Силата на Природата

Силата на Природата

Природата дава и взема. Невероятни истории, които показват силата на природата. Колко красота е създала природата и как в един миг всичко това може да бъде унищожено от самата нея.
Животът на Земята може да се зародил от мълнииЖивотът на Земята може да се зародил от мълнииЕдно от последните нови проучвания предполага, че първите мълнии, бушували вероятно около милиард години, са имали решаващата роля при запалването на искрата на живота на планетата ни.
Ибога - мистичното дърво на шаманитеИбога - мистичното дърво на шаманитеИбога (Tabernanthe iboga) лекува депресия и зависимости - алкохолни и наркотични. Достатъчни са 3 грама настъргана коренова кора ибога, за да се получи чаша извлек за консумация.
Магичните билки по българските земиМагичните билки по българските земиЕдна билка може да помогне за много страдания според това каква част от нея се използва, а българската земя е благословена с магията, която представляват билките. Вижте магичните билки по българските земи
Чудодейни свойства на билкитеЧудодейни свойства на билкитеOсвен за приготвянето на лековити отвари, билките имат и магични свойства. Те се използват в различни ритуали за късмет, щастие, любов. Кои са чудодейни свойства на билките.
Защо трябва да сложите купа с кестени в дома си?Защо трябва да сложите купа с кестени в дома си?За защита на целия дом е добре да се аранжират кестени в красив съд. Кестенът представлява истинско природно чудо, което има силата да трансформира негативната енергия. Виж огромната полза от купа с кестени в. . .
Есенните дарове с магически свойстваЕсенните дарове с магически свойстваВижте кои горски дарове можете да си съберете през есента, за да предпазите семейството си от зли сили и да заредите дома си с положителна енергия и късмет.
Магическата сила на росата и вярванията за неяМагическата сила на росата и вярванията за неяСутрешните капчици вода, които се образуват по тревата, цветята, както и по другите растения, са изключително красиви и нежни. Магическата сила на росата и вярванията за нея.
Как да възстановим връзката ни с природатаКак да възстановим връзката ни с природатаКак можем да възстановим загубената връзка с природата? Ето няколко съвета за това как тялото ни да се зареди със свежи сили и заряд директно от първоизточника - Майката Природа
Закона за гравитациятаЗакона за гравитациятаВ нашия свят на противоречия и съмнения има неща, които не се обсъждат - аксиоми и закони. Те включват законите на Нютон, обясняващи силите на гравитацията и привличането. Универсалния закон на гравитацията
Тайната сила на лукаТайната сила на лукаТази история за пореден път доказва силата на лука и неговото противовъзпалително действие. Днес вече е доказан фактът, че грипът се причинява от вирус и е напълно възможно лукът да го обезврежда