Астрално

Астрално

Астралната вселена , направена от различни фини вибрации на светлината и цветовете, е стотици пъти по-голяма от материалния свят, в който живеем. A aстралното тяло е четвъртия слой на аурата и има връзка с четвърта чакра.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сакрална чакраСакрална чакра
26 Март
Сакралната чакра е една от седемте чакри в тялото, разположена в долната част на корема, под пъпа. Известна е още като чакра Свадхистана. Признаци на дисбаланс в сакралната чакра:
Всичко за чакрата на слънчевия сплитВсичко за чакрата на слънчевия сплит
24 Март
Чакра на слънчевия сплит, известна още като чакра Манипура, е третата от седемте основни чакри в човешкото тяло. Всичко за чакрата на слънчевия сплит:
Билки за баланс на чакритеБилки за баланс на чакрите
21 Март
Някои билки имат свойства, които могат да помогнат за активиране или стимулиране на определени чакри. Нека разгледаме някои от най-добрите билки за балансиране на чакрата
Как може да видите аурата на другите?Как може да видите аурата на другите?
15 Март
Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи да вижда аурата на хората. Няма как да видите нечия аура, без да сте положили поне малко усилия преди това.
Как да въздействаме на чакрите сиКак да въздействаме на чакрите си
24 Януари
В здрав балансиран човек 7-те чакри осигуряват точното количество енергия за всяка част от тялото, ума и духа. С въздействието на 7-те чакри ще сте в унисон с естествените енергийни цикли на тялото. Как да въздействаме на чакрите си
Как да лекуваме запушени чакри?Как да лекуваме запушени чакри?
27 Август
Чакрите представляват въртящи енергийни колела. В света на психологията те са определяни още като вратите на живота. Как да лекуваме запушени чакри?
Лесни техники за пречистване на ауратаЛесни техники за пречистване на аурата
02 Февр.
Така нареченото пречистване на аурата ни помага не само да изглеждаме добре, но и да се радваме на крепко здраве. Ето и няколко леки метода, с които всеки може да изчисти аурата си, без да се налага да. . .
Астралните пътешествия - време за мечтиАстралните пътешествия - време за мечти
13 Дек.
2
Още от древността хората са познавали изменените състояния на съзнанието. Мъдреци, магове и жреци от различни култове и религии са ги постигали с помощта на специални духовни практики.
Признаци, че имаш много силна аураПризнаци, че имаш много силна аура
26 Август
Какво е аурата? Какви са признаците на силна аура? Как да разпознаем слабата аура? Проверете дали и вие имате силна аура!
Как да разпознаем сродната си душа в любовтаКак да разпознаем сродната си душа в любовта
12 Април
Да намериш сродната си душа в любовта, е истински късмет. Благословени са тези, които успеят да я срещнат. Как да разпознаете сродната душа, която ще ви направи щастливи
Пречистване на ауратаПречистване на аурата
26 Юни
3
Аурата има нужда от пречистване, за да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си. За да пречистите аурата си, трябва да сте в помещение, което ви действа успокояващо.
Сомати - тайната на тибетските монасиСомати - тайната на тибетските монаси
24 Септ.
Когато става въпрос за свещени места по света, веднага се сещаме за Тибет. Самото енергийно поле на това място се различава от енергията на останалата земна територия.
Как да разбереш дали си млада или стара душа?Как да разбереш дали си млада или стара душа?
18 Август
Ако вярвате в прераждането, съдбата и кармата, вероятно сте чували за млади и стари души. Ето как да разберете дали сте млада или стара душа – няколко признака, които може би забелязвате, но не знаете как да тълкувате.