Моето Аз
Self-ConfidenceMoje Ja
Моето Аз

Моето Аз

Любопитни публикации и материали за себеусъвършенстване, себепознание, духовно израстване, личностно развитие и щастлив живот. Моето аз е моят избор, а твоят какъв е?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Изумрудът дарява с богатство и спокойствиеИзумрудът дарява с богатство и спокойствие
30 Април
Изумрудът донася на собственика си спокойствие и богатство. Още в Древен Египет изумрудът е бил почитан от много хора, сред които самата Клеопатра. Влиянието на скъпоценните камъни.
Какво е саморефлексия и защо ни е нужна?Какво е саморефлексия и защо ни е нужна?
25 Април
Понятията рефлексия и саморефлексия се свързват с отразяването на реалността в съзнанието на човека. Основни видове рефлексия. Важно е саморефлексията да не прерасне в постоянно ровене в себе си без осмисляне
Кариерен възход: Как да начертаем магическа карта на успехаКариерен възход: Как да начертаем магическа карта на успеха
07 Март
Ако и вие желаете да се издигнете в службата, или просто да увеличите заплатата си, можете да си начертаете у дома магическа карта на успеха. Изготвяне на магическа карта на успеха? Как да се работи с карта на успеха?
Как да не ти пукаКак да не ти пука
06 Март
Самонастройката да не ти пука не е толкова лесно осъществима, както на думи, изисква някакво осъзнато усилие. Ето няколко съвета как да не ти пука и стъпките, които ще улеснят осъществяването на това намерение.
Как да си простим минали грешки?Как да си простим минали грешки?
26 Февр.
Казват, че в последния си час човекът трябва да прости грешките на другите и най-вече своите, за да си отиде в мир. Всъщност през целия си живот ни се налага да се борим с чувството, че не сме направили това, което трябва.
Седем съвета как да повишим вибрациите сиСедем съвета как да повишим вибрациите си
24 Февр.
Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е един вид вибрация, която комуникира със заобикалящия ни свят. Научете се как да повишите тези вибрации. Вижте как това ще промени живота ви драстично в положителна
Как да сме във висока вибрацияКак да сме във висока вибрация
23 Февр.
Забелязвали ли сте някога как някои хора сякаш излъчват позитивизъм и радост, докато други сякаш са натежали от негативизъм и песимизъм? Как да сме във висока вибрация?
Как да направим връзка с висшето ни АзКак да направим връзка с висшето ни Аз
16 Дек.
Чрез тези методи ще успеете да направите и да поддържате наистина силна връзка с вътрешното си Аз. Ще живеете живота си по-пълноценно, по-щастливо и по-спокойно в синхрон със самите себе си. Връзка с висшето ни Аз
Значение на името ЯнаЗначение на името Яна
29 Ноем.
В България се смята, че името е много далечно видоизменено от Иван или че произлиза от името Анна. Вероятно бихте се изненадали обаче, че името Яна и неговите производни са срещани не само в България и съседните ни държави
Как да бъдем по-успешни?Как да бъдем по-успешни?
18 Ноем.
За всеки човек понятието успех има различно измерение и затова е добре да се даде някаква обща оценка на понятието, за да сме наясно за какво влагаме усилията си. Как да бъдем по-успешни?