата Земя! Нещо страховито се крие в тях
25 Окт.
Тунелите под континентите не са мит. Те са дело на раса и същества, живели много хилядолетия преди нас.
Преподобна Стойна сбъдва написани желания от отвъднотоПреподобна Стойна сбъдва написани желания от отвъдното
24 Юли
На много места по света има вълшебни места, където хората вярват, че могат да сбъднат всички свои мечти и желания. На територията на България съществуват приказни места, където чудесата стават реалност. Сред тях е храмът на Преподобна Стойна.
Чудодеен камък в Странджа лекува безплодиеЧудодеен камък в Странджа лекува безплодие
21 Септ.
Природното чудо Марков камък, което лекува безплодие, се разполага недалеч от село Долно Ябълково. Големият камък обаче не е обвързан единствено с легендата за Крали Марко. Много преди това тук се е простирало. . .
Тайната на витите стълби в сватбения параклис Лорето в Санта ФеТайната на витите стълби в сватбения параклис Лорето в Санта Фе
14 Юни
Витите стълби в католическия параклис в Лорето са свързани с множество тайни и легенди. Хора от цял ​​свят идват, за да ги видят. Вижте историята на витите стълби в сватбения параклис Лорето в Санта Фе.
Какви мистични тайни крие град Варна?Какви мистични тайни крие град Варна?
12 Април
Красивият град Варна заема специално място на картата на България, но не само заради туристите, които привлича всяка година, особено в летния период. Черноморския град свързваме с едни от най-великите духовни учители в страната, включително Петър Дънов.
След цели 100 години: Бермудският триъгълник пусна една от жертвите сиСлед цели 100 години: Бермудският триъгълник пусна една от жертвите си
03 Февр.
Преди няколко дни експерти откриха търговски кораб, който изчезва в Бермудския триъгълник преди близо 100 години. Корабът носи името Котопакси.
Мистериозна пирамида в Габровско носи безсмъртиеМистериозна пирамида в Габровско носи безсмъртие
07 Януари
1
Мистериозна пирамида, открита край габровското село Петко Славейково, носи безсмъртие или най-малкото дълголетие на онези, които я посещават. Тази пирамида е построена от древна цивилизация, която е обитавала земите. . .
Откриха най-мъртвото място на Земята! Виж гоОткриха най-мъртвото място на Земята! Виж го
05 Ноем.
Автори на сензационно откритие са група учени от Париж, които са изследвали едно от най-странните место на планетата ни. Там животът не съществува
Ужасът на гората на самоубийците в ЯпонияУжасът на гората на самоубийците в Япония
30 Септ.
Гората на самоубийците, както е известна още Аокигахара, е станала дом на повече от 500 самоубийства за последните 70 години. Казват, че гората Аокигахара в Япония е перфектното място да умреш.
Паранормални гори по светаПаранормални гори по света
27 Септ.
От разказа ни за тези две гори ще научите за смразяващи кръвта факти. Паранормални гори, гори на смъртта, природни феномени и място на самоубийци - всичко това важи за тези две места в Япония и Румъния