Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Свръхестествени Способности
Свръхестествени Способности

Свръхестествени Способности

Кои хора притежават свръхестествени способности и в какво се изразяват те? Има хора, които привличат метални предмети, и такива, които могат да повдигат само с докосване на пръстите си стъкло, дърво и други материали. Чудати и любопитни истории от света на свръхестественото .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои са децата на светлината?Кои са децата на светлината?
01 Август
От години планетата ни е населявана от едни много специални и необикновени хора. Това са децата на светлината - бележещи началото на една нова и мирна епоха, в която човечеството навлиза.
Суеверия, ако ти горят ушитеСуеверия, ако ти горят ушите
19 Юни
6
Ако ти горят ушите, това е свързано с много суеверия, които според доста хора са верни. Най-разпространеното суеверие е, че ако ти горят ушите, някой говори за теб. Добро или лошо обаче?
Стъпките, с които ще овладеем телепатиятаСтъпките, с които ще овладеем телепатията
22 Май
Повечето от нас смятат, че телепатията е дарба, с която се раждат някои необикновени личности. Истината обаче е, че телепатичните умения могат да бъдат овладяни. Ето начални стъпки към телепатията
ЦРУ и мистериозния батальон от екстрасенсиЦРУ и мистериозния батальон от екстрасенси
10 Март
Те са считани за най-добрите ясновидци по онова време, които САЩ и ЦРУ по-конкретно успяват да намерят и да включат в екипа си. ЦРУ и мистериозния батальон от екстрасенси
Как котката показва, че има лоша енергия в дома тиКак котката показва, че има лоша енергия в дома ти
31 Януари
Котката е едно от най-загадъчните същества. В древни времена коткта е била почитана като богиня. Котките притежават някои магически способности и знаят къде има лоша енергия в дома
Силата на мисълта определя живота ниСилата на мисълта определя живота ни
25 Януари
Теорията за силата на мисълта е истински феномен. Ето в какво се изразява той и както точно влияе позитивното мислене върху човешкия живот. Силата на мисълта определя живота ни.
Сънната телепатия - изгубеното умениеСънната телепатия - изгубеното умение
06 Август
В психологията съществува термин, наречен сънна телепатия. Това е способност за съзнателна или несъзнателна комуникация с други хора чрез съня.
Кои хора притежават свръхестествени сили?Кои хора притежават свръхестествени сили?
15 Януари
За да се даде задоволителен отговор на въпроса: съществуват ли хора със свръхестествени способности, трябва да се даде отговор на друг въпрос: какво е това свръхестествени способности?
Кои хора притежават свръхестествени сили?Кои хора притежават свръхестествени сили?
13 Дек.
Всеки човек е различен, а способностите, които притежава могат да бъдат необикновени. В света на разнообразието да се различен и да имаш т. нар. свръхестествени сили те прави уникален.
Пътуването във времето е възможно, но само в миналотоПътуването във времето е възможно, но само в миналото
21 Ноем.
Една от малкото концепции, родени в умовете на фантастите, които хората все още не са разгадали как се прави, е тази за пътуването във времето. Според един учен обаче пътуването във времето е възможно само в обратна посока, тоест в миналото