Моето Аз

Моето Аз

Любопитни публикации и материали за себеусъвършенстване, себепознание, духовно израстване, личностно развитие и щастлив живот. Моето аз е моят избор, а твоят какъв е?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Психология на егоцентризмаПсихология на егоцентризмаЕгоцентризмът и егоизмът често се приемат като синоними заради общия корен на думите, но те са различни. Психология на егоцентризма.
Психологическите трикове, с които да получим желанотоПсихологическите трикове, с които да получим желанотоНа 4 април отбелязваме световния ден на психолога, затова чуйте съветите на най-добрите специалисти, с които ще успеете да постигнете желаното. Психологическите трикове, с които да получим това, което искаме За да ви помогнат в бъдеще, помолете за малка
Как да бъдем по-смирени?Как да бъдем по-смирени?Смирението не е невъзможно и зависи предимно от човешката нагласа. Ето няколко съвета за това как да бъдете по-смирени хора.
Интровертност и екстровертностИнтровертност и екстровертностИнтровертност и екстровертност - какво означават тези понятия, как са определяни от видните философи. Особености на интроверсията. Особености на екстроверсията.
Как да се научите да бъдете оптимистиКак да се научите да бъдете оптимисти
05 Март
Petra Vasileva
Да се научите да бъдете оптимисти не е трудно. Но, изисква определени усилия, които са свързани най-вече със самодисциплина и самовнушение. Първата ви и най-важна задача е да започнете да гледате света от позитивната му страна.
Ароматите според темпераментаАроматите според темперамента
25 Февр.
Жана Г.
Избирайки си аромат, човек трябва да се съобрази със своя темперамент, особености на поведение и емоциите си, които са му присъщи в най-голяма степен. Според Хипократ четирите типа хора предпочитат различни аромати
Самовнушението ни спъва по пътя към целтаСамовнушението ни спъва по пътя към целта
15 Февр.
2
Нина Норд
Центърът, който отговаря за мотивацията, се намира в хипоталамуса. Ако се съмняваме в собствените ни сили, това ни кара да се амбицираме. Самовнушение по пътя на успеха.
Силата на мисълта може да промени клетките, мозъка и гените ниСилата на мисълта може да промени клетките, мозъка и гените ниФразата за огромната сила на мисълта не е само похват на речта, а напълно съществуваща реалност. Силата на мисълта може да промени клетките, мозъка и гените ни.
Как да останем здрави и млади със съвети на Шаолин монахКак да останем здрави и млади със съвети на Шаолин монахБаланс в храненето, работата, почивката, упражненията, чувствата. Това е сред основните съвети на Шифу Ян Лей, който е монах от Шаолин. Ето и другите предложения на монаха за запазване и съхраняване на енергията и младостта.
Как да се преборим със страховете си?Как да се преборим със страховете си?Страхът е обща физиологична реакция, необходима за оцеляване. Но не винаги е оправдан и разумен. Как да се преборим със страховете си?