Гадаене

Гадаене

Как да си гадаем сами в домашна обстановка с обикновени карти, руни, боб или каквото имаме под ръка. Ето така ще си гадаете по въпроси свързани с любов, работа и пари. Традиционни начини за гадаене на бъдещето.
ФлоромантияГадаенеФлоромантия
27 Август
Надежда Недева
Карти Таро на КроулиГадаенеКарти Таро на Кроули
12 Август
Петя Георгиева
Карти Таро на ДюрерКарти Таро на ДюрерТарото на Дюрер се свързва с немския ренесансов художник Албрехт Дюрер, който е бил известен с живописните си гравюри. Съвременният художник Джакинто Гуаденци интерпретира гравюрите на Дюрер и създава тесте с Таро
Популярни методи за гадаенеПопулярни методи за гадаенеПредричането на бъдещето е било предизвикателство и мечта за хората откакто съществува светът. Ето кои са най-популярните методи за гадаене, които се използват и до днес при предричането на бъдещето
Карти Таро на УайтКарти Таро на УайтЕдин от основните видове Таро са тези на Уайт, излезли за първи път през 1910 г. Името им всъщност е Райдър-Уайт-Смит, защото са публикувани от компанията Райдър, нарисувани са от илюстратора Памела Колмън Смит под
Лесно гадаене с хляб ще предскаже бъдещето тиЛесно гадаене с хляб ще предскаже бъдещето тиГадаенето с хляб е лесен начин вие и близките ви да узнаете своето близко бъдеще. То ще ви помогне да вземете правилните решения.
Какво ще ти се случи тази пролет! Виж само тукКакво ще ти се случи тази пролет! Виж само тукВиж каква ще е пролетта за теб и твоите любими хора. Разбери какво те очаква в близките седмици.
Гадаене за предстоящата година в нощта на Бъдни вечерГадаене за предстоящата година в нощта на Бъдни вечерПрез вълшебната нощ на Бъдни вечер можем да гадаем какво ще ни се случва през следващата година. Предсказанията за любов, брак и деца се извършват по различни начини.
Спиритични сеански с дъска УиджаСпиритични сеански с дъска УиджаПровеждането на спиритични сеански с дъска Уиджа се провежда от векове. Тези прости приспособления за извършване на спиритически сеанси са познати и под името спиритическа дъска .
Гадаене според цифрите на телефонния ви номерГадаене според цифрите на телефонния ви номерТова е гледанка, подобна на тази с името на човек, само че този път става дума за телефонния ви номер. Принципът е същият – събирате цифрите, докато се получи едноцифрено число. Всяко има свое значение.
Гадаене с чорапи разкрива какво те очаква в любовтаГадаене с чорапи разкрива какво те очаква в любовтаАко искате да разберете какво ви очаква в любовта, можете да извършите лесно гадаене с чорапи. Ритуалът е елементарен и всичко, от което се нуждаете, са три чифта чорапи – бели, черни и шарени.
Гадаене с рози и семенаГадаене с рози и семенаС помощта на рози, покълнали семена и кора от ябълка можете да разберете какво ще се случи или да откриете отговорите на важни за вас въпроси. Със сол и свещ се гадае при изневяра.