Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Паранормално
Паранормално

Паранормално

Паранормални явления и събития от България и света. Потопи се в света на паранормалното с много мистични истории, тайни, загадки и необясними случки, от които могат да ви побият тръпки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Феноменът Летяща стрелаФеноменът Летяща стрела
11 Дек.
Явлението, наречено стрела, се появява за първи път през март 1994 година. Всъщност, летящите стрели са навсякъде. Оказва се, че дори флота на САЩ има сведения за необикновените създания
Жената, която твърди, че е от паралелен святЖената, която твърди, че е от паралелен свят
10 Дек.
Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и осъзнава, че много неща в живота ѝ са различни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в паралелен свят
Мистичното обяснение на случайното съвпадениеМистичното обяснение на случайното съвпадение
28 Юли
Случайностите – всеки от нас се е сблъсквал с тях. Понякога нещата, които ни застигат, са едно толкова голямо съвпадение, че ние просто нямаме обяснение.
Полтъргайст раздвижи носилка в аржентинска болницаПолтъргайст раздвижи носилка в аржентинска болница
19 Март
Необичайно явление бе забелязан в една от болниците на аржентинския град Росарио. Камера за наблюдение е записала как невидима сила движи оставена навън носилка и дори я преобръща.
Полтъргайст тормози ученици и учители от руско школоПолтъргайст тормози ученици и учители от руско школо
25 Ноем.
Когато учениците споделили на своите преподаватели на премеждията си с полтъргайста, те в началото изобщо не им вярвали. Много скоро обаче сами се убедили в неговото присъствие.
Полтъргайст разхвърля игли в дома на семействоПолтъргайст разхвърля игли в дома на семейство
01 Окт.
Полтъргайст вилнее в дома на семейство от Нижни Новгород, Русия. Причудливото съзнание до такава степен е взело страха на хората, че те са готови на всички, за да го изгонят от дома си.
Полтъргайст вилня в склад. Изкара акъла на работницитеПолтъргайст вилня в склад. Изкара акъла на работниците
19 Август
Откакто технологиите напреднаха и все повече магазини и складове започнаха да инсталират охранителни камери, случаите на заснети полтъргайсти зачестиха.
Полтъргайст изтормози шотландско семействоПолтъргайст изтормози шотландско семейство
18 Август
Истински ужас изживя семейство от област Южен Ланаркшър, Шотландия, заради пакостлив полтъргайст. Мистичният злосторник буквално докарал до лудост майка и син.
Първият български полтъргайст Кики се завърнаПървият български полтъргайст Кики се завърна
23 Август
Немирният дух Кики, който подлуди в началото на 90-те години на ХХ век цяла България, се завърна. За завръщането на Кики съобщи неговата стара познайница Даниела, която вече е 37-годишна.
Цели 5 Слънца огряват новооткрита галактикаЦели 5 Слънца огряват новооткрита галактика
14 Юли
За изключително необичаен феномен бе съобщено на Национална астрономическа среща в Ландидно, Северен Уелс. Британски учени оповестиха, че са открили планетарна система, в която има цели пет звезди