Човешкото Тяло
Human BodyLjudsko Telo
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Човешкото Тяло
Човешкото Тяло

Човешкото Тяло

Интересът към устройството на човешкото тяло и неговите възможности възниква идва от дълбока древност. За скритите и неподозирани възможности на човешкото тяло.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отразена болка, която не трябва да бъде игнориранаОтразена болка, която не трябва да бъде игнорирана
12 Ноем.
Списъкът на отразените болки не се ограничава до описаните по-горе случаи. Ето защо е много важно да разберете, че проблемът не е непременно там, където боли. Какво е отразена болка?
Какво издава кожата за тялотоКакво издава кожата за тялото
07 Ноем.
Какви проблеми може да подсказва кожата на тялото. Всяка промяна на кожата всъщност може да индикира за наличието на вътрешен проблем в тялото, на който трябва да се обърне внимание.
Как да помним повече?Как да помним повече?
20 Окт.
Какво да направите, ако текстът, прочетен 10 пъти вечерта, се възпроизвежда сутрин с мъка и наполовина? Въпросът е в процеса на запаметяване и фиксиране. Какво може да се направи?
Какво е вискозната вода и какво казва МулдашевКакво е вискозната вода и какво казва Мулдашев
27 Септ.
Медицината е дала на тази вода трудно за произнасяне име - гликозаминогликани. Йогите в Хималаите са изградили умение да превръщат цялата вода в тялото си във вискозна. Това вискозно състояние довежда до
Какво не трябва и трябва да правим при нарастваща ЛунаКакво не трябва и трябва да правим при нарастваща Луна
20 Септ.
В периода на растяща Луна е препоръчително да избягвате диетите, тъй като няма да имате успех с тях. Какво трябва да правим или да избягваме при нарастваща Луна
Метода на Вим ХофМетода на Вим Хоф
17 Август
Всичко, което мога да направя, можеш и ти. Знам това, защото прекарах последните петнадесет години, превръщайки скептиците в ентусиасти. Метод на Вим Хоф - какво е това? Цитати от книгата Методът на Вим Хоф
Някои митове и факти за хората левичариНякои митове и факти за хората левичари
13 Август
31
Знаете ли. . основно мъжете са левичари, левичарите живеят по-малко, страдат повече от епилепсия и аутизъм, смятат ги за непохватни. Личности като Жана Д’Арк, Юлий Цезар и Барак Обама са левичари.
Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуствотоЛевичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството
13 Август
25
Гениите и политическите лидери са леваци. Сред тях са Александър Македонски, Наполеон, Клинтън, Юлий Цезар и др. Нима левичарите са надарени с дарба? Вижте какво казва астрологията.
Сълзите пречистватСълзите пречистват
19 Юли
Затова някои изследвания определят сълзите като механизъм за оцеляване и освобождаване на емоционалната тежест. Истината е, че сълзите имат силата да пречистват – буквално и косвено. Ето как:
Несбъднатите желания замразяват емоцията в мозъкаНесбъднатите желания замразяват емоцията в мозъка
21 Юни
3
Когато някое наше желание не се сбъдне, организмът изработва различни хормони, което води до стрес. Той се проявява в сърцебиене, главоболие, чувство на тревога, гняв и страх.