Духовното

Духовното

Духовно развитие и достигането на по-високо духовно ниво е процес на вътрешно пробуждане и осъзнаване на нашата вътрешна същност. Стъпки към духовното израстване на всеки един от нас. Нека бъдем добри и живеем духовно.
Как да активираме пророческите си заложбиКак да активираме пророческите си заложбиНякои смятат, че гадателските заложби се предават по наследство, но други са на мнение, че са по силите на всекиго. Просто човек трябва да поработи върху тяхното усъвършенстване.
Основни енергийни центрове на тялото и какво е важно да знаете за тяхОсновни енергийни центрове на тялото и какво е важно да знаете за тяхЕнергийните центрове на човешкото тяло са известни още с името чакри. Йогите работят активно за постигане на хармония между отделните чакри, за да се радват на витален, хармоничен и безпроблемен начин на живот.
Възстановете баланса на чакрите си с ароматерапия, храна и минералиВъзстановете баланса на чакрите си с ароматерапия, храна и минералиЧакрите, наричани още енергийни центрове на тялото, са общо седем на брой и когато някоя от тях е небалансирана, това има физическо и психическо проявление върху организма.
Къде точно се намира Шамбала според древните тибетски монасиКъде точно се намира Шамбала според древните тибетски монасиСпоред тибетските предания ще дойде ден, в който всички ще научат за местоположението на Шамбала. Виж какво разказва легендата за Шамбала
Знаците, които показват, че не изпълнявате духовната си мисияЗнаците, които показват, че не изпълнявате духовната си мисияДушата на всеки човек идва на земята, за да изпълни определена мисия и ако вие не изпълнявате вашата, няма да се чувствате добре, а знаците около вас ще показват, че не вървите по правилния път.
Какво означава, ако виждаш сърца навсякъдеКакво означава, ако виждаш сърца навсякъдеАко често виждате сърца в ловка, под формата на камъче или облак в небето, определено получавате послание, на което трябва да обърнете внимание.
Млад или стар дух си: Провери с тези сигурни признаци!Млад или стар дух си: Провери с тези сигурни признаци!Всеки човек носи душа. Тя, вярвате или не, преминава през много животи. Така израства и с времето се превръща от млад в стар и мъдър дух.
Трите най-опасни отрови за човека според будизмаТрите най-опасни отрови за човека според будизмаСпоред будистите има три негативни чувства, които се проявяват в хората и действат като опасна отрова. Ако не бъдат изкоренени, те могат да погубят както тялото на даден човек, така и душата му.