Sanovnik.bg»Мрежата»Нашите награди и победители

Участвай в нашата игра!

От 12 Февруари 2021 Съновник.бг започва своята нова игра, в която всеки активен участник в сайта може да събира точки, срещу които да получи наградите, които желае. Потребителят може да избира измежду различни награди от реномирани марки.
 • Система за Домашно Кино
 • Телевизор
 • Уред за Кексчета
 • Лаптоп
 • Комплект за Готвене
 • Кухненски Робот
 • Хлебопекарна
 • Сушилня за Дрехи
 • Кухненски Робот
 • Миксер
 • Sony Playstation 4
 • Уред за готвене на пара
 • iPhone 6S
 • Чопър

Кой и как може да участва?

Всеки регистриран потребител може да участва в играта на сайта. Регистрирай се тук и започни да печелиш точки. Само регистрирани потребители могат да участват! Участието в играта не е обвързано с покупката на стоки или услуги.

Как функционира играта?

Всеки регистриран потребител в сайта може да събира точки, като добавя статии, съвети, споделени истории, снимки, форумните теми и покани своите приятели. Пълните условия за печелене на точки можеш да видиш по-долу.

За да получиш награда, трябва да си събрал необходимите точки за съответната награда. Ако това е така, в твоя админ панел в секция Избери Награда можеш да си заявиш наградата, която ние ще ти изпратим. Когато получиш една награда, точките за нея се приспадат от общите ти точки. С оставащия ти брой точки можеш да вземеш друга награда или да продължиш да събираш точки, докато събереш достатъчно за следващата желана от теб награда.

Всички награди и точки можеш да видиш тук.

Кога се раздават наградите и какви са те?

Наградите се изпращат в рамките на 4 седмици от момента на заявяването им.

Всеки участник може да избира измежду десетки награди, стига да е спечелил точките за това. В админ панела на всеки потребител в секция Избери Награда се показват наградите, които може да заяви с точките, които потребителят има в момента.

Пример: Ако един потребител има 1500 точки, в неговата секция Избери Награда ще бъдат показвани само наградите, които може да заяви за тези 1500 точки. Наградите които изискват повече точки, няма да бъдат показвани в тази секция. Преглед на всички награди и точките необходими за тях, потребителят може да види на посочения линк.

Наградите не се изчерпват, т.е. ако един потребител си избере дадена награда, тази не се премахва от списъка с наградите и всеки друг потребител може също да си я заяви, стига да има съответните точки за това.

Защо да участвам?

Със своите близо 1.5 милиона посещения месечно Съновник.бг е сред водещите развлекателни сайтове в България. За всеки участник е мотивиращо да знае, че неговите публикации ще бъдат видяни, прочетени и оценени от хиляди потребители всеки месец. А защо да не печелиш и награди от това, събирайки точки от всяка твоя идея? Играта няма състезателен характер спрямо другите участници в сайта и всеки потребител може да спечели награда, събирайки необходимите му точки.

Мечтал ли си да станеш Гуру да дадена област? Ти можеш да станеш нашия Гуру благодарение на своите умения. Всеки от нашите участници получава титла, който да отразява не само неговите умения, но и неговия напредък.

Всички регистрирани на сайта ни потребител получават титлата Новак и преминавяйки през останалите титли Чирак, Ентусиаст, Копирайтър, Експерт, Ветеран, Гуру, могат да получат и най-високата титла - Автор. Точките и условията, необходими за всяка титла, можеш да видиш тук.

Как се събират точките?

Когато си активен в сайта, например когато добавиш статия, споделиш някоя лична история или добавиш съвет, ти получаваш точки. Колкото повече, толкова повече. Точките се събират в твоя профил и във всеки един момент можеш да видиш колко точки имаш.

Събраните точки не се нулират или изчерпват с времето, така всеки потребител, когато събере своите точките /някои по-бързо, други по-бавно/, ще може да получи наградата, която е избрал. Твоите статии ще развличат хилядите ни посетители дневно, а ние ще ти даваме практични награди... така писането ще бъде удоволствие!

Активността на останалите потребители, както и всички новости, можеш да следиш в нашата социална мрежа.

Условия за получаване на точки

Разгледай пълните ни условия и разяснения за получаване на точки.

Продължителност на играта

За да могат всички потребители да съберат желаните от тях точки, продължителността на играта е 3 години - т.е. до 12 февруари 2024. Ако има интерес, играта ще бъде продължена и след това.

Допълнителни Условия

 • С участието в играта потребителят се съгласява с приемането на правилата на играта изложени тук, общите условия на сайта, както и съгласието си за обработване на личните данни за целите на играта.
 • За да спечели награда даден участник, 50% от точките му трябва да бъдат от добавени собствени статии и съвети.
 • Наградите не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност.
 • Точките не могат да бъдат разменяни/подарявани между участниците на сайта.
 • В играта НЕ могат да участват авторите/редакторите на сайта.
 • За да бъде играта прозрачна, всеки потребител трябва да участва с своите имена, а не с някой измислен псевдоним.

Регистрирай се от тук и започни да печелиш точки и награди!

Промяна/Актуализация

Организаторът си запазва правото да променя или да прекрати играта по всяко време и без никакво извинение, ако обстоятелствата налагат това.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest