sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Необясними Истории
Необясними Истории

Необясними Истории

Необясними истории , които наистина са се случили и нямат обяснение. Необясними случки от миналото и настоящето.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
1 април 1916 г. – денят, който изчезна от българската история1 април 1916 г. – денят, който изчезна от българската история1 април 1916 г. става известен като изчезналият ден в България. Посредством закон се взима решението след 31 март 1916 г. да не следва 1 април, а 14 април 1916 г.
Медицински феномени, които шашнаха светаМедицински феномени, които шашнаха светаТова са само част от множеството удивителни случи в медицината. Освен това съвременната медицина е изключително напреднала, така че тези щастливи чудеса днес стават все повече и повече.
Чудодейните свойства на водата от ЛурдесЧудодейните свойства на водата от ЛурдесНека да обърнем поглед към френското градче Лурд, където милиони поклонници продължават да пристигат, за да посетят едно от най-големите светилища на Света Богородица и да си отлеят от водата от Лурдес
Мистериозно изчезна научна лаборатория от дъното на Балтийско мореМистериозно изчезна научна лаборатория от дъното на Балтийско мореМистериите с изчезване на обекти не са нещо ново и невиждано досега. Всякакви предмети, независимо от големината им, се е случвало буквално да се изпаряват от мястото, където са поставени.
Тя се завръща от смъртта и твърди, че е видяла Бог... и той е Жена!Тя се завръща от смъртта и твърди, че е видяла Бог... и той е Жена!
04 Септ.
Хриси
Изключителна история, разказа по действителен случай, която би накарала всеки да се запита – възможно ли е? Неведнъж сме се натъквали на удивителни истории, разказани от хора, които са били на крачка от смъртта.
Подмладяването на мозъка е възможно!Подмладяването на мозъка е възможно!Остаряването е процес, който обхваща всички органи и системи на тялото. На мозъка той се отразява особено остро. Той остаряват най-бързо. Всичко, което правим и мислим през живота си, се отразява на структурата на нашия мозък.
Разгадаването на загадката на Неси е на финалаРазгадаването на загадката на Неси е на финалаВсяко време има своите митове. И макар да се смята, че митологията е продукт на древните народи с по-примитивни представи, днешното време не прави изключение.
Невероятно! Един от всеки десет е имал състояние, близко до смърттаНевероятно! Един от всеки десет е имал състояние, близко до смърттаЕдин на всеки десет човека по света съобщава, че е имал преживяване близко до смъртта в някой момент от живота, което поставя този феномен на челните места по честота.
Синдром на чуждия акцент или мистерията да забравиш майчиния си езикСиндром на чуждия акцент или мистерията да забравиш майчиния си езикХора, които никога не са живели сред други общности, изведнъж проговарят с чужд акцент. Това се е случвало след хирургични операции на мозъка, прекарани мозъчни удари. . . Какво е синдромът на чуждия акцент?
Замръзналите пътешественици във времетоЗамръзналите пътешественици във времетоВече над десетилетие група изследователи разработва проекта Таймшип. Той цели да запази чрез криогенеза болни от нелечими днес болести хора за бъдещето, когато техните здравословни проблеми ще бъдат решими.