Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Живот след смъртта
Живот след смъртта

Живот след смъртта

Има ли живот след смъртта ? Любопитни публикации относно случващото се след смъртта , къде отива душата, има ли прераждане, как изглежда отвъдното и т.н. Нима смъртта е само една дума?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Регресия и прогресия - за какво помагат?Регресия и прогресия - за какво помагат?
04 Юни
Регресия и прогресия - за какво помагат? Регресията и прогресията имат целебен ефект върху живота, но опитът с тях трябва добре да се осмисли, а да не бъде самоцел.
Кои са ангелите-заселници?Кои са ангелите-заселници?
23 Юли
Кои са ангелите-заселници? Кои са признаците, че си имате работа с ангел-заселник? Как да ги разпознаете?
Прераждането - факт или мит?Прераждането - факт или мит?
08 Юни
Разкази за прераждане, изводи и отговори на вечния въпрос – има ли живот след смъртта и какво става с вас, когато умрете? Реални преживявания на хора за Прераждането. Колко пъти сте се прераждали?
Дали смъртта е краят на всичко?Дали смъртта е краят на всичко?
03 Септ.
Много хора вярват, че смъртта не е краят, а по-скоро отпътуване към друг свят. Други смятат, че това е забрава и окончателно прекратяване на съществуването. И всеки има различен поглед върху това, което ни очаква
Силата и опитът на миналите ни животиСилата и опитът на миналите ни животи
20 Юни
12
Човек проучвайки своите минали животи може да разреши някои от проблемите, пред които е изправен в този живот. Научете какво е влиянието на предишни животи върху сегашния ни живот.
Дали съществува задгробният живот? Всички хипотезиДали съществува задгробният живот? Всички хипотези
29 Май
Всеки един от десет човека, който е бил на прага на смъртта, споделя за необичайни усещания и казва, че е бил на другия свят. Най-често хората си спомнят за по-бавно течащо време, излизане от тялото и ярка светлина в края на тунела.
Има ли задгробен живот? Какво каза наукатаИма ли задгробен живот? Какво каза науката
22 Май
Какво се случва с душата на човек след смъртта на тялото му? Има ли задгробен живот? И дали човечеството има шанс за безсмъртие? Какво казва науката по въпроса
Доказано! Душата не умираДоказано! Душата не умира
24 Януари
Учените установиха, че душата не умира, а просто се връща обратно във Вселената. Според обяснението им човешкият мозък е като биологичен компютър, а съзнанието ни работи като квантова машина.
Знаците, които починалите ни близки ни изпращат от раяЗнаците, които починалите ни близки ни изпращат от рая
04 Окт.
Рано или късно всеки се среща със загубата на близък човек в живота си. Това са едни от най-тежките моменти. Именно през тях ние или започваме да вярваме, или изцяло губим вярата си във всичко отвъд рационалното.
Смразяващо! Дете разказа за предишния си живот и нелепата си смъртСмразяващо! Дете разказа за предишния си живот и нелепата си смърт
10 Юни
И макар рационалният човек да отказва да приеме вероятността за прераждане, много хора, говорещите убедително за миналия си живот, доказват, че то съществува. Такъв е и случаят с дете от Индия, което поразява близките си с разказите си.