Астрално

Астрално

Астралната вселена , направена от различни фини вибрации на светлината и цветовете, е стотици пъти по-голяма от материалния свят, в който живеем. A aстралното тяло е четвъртия слой на аурата и има връзка с четвърта чакра.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пречистване на ауратаПречистване на аурата
26 Юни
3
Жана Г.
Аурата има нужда от пречистване, за да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си. За да пречистите аурата си, трябва да сте в помещение, което ви действа успокояващо.
Сомати - тайната на тибетските монасиСомати - тайната на тибетските монасиКогато става въпрос за свещени места по света, веднага се сещаме за Тибет. Самото енергийно поле на това място се различава от енергията на останалата земна територия.
Как планираме идването си на Земята?Как планираме идването си на Земята?Животът единствен ли е за всеки от нас или идваме на Земята много пъти? Каква е целта на връщането ни тук отново и отново? Как решаваме кога да се върнем и къде да се родим? Този цикъл се нарича прераждане
Как да въздействаме на чакрите сиКак да въздействаме на чакрите сиВ здрав балансиран човек 7-те чакри осигуряват точното количество енергия за всяка част от тялото, ума и духа. Ако една от вашите чакри е твърде отворена и се върти твърде бързо или ако е твърде затворена и се движи бавно, вашето здраве ще пострада
Името ти има Аура! Провери какъв цвят е твоята и какво казва за тебИмето ти има Аура! Провери какъв цвят е твоята и какво казва за тебВсеки човек има определен цвят аура, която витае около него. Цветът се определя от много фактори. Един от най-лесните начини да разберете какъв е вашият, е спрямо името, с което сте кръстени.
Топ 6 начина да пречистите аурата сиТоп 6 начина да пречистите аурата сиМорският бриз е способен да изчисти aypaтa ви. Дори да се стремите да се пазите от лошите емоции и енергия, няма как да останете незасегнати от околната среда и негативизма, който се прокрадва в нея. Един от най-лесните начини да изчистите аурата, е. . .
Лесни техники за пречистване на ауратаЛесни техники за пречистване на ауратаТака нареченото пречистване на аурата ни помага не само да изглеждаме добре, но и да се радваме на крепко здраве. Ето и няколко леки метода, с които всеки може да изчисти аурата си, без да се налага да притежава някакви специални способности.
Изчистване на чакрите със СелеститИзчистване на чакрите със СелеститСелеститът се използва масово в йогата. Чрез него се изчиства именно петата чакра, която се намира в областта на гърлото.
Как може да видите аурата на другите?Как може да видите аурата на другите?Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи да вижда аурата на хората.
Доказано! Медитацията подобрява дейността на мозъкаДоказано! Медитацията подобрява дейността на мозъка
17 Ноем.
1
Антония Р.
Американски учени доказаха, че медитацията води до структурни промени в мозъка, като значително засилва зоните, отговорни за паметта, ученето и контрол върху емоциите.