Силата на Природата

Силата на Природата

Природата дава и взема. Невероятни истории, които показват силата на природата. Колко красота е създала природата и как в един миг всичко това може да бъде унищожено от самата нея.
Закона за гравитациятаЗакона за гравитациятаВ нашия свят на противоречия и съмнения има неща, които не се обсъждат - аксиоми и закони. Те включват законите на Нютон, обясняващи силите на гравитацията и привличането. Универсалния закон на гравитацията
Тайната сила на лукаТайната сила на лукаТази история за пореден път доказва силата на лука и неговото противовъзпалително действие. Днес вече е доказан фактът, че грипът се причинява от вирус и е напълно възможно лукът да го обезврежда
Енергийно заземяванеЕнергийно заземяванеВероятно изразът енергийно заземяване ви звучи сложно и си мислите, че става дума за физика. Що е то енергийно заземяване и защо е важно. Спазвайте тези прости препоръки и ще бъдете заземени и по-здрави
Най-голямата озонова дупка над Арктика се затвориНай-голямата озонова дупка над Арктика се затвориУчени от Коперник съобщиха, че най-голямата озонова дупка се е затворила, след като се извисяваше над Арктика повече от месец. Озонова дупка с безпрецедентна големина се отвори в края на март 2020 г. , когато. . .
Омагьосай своя избранник с вълшебния здравецОмагьосай своя избранник с вълшебния здравецЗдравецът е и част от обреди, свързани с най-важните моменти от живота ни като годеж, сватба, посрещане на младото семейство, раждане, изпращане на дълъг път и други.
За произхода на видовете от Чарлз ДарвинЗа произхода на видовете от Чарлз ДарвинНа 12 февруари отбелязваме Международния ден на Дарвин, затова нека се спрем на основните принципи на теорията за произхода на видовете от Чарлз Дарвин.
Опашат щир и неговите магически свойстваОпашат щир и неговите магически свойстваРастението с латинско наименование Amarantus caudatus е добре познато на древните народи. В миналото те му приписвали магически качества. В най-дълбока древност е използван в езическите ритуални погребения.
Най-смъртоносните растения на планетатаНай-смъртоносните растения на планетата
24 Март
Mariana
Растенията и цветята могат да бъдат не само изключително красиви, но и смъртоносни. Смъртоносните свойства на растенията са известни на хората от хилядолетия.
Магията на цветятаМагията на цветятаПо цветята вкъщи могат да се направят много изводи за хората, които обитават дома. В древността хората приписвали на цветята магически сили. Вижте повече.
За какво може да се използва енергията на вятъра?За какво може да се използва енергията на вятъра?Вятърната енергия е бързо развиващ се източник на енергия, който е в състояние да осигурява на енергетиката на отделните държави, фирмите и домовете екологично чиста, възобновяема енергия