Езотерика
EsotericEzoterika
Езотерика

Езотерика

Езотериката е стара колкото самото човечество и е пътят, който ни води към ясно определена цел – духовното израстване на човека. Потопи се в света на езотериката с нашите публикации.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пищене в дясното ухо - какво наистина означаваПищене в дясното ухо - какво наистина означава
14 Март
Звъненето в дясното ухо, подобно на това в лявото, е духовен знак, а височината, силата на звука и честотата могат да дадат насоки за причината за писване в ухото. Смисълът на пищенето в дясното ухо зависи от високата и
Какво са Рейки водачите?Какво са Рейки водачите?
12 Март
Рейки водачите са духовни водачи, за които се смята, че помагат на практикуващите Рейки в тяхната лечебна работа. Те също са известни като Рейки майстори или Рейки учители.
Как да си направим 3 минутна Рейки самонстройкаКак да си направим 3 минутна Рейки самонстройка
09 Март
Рейки е японска техника, използвана за релаксация, намаляване на стреса и лечение. Рейки прехвърляне на енергия от дланите към тялото. Преди да започнете процеса на Рейки самонастройка, важно е да намерите тихо и
Основни съвети при предаване на РейкиОсновни съвети при предаване на Рейки
07 Март
Рейки е форма на енергийно лечение, възникнала в Япония в началото на 20 век. Рейки включва използването на ръцете на практикуващия за насочване на универсалната енергия към тялото на получателя, с цел насърчаване на
Всичко за Прана енергиятаВсичко за Прана енергията
27 Януари
Какво е прана Енергия - енергията на живота? Самата дума - Прана, произлиза от санскрит и тя е известна във всички култури. Лечението с Прана енергия на енергийното тяло води до възстановяване и на физическото.
Какъв цвят е Вашата сексуална аураКакъв цвят е Вашата сексуална аура
22 Ноем.
Какъв цвят е Вашата сексуална аура? Как да постигнете най-добрия секс в живота си? Нали знаете как понякога сте привлечени от определени цветове? Тълкуване на цвета на сексуалната аура
Първа чакра - какво трябва да знаемПърва чакра - какво трябва да знаем
04 Ноем.
Първата чакра Муладхара - Коренна чакра. Грижете се добре за своята Коренна чакра, за да получавате необходимата грижа и от нейна страна. Вече знаете как.
Цветът на аурата - какво символизираЦветът на аурата - какво символизира
30 Юли
Аурата е явление, което се проявява чрез цветова символика. Смята се, че всяко живо създание притежава свой собствен цвят аура. Ето за какво служат цветовете на аурата и какво могат да означават те.
Кои са огледалните души?Кои са огледалните души?
01 Юли
Кои са огледалните души? Как да разпознаете своята огледална душа? Какво трябва да знаете за огледалните души?
Пламъци близнаци - що е то?Пламъци близнаци - що е то?
27 Март
Пламъците близнаци са явление, изследвано от езотериката. Според тази наука срещата между тези пламъци се определя като съдбоносна. Етапи на връзката между пламъци близнаци.