Гадаене
DivinationGatanje
Гадаене

Гадаене

Как да си гадаем сами в домашна обстановка с обикновени карти, руни, боб или каквото имаме под ръка. Ето така ще си гадаете по въпроси свързани с любов, работа и пари. Традиционни начини за гадаене на бъдещето .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Узнай съдбата си с този лесен тест!Узнай съдбата си с този лесен тест!
04 Септ.
Искате ли да разберете какво ви предстои в живота и дали късметът е на ваша страна? Узнайте съдбата си с този лесен тест!
Намислете си число от 1 до 12 и вижте какъв късмет ще ви донесе!Намислете си число от 1 до 12 и вижте какъв късмет ще ви донесе!
25 Август
Стискаме ви палци и ви пожелаваме да попаднете точно на онова късметче, което най-силно желаете!
Могат ли картите Таро да се ползват за черни магииМогат ли картите Таро да се ползват за черни магии
21 Юли
Лоши ли са картите Таро, прокълнати ли са или демонични по някакъв начин? Таро е духовен инструмент, затова нека разсеем някои от слуховете за използването на колодата.
Намисли си число от 1 до 16 и виж какъв късмет се крие под него!Намисли си число от 1 до 16 и виж какъв късмет се крие под него!
02 Юли
Избери си число от едно до шестнадесет и виж какво ти е приготвила Вселената. Пожелаваме ти най-хубавия късмет!
7 съвета в гадаенето на карти Таро, подходящи за начинаещи7 съвета в гадаенето на карти Таро, подходящи за начинаещи
30 Юни
Имате първия си комплект карти Таро и сте много развълнувани да научите тънкостите на този вид изкуство. Ето няколко съвета, които ще ви направят професионалист по Таро, без да ви карат да се обезкуражавате
И със зехтин може да се гадаеИ със зехтин може да се гадае
28 Юни
Зехтинът служи не само на кулинарията, но и на врачките. В навечерието на големи религиозни празници те гадаят със зехтин дали ще се сбъднат мечтите.
Гадаене с детелина - как се прави?Гадаене с детелина - как се прави?
09 Юни
Гадаенето с детелина може да ви даде особени отговори. Освен като символ на късмета и благоденствието детелината може да се използва и като средство за разчитане на съдбата. Как да гадаем с детелина какво ще се случи
Магията на обредния хляб: символика и гадаенеМагията на обредния хляб: символика и гадаене
03 Юни
Хлябът не е просто храна на българската трапеза. Той е свещен дар. Пред него всички се прекланяме. Магията на обредния хляб: символика и гадаене.
Избери цветя! Разбери какво те очаква това лятоИзбери цветя! Разбери какво те очаква това лято
03 Юни
Искате ли надникнете в близкото бъдеще и да разберете какво ще е лятото за вас! Не е нужно да хвърляте карти Таро или да си гледате на кафе.
Гадаене с ангелски картиГадаене с ангелски карти
20 Май
Още от древно минало народите търсят методи, с които да разберат каква е тяхната съдба. Така се зараждат различни видове гадателски ритуали. Гадаене с ангелски карти: