Гадаене
DivinationGatanje
Гадаене

Гадаене

Как да си гадаем сами в домашна обстановка с обикновени карти, руни, боб или каквото имаме под ръка. Ето така ще си гадаете по въпроси свързани с любов, работа и пари. Традиционни начини за гадаене на бъдещето .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Избери цветя! Разбери какво те очаква това лятоИзбери цветя! Разбери какво те очаква това лято
13 Май
Искате ли надникнете в близкото бъдеще и да разберете какво ще е лятото за вас! Не е нужно да хвърляте карти Таро или да си гледате на кафе.
Гадаене с цветята от 8 мартГадаене с цветята от 8 март
08 Март
С цветята от 8-ми март можете да извършите и едно простичко гадаене, което показва бъдещето на вашата връзка. Чрез цвете мъжът може би иска да предаде определено послание, използвайки символиката им.
Гадаене с иглиГадаене с игли
28 Януари
2
Гадаенето с игли е известно от древни времена. Има два начина да гадаете с игли. Ако ви интересува развитието на отношенията с мъж, вземете две различни по големина игли.
Гадания на Бъдни вечерГадания на Бъдни вечер
23 Дек.
2
Според древни вярвания гаданието на Бъдни вечер е най-вярно. Сред най-често срещаните е гаданието с огледала за бъдещата любов.
Зловещи коледни гаданияЗловещи коледни гадания
18 Дек.
2
Сред гаданията, които славянските народи правели преди Коледа, има много, които не само учудват, но и стряскат със своите зловещи предсказания за смърт и пожари.
Бързо гадаене с плодове разкрива бъдещето тиБързо гадаене с плодове разкрива бъдещето ти
08 Ноем.
Много хора не знаят, че плодът, който изберат, може да им разкрие някои неща за тяхното бъдеще. Да видим какво вещаят звездите според плода, който е избор в оригиналния тест, предсказващ близкото бъдеще.
Екатеринско гадаене - какво представлява?Екатеринско гадаене - какво представлява?
07 Окт.
Бъдещето е предмет на запален интерес от страна на повечето хора. Почти не се среща човек, който да не се интересува какво му е приготвила съдбата. Екатеринско гадаене - какво представлява?
Гадаене с помощта на домашни любимциГадаене с помощта на домашни любимци
04 Септ.
4
Ако имате домашен любимец, можете да гадаете за бъдещето на любовта си с негова помощ. С помощта на котка ще разберете дали определено ваше желание ще се изпълни.
Узнай съдбата си с този лесен тест!Узнай съдбата си с този лесен тест!
04 Септ.
Искате ли да разберете какво ви предстои в живота и дали късметът е на ваша страна? Узнайте съдбата си с този лесен тест!
Намислете си число от 1 до 12 и вижте какъв късмет ще ви донесе!Намислете си число от 1 до 12 и вижте какъв късмет ще ви донесе!
25 Август
Стискаме ви палци и ви пожелаваме да попаднете точно на онова късметче, което най-силно желаете!