Гадаене

Гадаене

Как да си гадаем сами в домашна обстановка с обикновени карти, руни, боб или каквото имаме под ръка. Ето така ще си гадаете по въпроси свързани с любов, работа и пари. Традиционни начини за гадаене на бъдещето .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гадаене с игла и конец предсказва бъдещетоГадаене с игла и конец предсказва бъдещетоГадаенето е древен ритуал, който служи за предсказване на бъдещето. В следващата статия вижте повече относно гадаенето с игла и конец:
Гадаене по датаГадаене по датаГадаенето е древен народен метод, създаден, за да обяснява случки и явления и да тълкува тяхното предполагаемо значение за бъдещето. Гадаене по дата - вижте повече:
Гледане на зар - ето какво те очаква!Гледане на зар - ето какво те очаква!Гледането на зарче е по-съвременен метод, който се използва за разчитане на настоящата ситуация и за това, какво трябва да направите, за да преодолеете проблемите или за да постигнете успех.
Лесна гледанка за любовЛесна гледанка за любовНай-често гадаенето служи за разчитане на съдбата в любовен план, затова и днес съществуват различни начини за разгадаване на бъдещите събития в интимен план. Ето кои обаче са най-лесните начини за любовно гадаене:
Врачуване за любов по буквите на иметоВрачуване за любов по буквите на иметоЕдин от най-често срещаните любовни врачувания е това, което се изпълнява според буквите от името. Ето как се практикува този метод и какво е характерно за него.
Лесно гадаене с миди за предсказване на бъдещетоЛесно гадаене с миди за предсказване на бъдещетоГадае се с какво ли не, най-често с карти, но в по-стари времена с пламъка на свещта, а преди това с огъня, с дърветата, птиците и животните. Как да предскажем бъдещето с миди?
Любовно гадаене с листа от розаЛюбовно гадаене с листа от розаМагичното гадаене с рози е известно от най-древни времена. Вариантите за гадаене с рози са различни. Символиката на розата се почита, като дори се приема, че то има способността да променя съдбата към по-добро.
Гадаене с яйце във вода - за какво помага?Гадаене с яйце във вода - за какво помага?Комбинацията на яйце и вода дава достоверна информация за съдбата на този, който се вълнува от нея. Освен отговори на въпроси ритуалът на гадаене с яйце и вода може да изпълни и други неща като. . .
Как се прави гадаене по снимка?Как се прави гадаене по снимка?Гадаенето съществува от древни времена. То представлява ритуал, с който се разчита бъдещето и всеки човек може да узнае съдбата си. Как се прави гадаене по снимка?
Гадаене с цветята от 8 мартГадаене с цветята от 8 мартС цветята от 8-ми март можете да извършите и едно простичко гадаене, което показва бъдещето на вашата връзка. Чрез цвете мъжът може би иска да предаде определено послание, използвайки символиката им.