sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни
Бижута и Камъни

Бижута и Камъни

Скъпоценните и полускъпоценни камъни имат своята уникална символика и носят положителна енергия на притежателите си. Описание, значение, символика на естествените камъни. Мистични и лечебни свойства на различните камъни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селенит - влияние и свойстваСеленит - влияние и свойстваСеленитът е известен още като Лунен камък. Този минерл дължи името си на Селена, богинята на Луната, идваща от Гърция. Разберете повече за влиянието и свойствата на селенита.
Опушен кварц - влияние и свойстваОпушен кварц - влияние и свойстваОпушеният Кварц често е наричан Раухтопаз. За кои зодии е подходящ опушеният кварц? Лечебни свойства на опушен кварц. Магически свойства на опушеният кварц
Какво разкриват за нас скъпоценните камъни на рождения ни месецКакво разкриват за нас скъпоценните камъни на рождения ни месецВсеки камък е управител на определен месец. Научете как това влияе на личността и здравето ни.
Лечебни свойства и символика на СелеститЛечебни свойства и символика на СелеститОсвен за успокояване на енергията, селеститът укрепва костите, подпомага изхвърлянето на токсините от организма, подобрява храносмилателната система.
Свойства и символика на цирконияСвойства и символика на цирконияЦирконият е известен като камъкът на тихите вибрации. Смята се, че може да осигури по-чиста връзка между вътрешното ви Аз и духовните учители. Свойства и символика на циркония.
Лечебните свойства на камънитеЛечебните свойства на камъните
10 Август
Жана Г.
Лечебната сила на камъните е известна от векове. Скъпоценните и полускъпоценните камъни, които са заредени със силата на земята, лечебната сила на водата и енергията на Космоса, имат въздействие върху хората.
Хиацинт - влияние и свойстваХиацинт - влияние и свойстваХиацинтът е рядък камък, който има невероятен кървавочервен блясък. Скъпоценният камък Хиацинт се счита за уникален и оценен от колекционерите. Свойства на камъка хиацинт
Сугилит - влияние и свойства на камъкаСугилит - влияние и свойства на камъкаСпоред астрологията минералът сигилит е най-подходящ за зодиакалните знаци на Водолей, Дева и Стрелец. Какво ще даде на собственика си камъкът сугилит? Влияние и свойства на камъка сугилит
От какви заболявания могат да ни избавят различните скъпоценни камъни?От какви заболявания могат да ни избавят различните скъпоценни камъни?Скъпоценните камъни са красиво бижу, което безспорно би впечатлило всяка жена. Различните скъпоценни камъни обаче не бива да се разглеждат само като ефектни накити, а и като ценни лечители.
Авантюрин - значение и свойстваАвантюрин - значение и свойства
05 Юли
Никога не трябва да си купувате билет за лотарията, без авантюрин в левия си джоб. Това е камъкът на възможностите. Авантюринът е известен като камък на шанса или късмета.