Гадаене

Гадаене

Как да си гадаем сами в домашна обстановка с обикновени карти, руни, боб или каквото имаме под ръка. Ето така ще си гадаете по въпроси свързани с любов, работа и пари. Традиционни начини за гадаене на бъдещето .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързо гадаене с плодове разкрива бъдещето ти!Бързо гадаене с плодове разкрива бъдещето ти!Много хора не знаят, че плодът, който изберат, може да им разкрие някои неща за тяхното бъдеще. Да видим какво вещаят звездите според плода, който е избор в оригиналния тест, предсказващ близкото бъдеще.
Изберете число от 1 до 9 и вижте късметчето си за деняИзберете число от 1 до 9 и вижте късметчето си за деняДневните късметчета са тук. Изберете си число от 1 до 9 и вижте какво ще ви споходи днес.
Френско гадаенеФренско гадаенеСмята се, че циганите първи започват да гадаят с карти, като най-често използват френския вариант на картите с купи, пики, кара и сърца и затова френското гадаене е най-популярно и широко разпространено.
Гадаене с пламъка на свещтаГадаене с пламъка на свещтаПочти няма човек, който да не се е опитвал да надникне в бъдещето по някакъв начин, за да види какво му готви съдбата. Гадаене с пламъка на свещта. Как се гадае със свещ?
Какво значи, ако видиш карта Джокер на земята?Какво значи, ако видиш карта Джокер на земята?В картите Таро карта Жокер се нарича още Глупакът, това е изображението на кралския шут и е карта. Да намериш карта Жокер означава, че животът ти дава шанс да. . .
Как се гадае с махало?Как се гадае с махало?За какво се използва махалото? Гадаенето с махало се практикува от всякакви гадатели за бърза диагностика на заболявания, увреждания от зли очи, както и за бързи отговори на въпроси.
Телеестезия - същност, видове и възможностиТелеестезия - същност, видове и възможностиДа надникне в бъдещето, да се върне в миналото, да види невидимото е мечтата на човека още от времето на неговото осъзнаване. Какво е телеестезията?
Ритуал за взимане на решениеРитуал за взимане на решение
25 Май
2
Жана Г.
Не винаги е лесно човек да вземе категорично решение. Понякога количеството възможни варианти за взимане на решение направо е като лавина и тогава трябва да направите ритуал със свещи.
Популярни методи за гадаенеПопулярни методи за гадаенеПредричането на бъдещето е било предизвикателство и мечта за хората откакто съществува светът. Ето кои са най-популярните методи за гадаене, които се използват и до днес при предричането на бъдещето
Какво ще ти се случи тази пролет! Виж само тукКакво ще ти се случи тази пролет! Виж само тукВиж каква ще е пролетта за теб и твоите любими хора. Разбери какво те очаква в близките седмици според пролетния хороскоп