Любопитно

Любопитно

Любопитни факти и материали от цял свят събрани в една категория. Щури и необясними събития, мистични места и психологични трикове от цял свят.
Кой всъщност е отрязал ухото на Ван Гог?Кой всъщност е отрязал ухото на Ван Гог?Всички сме чували увлекателната история как Ван Гог просто е взел бръснача и спонтанно отрязал част от ухото си. Кой всъщност е отрязал ухото на Ван Гог?
Любопитни факти за мартеницитеЛюбопитни факти за мартеницитеЗамисляли ли сте се защо мартениците трябва да са в бяло и червено, какво точно символизират мартеничките и кому е хрумнал този типично български обичай? Любопитни факта за мартеничките
Странни факти за месец февруариСтранни факти за месец февруариФевруари е най-краткият месец в годината, но и също така той се свързва с доста интересни факти. Ако и вие сте от хората, които обичат да обогатяват знанията си, ето 10 най-интересни факта за февруари.
Грешките в живота, които да не повтарятеГрешките в живота, които да не повтарятеНяма безгрешни хора. В действителност, както е казано – човешко е да се греши. Но също така друга мъдрост гласи, че трябва да се учим от грешките си. Грешките в живота, които да не повтаряте:
Какъв цвят дрехи трябва да носим през всеки ден от седмицатаКакъв цвят дрехи трябва да носим през всеки ден от седмицатаКак човек избира цвета на дрехите за деня? Ако спазвате правилото на планетите, всяка от тях има свой ден и съответен доминиращ цвят. Нека видим какъв цвят дрехи трябва да носим през всеки ден от седмицата.
Как да познаеш предметите, които не ти трябват?Как да познаеш предметите, които не ти трябват?Голяма част от хората несъзнателно съхраняват всичко в дома си с идеята, че един ден те ще им потрябват за нещо. Как да познаете предметите, които ви ти трябват и които е време да изхвърлите?
Как да премахнем енергийните натрупванияКак да премахнем енергийните натрупванияСпоред квантовата физика светът се състои от енергия, която постоянно се движи, променя и си отделните енергийни потоци непрекъснато си взаимодействат. Как да премахнем енергийните натрупвания?
10 знака, с които Вселената ви предупреждава да внимавате10 знака, с които Вселената ви предупреждава да внимаватеЧесто съдбата ни дава ясни знации, когато се движим в правилната посока или сме объркали нашия прав път. И в двата случая е важно да сме внимателни, за да не изпуснем тези предупредителни сигнали от Вселената:
Странни факти за месец януариСтранни факти за месец януариЯнуари е първият месец на годината. Той идва със студено време, депресии след празниците и абсолютно нежелание за работа. Освен това е популярен и с друго – януари е месецът на разделите. Любопитни факти за януари
Любимият ти сезон издава що за човек си!Любимият ти сезон издава що за човек си!Всеки човек си има свое любимо време от година, което обожава и с нетърпение чака. Любимият ти сезон издава що за човек си! Виж повече в следващите редове: