Чудеса

Чудеса

Чудесата съществуват и с тях се сблъскваме всеки ден - било то религиозни, исторически, духовни или природни. Всички мечтаем за чудеса и искаме да ги привличаме в живота си. Достатъчно е да отворим сърцето си, за да влезнат в живота ни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пророчествата на ФатимаПророчествата на Фатима
15 Август
14
На 13 май 1917 г. на пасбището близо до португалското градче Фатима на три овчарчета се явява от духовния свят майката на Исус, Дева Мария. Видението сияе като слънце. Ватиканът го припознава като Чудесата на Фатима
Чудодейни изцеления на болни хораЧудодейни изцеления на болни хора
23 Февр.
Чудодейни изцеления на болни хора, които медицината не може да си обясни по друг начин освен като чудо. Медицината смята, че човешкото тяло не може да се самолекува, но изцеленията на болните са факт.
Разкриха произхода на създателите на Стоунхендж! Вижте откъде идватРазкриха произхода на създателите на Стоунхендж! Вижте откъде идват
24 Април
Мегалитният комплекс Стоунхендж, символ на Великобритания, определено е място, изпълнено с много мистерии. Как е създаден? От кого е създаден? Защо камъните са подредени по този начин? За какво е служел?
Чудотворните икони в БългарияЧудотворните икони в България
08 Април
От хилядолетия насам болни и здрави се молят пред иконите за здраве и благоденствие, а понякога и за чудо. И макар че изглеждат просто като изображения на хора, много от иконите са чудотворни, защото. . .
Седемте чудеса на древния святСедемте чудеса на древния свят
08 Март
Знаем, че чудесата по света не са само 7, 20 или 100. Те са много повече, но тук ще ви представим така популярните 7-те чудеса на древния свят.
Легенда за чудотворното аязмо на Поморийски манастирЛегенда за чудотворното аязмо на Поморийски манастир
22 Дек.
Манастирът Св. Георги Победоносец в Поморие е един от малкото действащи манастири в Източна България. Той е сред най-почитаните свети места в страната ни
Навръх Кръстовден се случи чудо с нямо детеНавръх Кръстовден се случи чудо с нямо дете
13 Септ.
Нямо дете проговорило, след като пило от лековитата вода на аязмото в Кръстова гора малко преди православните християни да посрещнат Кръстовден. За чудото разказва отец Серафим пред вестник Телеграф.
Мегалитите – електроцентралите на ДревносттаМегалитите – електроцентралите на Древността
23 Август
Мегалитите и много от древните съоръжения, като каменни кръгове и пирамиди, са способни да генерират собствено енергийно поле. Те създават собствено енергийно поле и среда, която изменя състоянието на съзнанието.
Житейски истории, доказали, че на Коледа стават чудесаЖитейски истории, доказали, че на Коледа стават чудеса
25 Дек.
Коледа е най-вълшебното време от годината и мото за най-масовият празник е, че именно по Коледа стават чудеса. Ако смятате, че това са само празни приказни, няколко истински житейски истории ще ви убедят точно в обратното