Живот след смъртта

Живот след смъртта

Има ли живот след смъртта? Любопитни публикации относно случващото се след смъртта, къде отива душата, има ли прераждане, как изглежда отвъдното и т.н. Нима смъртта е само една дума?
Смразяващо! Дете разказа за предишния си живот и нелепата си смъртСмразяващо! Дете разказа за предишния си живот и нелепата си смъртИ макар рационалният човек да отказва да приеме вероятността за прераждане, много хора, говорещите убедително за миналия си живот, доказват, че то съществува. Такъв е и случаят с дете от Индия, което поразява близките си с разказите си.
Науката доказа! Може да видим и чуем собствената си смъртНауката доказа! Може да видим и чуем собствената си смъртХиляди хора разказват как на прага на смъртта са виждали бяла светлина, можели са да видят как лекарите се борят за живота им и дори да чуят обявяването на смъртта си. Оказва се, че в тези разкази има голяма доза истина.
Чудо! Момче се върна от мъртвите и описа как е в РаяЧудо! Момче се върна от мъртвите и описа как е в РаяЧудо! Само с тази дума може да се обясни случаят с 13-годишно момче, което в следствие на инцидент с ремарке изпада в безсъзнание.
Какво се случва с душата след смъртта според най-масовите религииКакво се случва с душата след смъртта според най-масовите религии
15 Април
Антония Р.
Какво ни чака в края на земния ни път според различните религии - отговорите са тук.
Признаци, че душата ви се е прераждалаПризнаци, че душата ви се е прераждалаТемата за прераждането вълнува човечеството от хиляди години. Още древните цивилизации са вярвали, че след смъртта на тялото душата продължава своя земен път в нова обвивка.
Медиум разкри какво се случва с душата ни след смърттаМедиум разкри какво се случва с душата ни след смърттаДжеймс Ван Праа е автор на редица книги, свързани с общуването на хората и техни починали близки. Той е участвал в безброй телевизионни предавания, където е коментирал въпроси, отнасящи се до спиритуализма.
Признаци, че идвате от друга планетаПризнаци, че идвате от друга планетаИма хора, които непрекъснато са с усещането, че не се намират на правилното място и че този свят им е напълно чужд.
Прераждане има и едно обикновено дете го доказа!Прераждане има и едно обикновено дете го доказа!Когато едно момченце разказа за предишния си живот и подкрепи историите си с доказателства, светът наистина остава впечатлен от него.
Дете си спомни миналия живот! Вижте удивителния му разказДете си спомни миналия живот! Вижте удивителния му разказВижте историята на момченце на име Люк Рулман. Неговите думи са толкова впечатляващи, че грабват дори най-големите песимисти по темата с преражданията.