Моето Аз

Моето Аз

Любопитни публикации и материали за себеусъвършенстване, себепознание, духовно израстване, личностно развитие и щастлив живот. Моето аз е моят избор, а твоят какъв е?
5 начина да повишим увереността си5 начина да повишим увереността си
08 Дек.
Rosi Trifonova
Красотата е състояние на ума. Следващите няколко трика ще ви помогнат да се чувствате добре, дори в най-лошите си дни. Увереността е от съществено значение, именно тя е причината някои хора да успяват да са в центъра на
Обидата – защо ни вредиОбидата – защо ни вредиЕдно от най-разрушителните преживявания за човешкото същество е обидата. И то не само, когато се чувстваме обидени, но и когато нанасяме обида на друг. Какви са вредите от обидата?
Силата на убеждениетоСилата на убеждениетоУбежденията ръководят поведението. Способността да се освободим от стари убеждения, да ги заменим с нови, защото са позитивни, укрепващи духа и градивни, показва зрялост и смелост
Как да влияем на събитията чрез силата на мисълтаКак да влияем на събитията чрез силата на мисълтаВлиянието на мисълта върху събитията е огромно, ето защо трябва внимателно да подходим към желанията си и да ги формулираме правилно. Как да влияем на събитията чрез силата на мисълта?
Защо завистта е пагубна за здраветоЗащо завистта е пагубна за здраветоЗавистта е краткосрочна и дългосрочна, бяла и черна. Отрицателното въздействие на завистта върху тялото зависи от психотипа на човека. Защо завистта е пагубна за здравето?
Какво казва любимият ви книжен жанр за вашата личностКакво казва любимият ви книжен жанр за вашата личностАко погледнете към домашната си библиотека сигурно няма да ви е трудно да определите любимия си жанр. Той определено говори много за това какъв човек сте.
Как да контролирате гнева сиКак да контролирате гнева сиГневът е нормално усещане, което ви помага да преодолеете своите проблеми, независимо дали това е на работа или у дома. Гневът обаче може да се превърне в проблем. Ето техники за овладяване на гнева
Психологическите трикове, с които да получим желанотоПсихологическите трикове, с които да получим желанотоЖивот често ни сблъсква с различни трудности, с които трябва да се справим и да успеем да не се сломим психически и емоционално. За съжаление обаче не съществува магическа отвара или пръчица, с която да можем да решим всички проблеми в живота ни.
Разрушителните последици от отрицателната енергия и мислиРазрушителните последици от отрицателната енергия и мислиНай-позитивният човек също има негативни мисли. Той се различава от негативния с това, че не позволя те да го контролират. Посоки на влияние на негативните мисли и енергии. Деструктивната роля на негативизма
Това ще подпомогне вашето духовно израстванеТова ще подпомогне вашето духовно израстванеВсеки различно възприема духовното израстване и го свързва строго със своите лични ценности. Някои смятат, че това може да се постигне само с прочитането на една книга, а други пък - с посещаването на различни семинари на тази тема.