Конспиративни Теории

Конспиративни Теории

Конспирациите винаги са били на мода, независимо от ерата, в която живеем. Някои са твърде отричани, други се оказват реалност, а трети са толкова чудати, че чак е трудно да повярваме в тях. Но конспирациите съществуват и могат да променят живота на милиони.
Мишка ли се разхождаше по космическия кораб на Илон МъскМишка ли се разхождаше по космическия кораб на Илон МъскЧаст от коментаторите на живото предаване на SpaceX смятат, че това е наистина мишка, докато скептиците на тази теория са на мнение, че това е просто замръзнало парче кислород.
Теории за Новия световен редТеории за Новия световен редВ света съществуват различни конспиративни теории и една от най-разпространените е теорията на Новия световен ред. Ето някои основни конспиративни теории за Новия световен ред.
Смъртта на Мерилин МонроСмъртта на Мерилин МонроНа 5 август 1962 г. безжизненото тяло на Мерелин Монро е намерено в къщата ѝ в Лос Анджелис. В ръката ѝ е бил телефона, а до нея е имало празна бутилка Нембутал (вид барбитурат).
Конспиративни теории за COVID-19Конспиративни теории за COVID-19Ето кои са най-разпространените теории на конспирациите, свързани с COVID-19. Според учените вирусът тръгнал от пазара за диви животни в Ухан, но конспиративните теоретици не са съгласни.
Конспиративни теории за коронавирусаКонспиративни теории за коронавирусаКоронавирусната епидемия даде почва на стотици конспиративни теории – от версиите за биологично оръжие, до отмъщението на природата. Със сигурност обаче вирусът е най-коментираната тема през последния месец.
Роман на Дийн Кунц предсказва коронавируса още през 1981-ваРоман на Дийн Кунц предсказва коронавируса още през 1981-ваАмериканският автор Дийн Куннц предсказва избухването на коронавирус с романа си, публикуван през 1981 г. Очите на мрака. Сюжетът разказва за вирус убиец, наречен Ухан-400, предсказвайки там, където се появи COVID-19
Кацането на Луната и теориите на конспирациятаКацането на Луната и теориите на конспирациятаПреди 50 години космическият кораб Аполо 11 каца на Луната. Събитието е с огромно значение за цялата човешка история. Този успех е първата крачка към овладяването на Космоса.
Оцелели от Титаник: Не ледник, а експлозии го потопиха!Оцелели от Титаник: Не ледник, а експлозии го потопиха!В годините непосредствено след катастрофата оцелели по чудо разказвали, че корабът Титаник бил потопен не в резултат от сблъсъка с айсберг, а от мощни експлозии.
Нова теория: Земята не е кръгла или плоска, а с формата на поничка!Нова теория: Земята не е кръгла или плоска, а с формата на поничка!Колкото и странно да изглежда, има немалко хора, които вярват, че Земята е плоска, а не сферична. Има и още по-екстравагантно твърдение, което звучи дори комично. Това е идеята, че Земята има форма на поничка
Кралска конспирация: Принцеса Даяна посочва убиеца си в писмоКралска конспирация: Принцеса Даяна посочва убиеца си в писмо
22 Февр.
Знаеше ли принцеса Даяна кой планираше да я убие? Тя даде писмо, написано на ръка, на иконома си Пол Бърл, 10 месеца преди да умре, с препоръката да го пази като застраховка