Човешкото Тяло

Човешкото Тяло

Интересът към устройството на човешкото тяло и неговите възможности възниква идва от дълбока древност. За скритите и неподозирани възможности на човешкото тяло.
Щастливите мисли ни гарантират дълголетиеЩастливите мисли ни гарантират дълголетие
19 Януари
1
Антония Р.
Според редици психолози оптимизмът не само ни носи положително настроение, но и може да спасява човешки живот при тежки здравословни проблеми.
Какво да направим при силна уплаха?Какво да направим при силна уплаха?Според едно интересно схващане щом изпитваме страх, значи сме живи. Макар да звучи абсурдно, в това разбиране има много рационални зрънца. Мозъкът на човека има цял специализиран център с гени и неврони, предизвикващи страх
Тялото ни е отражение на нашите убеждения и проблемиТялото ни е отражение на нашите убеждения и проблемиТялото може да говори и е добре да се научим да го слушаме какво ни казва. Това твърди психоложката Луиз Хей. Всички отговори на въпросите ни са в самите нас. Тялото и болестите са резултат от проблемите ни
Намалете нивата на стрес с тези ежедневни навициНамалете нивата на стрес с тези ежедневни навициСтресът е един от постоянните спътници в живота на всеки от нас. Затова вместо да се опитате да се преборите със стреса с помощта на цигари или алкохол, ето най-ефективните здравословни навици за борба със стреса
Ако имаш трапчинка на брадичката, си необикновен човек! Виж защоАко имаш трапчинка на брадичката, си необикновен човек! Виж защоВижте какви качества притежават хората, които имат тръпчинка на брадичката.
Какво означава, ако бенките ви образуват триъгълникКакво означава, ако бенките ви образуват триъгълникВ някои случаи при струпването на бенки се образуват определени фигури. Вижте какво разкриват те.
Ако детето ви има този цвят на очите и косата, най-вероятно е извънземно!Ако детето ви има този цвят на очите и косата, най-вероятно е извънземно!Всеки човек е уникален. Дори еднояйчните близнаци имат минимални разлики помежду си, по които се разпознава кой кой е. Да се повтори комбинацията на човешкото тяло е невъзможна. Въпреки това дори сред най-уникалните има дори още по-уникални.
Родилният белег издава характера и бъдещето ти! Провери какво значиРодилният белег издава характера и бъдещето ти! Провери какво значиРодилните белези са свързани с много предания. Според някои окултни твърдения те свидетелстват за наши предишни прераждания. Други пък твърдят, че те са определящи за сегашния ни живот и чертите от нашия характер.
Лицето ви издава какво ви очаква в бъдещеЛицето ви издава какво ви очаква в бъдещеВсички знаем, че чертите на лицето ни са определящи за отношението на околните. Малцина обаче са наясно, че всеки дребен детайл в нашия лик определя до голяма степен нашия характер, живот и съдба.