Човешкото Тяло

Човешкото Тяло

Интересът към устройството на човешкото тяло и неговите възможности възниква идва от дълбока древност. За скритите и неподозирани възможности на човешкото тяло.
Неподозираната сила на смехаНеподозираната сила на смехаКато терапевтично средство смехът е безценен и всеки притежава способността да си осигури бързо и лесно този чуден натурален антидепресант, който ни прави щастливи. Вижте чудодейната сила на смеха
Намалете нивата на стрес с тези ежедневни навициНамалете нивата на стрес с тези ежедневни навициСтресът е един от постоянните спътници в живота на всеки от нас. Затова вместо да се опитате да се преборите със стреса с помощта на цигари или алкохол, ето най-ефективните здравословни навици за борба със стреса
Ако имаш трапчинка на брадичката, си необикновен човек! Виж защоАко имаш трапчинка на брадичката, си необикновен човек! Виж защоВижте какви качества притежават хората, които имат тръпчинка на брадичката.
Какво означава, ако бенките ви образуват триъгълникКакво означава, ако бенките ви образуват триъгълникВ някои случаи при струпването на бенки се образуват определени фигури. Вижте какво разкриват те.
Ако детето ви има този цвят на очите и косата, най-вероятно е извънземно!Ако детето ви има този цвят на очите и косата, най-вероятно е извънземно!Всеки човек е уникален. Дори еднояйчните близнаци имат минимални разлики помежду си, по които се разпознава кой кой е. Да се повтори комбинацията на човешкото тяло е невъзможна. Въпреки това дори сред най-уникалните има дори още по-уникални.
Родилният белег издава характера и бъдещето ти! Провери какво значиРодилният белег издава характера и бъдещето ти! Провери какво значиРодилните белези са свързани с много предания. Според някои окултни твърдения те свидетелстват за наши предишни прераждания. Други пък твърдят, че те са определящи за сегашния ни живот и чертите от нашия характер.
Лицето ви издава какво ви очаква в бъдещеЛицето ви издава какво ви очаква в бъдещеВсички знаем, че чертите на лицето ни са определящи за отношението на околните. Малцина обаче са наясно, че всеки дребен детайл в нашия лик определя до голяма степен нашия характер, живот и съдба.