Необясними Истории

Необясними Истории

Необясними истории, които наистина са се случили и нямат обяснение. Необясними случки от миналото и настоящето.
Чудодейните свойства на водата от ЛурдесЧудодейните свойства на водата от ЛурдесНека да обърнем поглед към френското градче Лурд, където милиони поклонници продължават да пристигат, за да посетят едно от най-големите светилища на Света Богородица и да си отлеят от водата от Лурдес
Мистериозно изчезна научна лаборатория от дъното на Балтийско мореМистериозно изчезна научна лаборатория от дъното на Балтийско мореМистериите с изчезване на обекти не са нещо ново и невиждано досега. Всякакви предмети, независимо от големината им, се е случвало буквално да се изпаряват от мястото, където са поставени.
Тя се завръща от смъртта и твърди, че е видяла Бог... и той е Жена!Тя се завръща от смъртта и твърди, че е видяла Бог... и той е Жена!Изключителна история, разказа по действителен случай, която би накарала всеки да се запита – възможно ли е? Неведнъж сме се натъквали на удивителни истории, разказани от хора, които са били на крачка от смъртта.
Подмладяването на мозъка е възможно!Подмладяването на мозъка е възможно!Остаряването е процес, който обхваща всички органи и системи на тялото. На мозъка той се отразява особено остро. Той остаряват най-бързо. Всичко, което правим и мислим през живота си, се отразява на структурата на нашия мозък.
Разгадаването на загадката на Неси е на финалаРазгадаването на загадката на Неси е на финалаВсяко време има своите митове. И макар да се смята, че митологията е продукт на древните народи с по-примитивни представи, днешното време не прави изключение.
Невероятно! Един от всеки десет е имал състояние, близко до смърттаНевероятно! Един от всеки десет е имал състояние, близко до смърттаЕдин на всеки десет човека по света съобщава, че е имал преживяване близко до смъртта в някой момент от живота, което поставя този феномен на челните места по честота.
Синдром на чуждия акцент или мистерията да забравиш майчиния си езикСиндром на чуждия акцент или мистерията да забравиш майчиния си езикХора, които никога не са живели сред други общности, изведнъж проговарят с чужд акцент. Това се е случвало след хирургични операции на мозъка, прекарани мозъчни удари. . . Какво е синдромът на чуждия акцент?
Замръзналите пътешественици във времетоЗамръзналите пътешественици във времетоВече над десетилетие група изследователи разработва проекта Таймшип. Той цели да запази чрез криогенеза болни от нелечими днес болести хора за бъдещето, когато техните здравословни проблеми ще бъдат решими.
Летящите машини от миналотоЛетящите машини от миналотоМного древни текстове разказват за полети в древността с помощта на летящи машини. Може да се предположи, че летенето е било реалност още в дълбока древност, и то в различни части на света.
Русначе, което твърди, че е от Марс, издава какво ни предстои!Русначе, което твърди, че е от Марс, издава какво ни предстои!Дете от Русия се смята за изключително специално, тъй като прави предсказания, свързани с извънземни. Борис Киприанович казва, че в предишния си живот е живял на Марс, а сега се е преродил като дете Индиго