Чудеса

Чудеса

Чудесата съществуват и с тях се сблъскваме всеки ден - било то религиозни, исторически, духовни или природни. Всички мечтаем за чудеса и искаме да ги привличаме в живота си. Достатъчно е да отворим сърцето си, за да влезнат в живота ни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Седемте чудеса на древния святСедемте чудеса на древния святЗнаем, че чудесата по света не са само 7, 20 или 100. Те са много повече, но тук ще ви представим така популярните 7-те чудеса на древния свят.
Легенда за чудотворното аязмо на Поморийски манастирЛегенда за чудотворното аязмо на Поморийски манастир
22 Дек.
Манастирът Св. Георги Победоносец в Поморие е един от малкото действащи манастири в Източна България. Той е сред най-почитаните свети места в страната ни
Навръх Кръстовден се случи чудо с нямо детеНавръх Кръстовден се случи чудо с нямо дете
13 Септ.
Антония Р.
Нямо дете проговорило, след като пило от лековитата вода на аязмото в Кръстова гора малко преди православните християни да посрещнат Кръстовден. За чудото разказва отец Серафим пред вестник Телеграф.
Мегалитите – електроцентралите на ДревносттаМегалитите – електроцентралите на ДревносттаМегалитите и много от древните съоръжения, като каменни кръгове и пирамиди, са способни да генерират собствено енергийно поле. Те създават собствено енергийно поле и среда, която изменя състоянието на съзнанието.