Бижута и Камъни

Бижута и Камъни

Скъпоценните и полускъпоценни камъни имат своята уникална символика и носят положителна енергия на притежателите си. Описание, значение, символика на естествените камъни. Мистични и лечебни свойства на различните камъни.
Родонит - камъкът, който привлича пари и здраве през майРодонит - камъкът, който привлича пари и здраве през майВъв всеки месец от годината има по един камък, чиито свойства се засилват. През месец май този камък е родонитът. Камъкът Родонит ни помага през няколко месеца от годината – през януари, май, август и септември.
Кои са кристалите за привличане на любов и как да ги активизирамеКои са кристалите за привличане на любов и как да ги активизирамеЗа да се харесаме на определен човек или просто по-бързо да привлечем любовта в живота си, можем да се възползваме от силата на кристалите и камъните.
Никога не носете заедно злато и сребро! Вижте какво ви грозиНикога не носете заедно злато и сребро! Вижте какво ви грозиМного хора носят едновременно бижута от злато и сребро, смятайки, че няма нищо в това. Но подобно решение би ви коствало скъпо, предупреждават медиуми и сензитиви.
Кристалите, с които ще привлечете любовтаКристалите, с които ще привлечете любовтаТези кристали притежават специфична вибрация, която ще ви помогне да излекувате емоционалните си травми от миналото и да изпълните живота си с любов и топлина.
Кристалите, които гонят негативната енергияКристалите, които гонят негативната енергияВекове наред кристалите се използват за привличане на щастие и успех, а в галерията ни може да видите онези от тях, които отблъскват отрицателната енергия и ще ви накарат да се чувствате по-спокойни.
Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето какСбъднете желанията си само с пръстен! Ето какПръстените не са просто обикновени накити. Те притежават магически свойства и са в състояние да изпълняват желания.
Малахитът ще ти помогне да сбъднеш желанията си да получиш прозрение! Виж какМалахитът ще ти помогне да сбъднеш желанията си да получиш прозрение! Виж какОще в древни времена се вярвали, че всичко, изработено от малахит, притежава магическа сила. В древноегипетската Книга на мъртвите се казва, че украшенията с камък от малахит имат потайно влияние
Неподозираните магически свойства на перлитеНеподозираните магически свойства на перлитеПерлите са едни от най-красивите и предпочитани женски бижута. Още от Древността се вярва, че те имат необикновени свойства, затова и в много народи те са били употребявани с различни ритуали за любов, благоденствие, здраве и късмет.
Вижте какво разкрива пръстенът ви за васВижте какво разкрива пръстенът ви за васВ съвременния свят хората продължават да носят пръстени, но като че ли гледат на тях повече като на накити и дори не си дават сметка колко много издават тези украшения за своя притежател.
Избери си камък и виж какво ще ти разкрие тойИзбери си камък и виж какво ще ти разкрие тойИзберете си един от камъните на картината и вижте какво ще разкрие той за вашите преживявания, страхове, надежди.