Гадаене

Гадаене

Как да си гадаем сами в домашна обстановка с обикновени карти, руни, боб или каквото имаме под ръка. Ето така ще си гадаете по въпроси свързани с любов, работа и пари. Традиционни начини за гадаене на бъдещето .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е И ДЗИН гадателска практикаКакво е И ДЗИН гадателска практика
07 Февр.
И ДЗИН (i-ching или I Ching) е древен китайски метод за гадателство и диагностика, използван от хилядолетия в Китай и по целия свят. Този текст се нарича още Книгата на промените. И ДЗИН е древен и мощен инструмент за
Григорий Грабовой: ясновидецът и лечител, който съживява мъртъвциГригорий Грабовой: ясновидецът и лечител, който съживява мъртъвци
15 Януари
В областта на мистицизма и алтернативното лечение името Григорий Грабовой се откроява като фигура, заобиколена от интриги и противоречия. Учения и методи на Григорий Грабовой. Претенции за изцеление и възкресение
Гадаене със заровеГадаене със зарове
05 Юли
Един от най-древните методи за гадаене е чрез използването на зарове. Те са средство от стари времена - както за забавление, така и за гадаене на житейската съдба. Как се гадае със зарове.
Популярни инструменти за гадаенеПопулярни инструменти за гадаене
03 Юли
Невъзможно е в няколко реда да ви запознаем с всички инструменти за гадаене, но тук ще изброим най-популярните от тях. Ако искате да знаете какво е флоромантия и други методи за гадаене, прочетете нататък
Гледане с книгаГледане с книга
27 Май
9
Гледането с книга се смята за един от най-простите, но също така и за един от най-верните и точните начини за предсказване на бъдещето.
Гледане с огледалоГледане с огледало
26 Май
6
Гледането с огледало се смята за едно от най-древните и най-опасните. С огледало се гледа в полунощ и в пълно уединение. Възможно е да видите в огледалото страшни неща и това да предизвика силен психически срив.
Изберете число от 1 до 9 и вижте късметчето си за деняИзберете число от 1 до 9 и вижте късметчето си за деня
14 Май
Дневните късметчета са тук. Изберете си число от 1 до 9 и вижте какво ще ви споходи днес.
Избери цветя! Разбери какво те очаква това лятоИзбери цветя! Разбери какво те очаква това лято
13 Май
Искате ли надникнете в близкото бъдеще и да разберете какво ще е лятото за вас! Не е нужно да хвърляте карти Таро или да си гледате на кафе.
Гадаене с цветята от 8 мартГадаене с цветята от 8 март
08 Март
С цветята от 8-ми март можете да извършите и едно простичко гадаене, което показва бъдещето на вашата връзка. Чрез цвете мъжът може би иска да предаде определено послание, използвайки символиката им.
Гадаене с иглиГадаене с игли
28 Януари
2
Гадаенето с игли е известно от древни времена. Има два начина да гадаете с игли. Ако ви интересува развитието на отношенията с мъж, вземете две различни по големина игли.