Гадаене

Гадаене

Как да си гадаем сами в домашна обстановка с обикновени карти, руни, боб или каквото имаме под ръка. Ето така ще си гадаете по въпроси свързани с любов, работа и пари. Традиционни начини за гадаене на бъдещето.
Гадаене с конецГадаенеГадаене с конец
22 Февр.
Галина Иванова
Циганско гадаенеГадаенеЦиганско гадаене
29 Януари
Денимира Анелова
Намисли си число от 1 до 16 и виж какъв късмет се крие под него!Намисли си число от 1 до 16 и виж какъв късмет се крие под него!Избери си число от едно до шестнадесет и виж какво ти е приготвила Вселената.
Ритуал за взимане на решениеРитуал за взимане на решение
19 Дек.
2
Жана Г.
Не винаги е лесно човек да вземе категорично решение. Понякога количеството възможни варианти за взимане на решение направо е като лавина и тогава трябва да направите ритуал със свещи.
Изберете число от 1 до 9 и вижте късметчето си за деняИзберете число от 1 до 9 и вижте късметчето си за деняДневните късметчета са тук. Изберете си число от 1 до 9 и вижте какво ще ви споходи днес.
Гадаене с мляко и восъкГадаене с мляко и восъкГадаенето с мляко и восък е славянски ритуал. Най-често такива методи на гадаене се предприемат в специални, празнични дни. Най-подходящият ден за това гадаене с восък и мляко е Коледа.
Восък и мляко предсказват бъдещетоВосък и мляко предсказват бъдещето
04 Ноем.
4
Жана Г.
Още от древността хората се стремят да разгадаят бъдещето си. Времето, което е най-подходящо за гадаене, е началото на пролетта. Гадаене с восък, мляко, конец и дафинов лист.
Любовно гадаене с часовникЛюбовно гадаене с часовникОбърнете внимание на часовете, което ви се появяват най-често, и вижте за какви любовни събития предсказват те. И така, погледнете часовника си и проверете още сега какво послание ви изпраща Вселената.
Узнай съдбата си с този лесен тест!Узнай съдбата си с този лесен тест!Искате ли да разберете какво ви предстои в живота и дали късметът е на ваша страна? Узнайте съдбата си с този лесен тест!
ФлоромантияФлоромантияКакто вероятно ви подсказва самото заглавие, явно ще четете за нещо, свързано с цветята. Ще сте напълно прави, защото зад понятието флоромантия се крие гадаенето по цветя.
Популярни инструменти за гадаенеПопулярни инструменти за гадаенеНевъзможно е в няколко реда да ви запознаем с всички инструменти за гадаене, но тук ще изброим най-популярните от тях. Ако искате да знаете какво е флоромантия и други методи за гадаене, прочетете нататък Вероятно най-разпространеният инструмент за га
Карти Таро на КроулиКарти Таро на КроулиВ началото на 20 век лейди Харис, студентка на Кроули, предлага нов дизайн на картите Таро, основан на Книгата на Закона. Тя пресъздава различни сцени върху големите и малките аркани, известни днес като Таро на Кроули