Живот след смъртта

Живот след смъртта

Има ли живот след смъртта? Любопитни публикации относно случващото се след смъртта, къде отива душата, има ли прераждане, как изглежда отвъдното и т.н. Нима смъртта е само една дума?
Дали съществува задгробният живот? Всички хипотезиДали съществува задгробният живот? Всички хипотезиВсеки един от десет човека, който е бил на прага на смъртта, споделя за необичайни усещания и казва, че е бил на другия свят. Най-често хората си спомнят за по-бавно течащо време, излизане от тялото и ярка светлина в края на тунела.
Има ли задгробен живот? Какво каза наукатаИма ли задгробен живот? Какво каза наукатаКакво се случва с душата на човек след смъртта на тялото му? Има ли задгробен живот? И дали човечеството има шанс за безсмъртие? Какво казва науката по въпроса
Доказано! Душата не умираДоказано! Душата не умира
24 Януари
Учените установиха, че душата не умира, а просто се връща обратно във Вселената. Според обяснението им човешкият мозък е като биологичен компютър, а съзнанието ни работи като квантова машина.
Знаците, които починалите ни близки ни изпращат от раяЗнаците, които починалите ни близки ни изпращат от раяРано или късно всеки се среща със загубата на близък човек в живота си. Това са едни от най-тежките моменти. Именно през тях ние или започваме да вярваме, или изцяло губим вярата си във всичко отвъд рационалното.
Смразяващо! Дете разказа за предишния си живот и нелепата си смъртСмразяващо! Дете разказа за предишния си живот и нелепата си смъртИ макар рационалният човек да отказва да приеме вероятността за прераждане, много хора, говорещите убедително за миналия си живот, доказват, че то съществува. Такъв е и случаят с дете от Индия, което поразява близките си с разказите си.
Науката доказа! Може да видим и чуем собствената си смъртНауката доказа! Може да видим и чуем собствената си смъртХиляди хора разказват как на прага на смъртта са виждали бяла светлина, можели са да видят как лекарите се борят за живота им и дори да чуят обявяването на смъртта си. Оказва се, че в тези разкази има голяма доза истина.
Чудо! Момче се върна от мъртвите и описа как е в РаяЧудо! Момче се върна от мъртвите и описа как е в РаяЧудо! Само с тази дума може да се обясни случаят с 13-годишно момче, което в следствие на инцидент с ремарке изпада в безсъзнание.
Какво се случва с душата след смъртта според най-масовите религииКакво се случва с душата след смъртта според най-масовите религии
15 Април
Антония Р.
Какво ни чака в края на земния ни път според различните религии - отговорите са тук.
Признаци, че душата ви се е прераждалаПризнаци, че душата ви се е прераждалаТемата за прераждането вълнува човечеството от хиляди години. Още древните цивилизации са вярвали, че след смъртта на тялото душата продължава своя земен път в нова обвивка.
Медиум разкри какво се случва с душата ни след смърттаМедиум разкри какво се случва с душата ни след смърттаДжеймс Ван Праа е автор на редица книги, свързани с общуването на хората и техни починали близки. Той е участвал в безброй телевизионни предавания, където е коментирал въпроси, отнасящи се до спиритуализма.