Езотерика

Езотерика

Езотериката е стара колкото самото човечество и е пътят, който ни води към ясно определена цел – духовното израстване на човека. Потопи се в света на езотериката с нашите публикации.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лечителите на древносттаЛечителите на древносттаДревните лечители са били почитани, търсени и често смятани за полубожества. Тайнствата им продължават да съществуват и да работят и днес. Кои са били лечителите на древността?
Вярно ли е, че сами избираме родителите сиВярно ли е, че сами избираме родителите сиЕто защо се казва, че избираме родителите си, а доколко този избор е напълно осъзнат и доколко е повлиян от предишната карма, зависи от степента на осъзнатост на душата.
Кога душата ви боледува според древните шаманиКога душата ви боледува според древните шамани
05 Ноем.
Антония Р.
Древните шамани са вярвали, че физическите и духовните заболявания са свързани и затова, за да лекуват тялото, първо са лекували душата. Те са вярвали също, че има няколко сигнала, които показват, че психиката се нуждае от изцеление.
Знаците, с които вашият ангел-хранител ви предупреждава за опасностиЗнаците, с които вашият ангел-хранител ви предупреждава за опасностиКазват, че всеки от нас си има ангел хранител, който не само го предпазва от злополуки и лош късмет, но дори му праща определени сигнали, с които иска да го предупреди за възможни опасности и да му даде важни житейски съвети.
ЕзотерикаЕзотерикаЕзотеричните учения сами се пазят в тайна, без външна помощ. Смята се, че когато човек е готов да възприеме определено знание и да го оползотвори, той сам го прозира, а не му го казва някой.