Моето Аз
Self-ConfidenceMoje Ja
Моето Аз

Моето Аз

Любопитни публикации и материали за себеусъвършенстване, себепознание, духовно израстване, личностно развитие и щастлив живот. Моето аз е моят избор, а твоят какъв е?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стойностните неща в живота и как да ги оценим повечеСтойностните неща в живота и как да ги оценим повече
17 Ноем.
В трескавото ни ежедневие, през което все за нещо бързаме, рядко ни се отдава възможност да се замислим кои са онези неща в живота, които ни правят в действителност щастливи и по своята същност ни дават смисъл да живеем.
Как да бъдем толерантни?Как да бъдем толерантни?
31 Окт.
От време на време може да изпаднете в ситуация, в която ви е трудно да понасяте чужди думи, действия или дори присъствие. Как да бъдем толерантни?
Как да бъдем креативниКак да бъдем креативни
24 Окт.
Креативността е умение, което изисква време, практика и усилия, за да се развие. За да развиете креативност, ще трябва да промените начина си на живот. Ще ви дадем някои насоки
Как да се концентрирамеКак да се концентрираме
23 Окт.
Подобряването на концентрацията може да ви помогне да постигнете успех в работата и училище и да станете по-щастлив и организиран човек. За да станете по-концентрирани, трябва да научите тези неща.
Как да бъдем по-уверениКак да бъдем по-уверени
12 Окт.
Увереността е едно от най-важните качества, които управляват личния и професионалния живот. Степента на увереност ръководи нашето поведение, възприятие и виждане за света. Как да бъдем по-уверени:
Как да бъдем емоционално здравиКак да бъдем емоционално здрави
12 Окт.
Макар че повечето хора подценяват своето емоционално здраве, то се оказва равносилно по важност с физическото такова. Как да бъдем емоционално здрави?
Как да постигнем баланс на дошите?Как да постигнем баланс на дошите?
09 Окт.
В Аюрведа вата, пита и кафа са трите доши или трите телесни типа. Това са основни енергийни субстанции, които изграждат тленното ни тяло. Свързани са с петте елемента в природата. Как да постигнем баланс на дошите?
Разрушителните последици от отрицателната енергия и мислиРазрушителните последици от отрицателната енергия и мисли
02 Август
Най-позитивният човек също има негативни мисли. Той се различава от негативния с това, че не позволя те да го контролират. Посоки на влияние на негативните мисли и енергии. Деструктивната роля на негативизма
Как да се пречистим от емоционални натрупванияКак да се пречистим от емоционални натрупвания
27 Юли
Емоционалните натрупвания са явления, за които невинаги си даваме ясна сметка. Ето няколко начина, които да ви помогнат да се справите с емоционалните натрупвания
Как да живеете по-щастливо?Как да живеете по-щастливо?
08 Юни
Съществуват някои ежедневни навици, които можете да допълните към живота си като средство за постигане на по-щастлив живот. Как да живеете по-щастливо?