Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Необясними Истории
Необясними Истории

Необясними Истории

Необясними истории , които наистина са се случили и нямат обяснение. Необясними случки от миналото и настоящето.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дано никога не видите Мотман - предвестникът на смъртта!Дано никога не видите Мотман - предвестникът на смъртта!
05 Окт.
1
Мотман (Човекът-молец) е известен още и като Човекът-пеперуда. Най-големият въпрос е какво точно е Мотман - птица, огромен прилеп, вампир, демон или самият Анагел на Смъртта
Топ 5 мистерии, които озадачиха светаТоп 5 мистерии, които озадачиха света
02 Юни
В историята има не 1 или 2 факта, които и ден днешен са пълна мистерия, която ни кара да си задаваме множество въпроси без отговор. Топ 5 мистерии, които озадачиха света:
Загадъчни личности с невероятни способностиЗагадъчни личности с невероятни способности
27 Март
Как ли би изглеждал животът, ако можехме да правим всичко, което поискаме? Тези загадъчни личности с невероятни способности са го постигнали. Вижте техните истории.
Феноменът на безсмъртните хораФеноменът на безсмъртните хора
04 Окт.
Кои са безсмъртните хора? Легендите за хора, които живеят вечно, изглеждат не толкова митични, тъй като се опират на доста исторически извори. Това е феноменът на безсмъртните хора.
Медицински феномени, които шашнаха светаМедицински феномени, които шашнаха света
20 Януари
Това са само част от множеството удивителни случи в медицината. Освен това съвременната медицина е изключително напреднала, така че тези щастливи чудеса днес стават все повече и повече.
Чудодейните свойства на водата от ЛурдесЧудодейните свойства на водата от Лурдес
11 Септ.
Нека да обърнем поглед към френското градче Лурд, където милиони поклонници продължават да пристигат, за да посетят едно от най-големите светилища на Света Богородица и да си отлеят от водата от Лурдес
Мистериозно изчезна научна лаборатория от дъното на Балтийско мореМистериозно изчезна научна лаборатория от дъното на Балтийско море
07 Септ.
Мистериите с изчезване на обекти не са нещо ново и невиждано досега. Всякакви предмети, независимо от големината им, се е случвало буквално да се изпаряват от мястото, където са поставени.
Тя се завръща от смъртта и твърди, че е видяла Бог... и той е Жена!Тя се завръща от смъртта и твърди, че е видяла Бог... и той е Жена!
04 Септ.
Изключителна история, разказа по действителен случай, която би накарала всеки да се запита – възможно ли е? Неведнъж сме се натъквали на удивителни истории, разказани от хора, които са били на крачка от смъртта.
Подмладяването на мозъка е възможно!Подмладяването на мозъка е възможно!
25 Август
Остаряването е процес, който обхваща всички органи и системи на тялото. На мозъка той се отразява особено остро. Той остаряват най-бързо. Всичко, което правим и мислим през живота си, се отразява на структурата на нашия мозък.
Разгадаването на загадката на Неси е на финалаРазгадаването на загадката на Неси е на финала
23 Август
Всяко време има своите митове. И макар да се смята, че митологията е продукт на древните народи с по-примитивни представи, днешното време не прави изключение.