sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на Природата
Силата на Природата

Силата на Природата

Природата дава и взема. Невероятни истории, които показват силата на природата . Колко красота е създала природата и как в един миг всичко това може да бъде унищожено от самата нея.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Магически свойства на лавандулата, за които не подозирашМагически свойства на лавандулата, за които не подозирашЛавандулата има магически свойства, които всеки трябва да познаваме. Вижте 10 причини във всеки дом да има лавандула.
Съвети за оцеляване, които ще ви убиятСъвети за оцеляване, които ще ви убиятСветът е голям и опасности дебнат отвсякъде. За всяко нещо обаче ще се намери някой, който да ни съветва как да се оправите по-добре.
Чудесата на местността Богородична стъпка край Стара ЗагораЧудесата на местността Богородична стъпка край Стара ЗагораМестността Богородична стъпка край Стара Загора. В страни от стъпката на Богородица в скалата има тясна цепнатина, широка около 50 см. Съществува поверие, че който успее да се промуши през нея, ще остави завинаги там. . .
Учените притеснени: Гълфстрийм спира и застрашава баланса на климата!Учените притеснени: Гълфстрийм спира и застрашава баланса на климата!Учените, които се занимават с проблемите на климата, са открили предупредителни знаци за отслабването на течението Гълфстрийм, което е едно от най-важните за баланса на климата на планетата.
Магически ритуали с водаМагически ритуали с водаРитуалите с вода са сред най-мощните и същевременно най-простички начини да избавяне на от негативни емоции и лоши помисли. Магически ритуали с вода.
Магически свойства на монстераМагически свойства на монстераМонстера сполучливо оприличено на чудовище заради огромните си назъбени листа и внушителен силует, има учудващо лоша слава. Но истината за монстерата е съвсем различна. Вижте как влия растението
Животът на Земята се е зародил от дъното на океанаЖивотът на Земята се е зародил от дъното на океанаХипотезата, че животът на Земята се е зародил от първичен бульон, е оборена от британски учени. Според тях първата енергия за живот се е пробудила от химическа реакция на дъното на океана.
Мистичната сила на лайкатаМистичната сила на лайкатаВсъщност лайката е универсална билка, притежаваща мистична сила. Лайката е вероятно най-познатата за нас билка, която независимо дали приемаме под формата на чай или билкова отвара, сме свикнали да ценим много.
Легенди за орехаЛегенди за орехаОрехът съществува почти откакто свят светува. Което обяснява и многобройните легенди, свързани с ореха. Според някои от тях чудотворният жезъл на самия Мойсей е бил с орехова резба
Чудото на растението коноп, което може да спаси светаЧудото на растението коноп, което може да спаси светаКонопът спокойно може да се нарече чудо на природата. Ето и какви са приложенията на конопа, с които светът може да е едно по-добро и чисто място. Лекарства, дрехи, коли и сгради от коноп