Истински Истории
True StoriesIstinite Priče
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Истински Истории
Истински Истории

Истински Истории

Истински истории от България и света, някои от които смразяват кръвта. Градските легенди и истории, които събрахме за вас - страшни, забавни и чудати.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Случаят Казинс или магическата сила на смехотерапиятаСлучаят Казинс или магическата сила на смехотерапията
15 Март
2
Американският журналист Норман Казинс успял да се излекува от смъртоносно автоимунно заболяване благодарение на смехотерапия. Той повярвал в силата на положителните емоции и се самоизлекувал чрез смях
10 мистерии, които никой не е успял да разгадае и до днес10 мистерии, които никой не е успял да разгадае и до днес
14 Окт.
Има събития, свързани с човечеството, които и до днес не са успели да бъдат разгадани и обяснени. Те ще променят мисленето, възгледите и вярванията ви.
Известни актьори, музиканти и писатели, изчезнали безследноИзвестни актьори, музиканти и писатели, изчезнали безследно
12 Март
Има много истории за безследно изчезнали хора. Някои са станали популярни именно заради мистериозното си изчезване. Ето историите на актьори, музиканти и писатели, изчезнали мистериозно
Експериментът Филаделфия - истина или измислица на лунатикЕкспериментът Филаделфия - истина или измислица на лунатик
10 Дек.
Експериментът Филаделфия е една от най-големите мистерии, свързани с американската армия, сравнимо единствено с тайнствената зона 51.
Истинската история на Красавицата и ЗвяраИстинската история на Красавицата и Звяра
09 Септ.
Приказката Красавицата и Звяра ни учи, че любовта не зависи от външния вид и ако винаги сте смятали, че тази история е твърде сантиментална, за да се е случила наистина, грешите, защото героите са истински.
Историята на най-ниския човек, живял някогаИсторията на най-ниския човек, живял някога
06 Септ.
Чандра Бахур Данги е най-ниският човек, живял някога на планетата. Височината му е била едва 55 сантиметра и до днес никой не го е изместил от Книгата на рекордите Гинес.
Австралийка се натъкна на чудовището ЙовиАвстралийка се натъкна на чудовището Йови
06 Септ.
Чудовището се изпречило на жена от Нов Южен Уелс. Преди седмици дамата тъкмо се прибирала у дома с колата си, когато. . .
Прераждане има! Историята на Барбро Карлен, която е била Ане ФранкПрераждане има! Историята на Барбро Карлен, която е била Ане Франк
02 Септ.
По време на Втората световна война Ане Франк се укрива от нацистите със своето семейство в Амстердам и води дневник, публикуван след края на войната. Умира в концентрационния лагер Берген-Белзен
Чернокожият мъж, който стана член на Ку Клукс КланЧернокожият мъж, който стана член на Ку Клукс Клан
29 Август
През 70-те години Рон Столуърт прави нещо немислимо за предците си – постъпва на работа в полицейското управление в Колорадо Спрингс. Но дребно постижение в сравнение с ударната революция, която готви.
Кражбата на века! Как Розовите пантери обраха диамантения ХариКражбата на века! Как Розовите пантери обраха диамантения Хари
27 Август
При една от най-големите кражби на бижута са задигнати скъпоценни камъни на стойност 108 милиона долара. Кражбата е известна като обира на века, а още по-интересно е, че при нападението не е произведен изстрел, няма заложническа драма и никой не е ранен.