Свръхестествени Способности

Свръхестествени Способности

Кои хора притежават свръхестествени способности и в какво се изразяват те? Има хора, които привличат метални предмети, и такива, които могат да повдигат само с докосване на пръстите си стъкло, дърво и други материали. Чудати и любопитни истории от света на свръхестественото .
Как котката показва, че има лоша енергия в дома тиКак котката показва, че има лоша енергия в дома тиКотката е едно от най-загадъчните същества. В древни времена коткта е била почитана като богиня. Котките притежават някои магически способности и знаят къде има лоша енергия в дома
Сънната телепатия - изгубеното умениеСънната телепатия - изгубеното умениеВ психологията съществува термин, наречен сънна телепатия. Това е способност за съзнателна или несъзнателна комуникация с други хора чрез съня.
Кои хора притежават свръхестествени сили?Кои хора притежават свръхестествени сили?
13 Дек.
Всеки човек е различен, а способностите, които притежава могат да бъдат необикновени. В света на разнообразието да се различен и да имаш т. нар. свръхестествени сили те прави уникален.
Пътуването във времето е възможно, но само в миналотоПътуването във времето е възможно, но само в миналотоЕдна от малкото концепции, родени в умовете на фантастите, които хората все още не са разгадали как се прави, е тази за пътуването във времето. Според един учен обаче пътуването във времето е възможно само в обратна посока, тоест в миналото
Как да развиете интуицията сиКак да развиете интуицията си
16 Юни
6
Жана Г.
Интуицията ни помага да взимаме правилното решение, да избягваме опасностите, да намираме отговори на въпроси. Можете да развиете интуицията си.