Бижута и Камъни

Бижута и Камъни

Скъпоценните и полускъпоценни камъни имат своята уникална символика и носят положителна енергия на притежателите си. Описание, значение, символика на естествените камъни. Мистични и лечебни свойства на различните камъни.
Камъкът ПеридотКамъкът ПеридотВ миналото един камък е бил по-ценен дори от диамантите. Името му е Перидот. Ако трябва да бъдем точни, този камък е известен с три имена: Перидот, Хризолит и Оливин.
Учени разгадаха мистерията на Либийско пустинното стъклоУчени разгадаха мистерията на Либийско пустинното стъклоВ пустинята Сахара се открива уникално стъкло - яркожълто на цвят, с екзотичен и много красив вид. Било е много ценно в древен Египет. Мистерията на Либийското пустинно стъкло е разгадана
Родонит - камъкът, който привлича пари и здраве през майРодонит - камъкът, който привлича пари и здраве през майВъв всеки месец от годината има по един камък, чиито свойства се засилват. През месец май този камък е родонитът. Камъкът Родонит ни помага през няколко месеца от годината – през януари, май, август и септември.
Кои са кристалите за привличане на любов и как да ги активизирамеКои са кристалите за привличане на любов и как да ги активизирамеЗа да се харесаме на определен човек или просто по-бързо да привлечем любовта в живота си, можем да се възползваме от силата на кристалите и камъните.
Никога не носете заедно злато и сребро! Вижте какво ви грозиНикога не носете заедно злато и сребро! Вижте какво ви грозиМного хора носят едновременно бижута от злато и сребро, смятайки, че няма нищо в това. Но подобно решение би ви коствало скъпо, предупреждават медиуми и сензитиви.
Кристалите, с които ще привлечете любовтаКристалите, с които ще привлечете любовтаТези кристали притежават специфична вибрация, която ще ви помогне да излекувате емоционалните си травми от миналото и да изпълните живота си с любов и топлина.
Кристалите, които гонят негативната енергияКристалите, които гонят негативната енергияВекове наред кристалите се използват за привличане на щастие и успех, а в галерията ни може да видите онези от тях, които отблъскват отрицателната енергия и ще ви накарат да се чувствате по-спокойни.
Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето какСбъднете желанията си само с пръстен! Ето какПръстените не са просто обикновени накити. Те притежават магически свойства и са в състояние да изпълняват желания.
Малахитът ще ти помогне да сбъднеш желанията си да получиш прозрение! Виж какМалахитът ще ти помогне да сбъднеш желанията си да получиш прозрение! Виж какОще в древни времена се вярвали, че всичко, изработено от малахит, притежава магическа сила. В древноегипетската Книга на мъртвите се казва, че украшенията с камък от малахит имат потайно влияние
Неподозираните магически свойства на перлитеНеподозираните магически свойства на перлитеПерлите са едни от най-красивите и предпочитани женски бижута. Още от Древността се вярва, че те имат необикновени свойства, затова и в много народи те са били употребявани с различни ритуали за любов, благоденствие, здраве и късмет.