Гадаене

Гадаене

Как да си гадаем сами в домашна обстановка с обикновени карти, руни, боб или каквото имаме под ръка. Ето така ще си гадаете по въпроси свързани с любов, работа и пари. Традиционни начини за гадаене на бъдещето.
Гадаене с дафинови листаГадаене с дафинови листаДафиновият лист (или Лавърът) винаги е бил смятан за ценно растение с лечебни и мистични свойства. Как се гадае с дафинови листа? Как се предсказва бъдещето с дафинови листа?
Гадаене с конецГадаене с конецГадаенето с конец може да се прави по доста различни начини, но един от най-известните е с помощта също на халка или пръстен. Още в миналото нашите баби са използвали този начин, за да разберат съдбата си.
Циганско гадаенеЦиганско гадаенеГадаенето е дейност, който не е дадена да се изпълнява от всеки. Малцина са тези, които имат привилегията от Вселената да могат да предричат бъдещето с циганско гадаене.
Намисли си число от 1 до 16 и виж какъв късмет се крие под него!Намисли си число от 1 до 16 и виж какъв късмет се крие под него!Избери си число от едно до шестнадесет и виж какво ти е приготвила Вселената.
Ритуал за взимане на решениеРитуал за взимане на решение
19 Дек.
2
Жана Г.
Не винаги е лесно човек да вземе категорично решение. Понякога количеството възможни варианти за взимане на решение направо е като лавина и тогава трябва да направите ритуал със свещи.
Изберете число от 1 до 9 и вижте късметчето си за деняИзберете число от 1 до 9 и вижте късметчето си за деняДневните късметчета са тук. Изберете си число от 1 до 9 и вижте какво ще ви споходи днес.
Гадаене с мляко и восъкГадаене с мляко и восъкГадаенето с мляко и восък е славянски ритуал. Най-често такива методи на гадаене се предприемат в специални, празнични дни. Най-подходящият ден за това гадаене с восък и мляко е Коледа.
Восък и мляко предсказват бъдещетоВосък и мляко предсказват бъдещето
04 Ноем.
4
Жана Г.
Още от древността хората се стремят да разгадаят бъдещето си. Времето, което е най-подходящо за гадаене, е началото на пролетта. Гадаене с восък, мляко, конец и дафинов лист.
Любовно гадаене с часовникЛюбовно гадаене с часовникОбърнете внимание на часовете, което ви се появяват най-често, и вижте за какви любовни събития предсказват те. И така, погледнете часовника си и проверете още сега какво послание ви изпраща Вселената.
Узнай съдбата си с този лесен тест!Узнай съдбата си с този лесен тест!Искате ли да разберете какво ви предстои в живота и дали късметът е на ваша страна? Узнайте съдбата си с този лесен тест!