Отношенията с околните
Relations with othersOdnosi sa okolinom
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Отношенията с околните
Отношенията с околните

Отношенията с околните

Как да градим силни и здравословни отношения с близките и околните? За грешките, които допускаме в личните си отношения. Цената на истинските отношения.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как жените хранят с енергията си интимните си партньориКак жените хранят с енергията си интимните си партньори
20 Август
Всички интимни приятели на жената се хранят от нейната женска енергия. Съпругът в такъв случай не получава 100 процента от енергията на жената. Могат ли мъжете да усещат женската енергия и как го постигат?
Съвети за любовта и семейството от д-р Хелън ФишърСъвети за любовта и семейството от д-р Хелън Фишър
29 Юли
д-р Фишър споделя тайни от кухнята, като подчертава важни работещи съвети, които стоят в основата на любовта и семейството. Ключови фактори на истинската любов на д-р Фишър
Как се познава добрият човек?Как се познава добрият човек?
28 Септ.
Какво представлява добротата? Добротата е състояние, което не зависи от околните. Способността да се прощава. Добротата невинаги значи себераздаване
Защо губим приятелите си?Защо губим приятелите си?
28 Юли
Приятелството е сред най-големите даровете, с които можем да разполагаме. Но много често в живота се случва да изгубим внезапно близки за нас хора, при това не по наше желание. Защо губим приятелите си?
Не се задръствайте с психологически боклукНе се задръствайте с психологически боклук
27 Юли
8
Избягвайте ситуации, при които безсмислено са затрупвате с психологически боклук. Говорете по-малко, слушайте само най-важното, бъдете лаконични, когато слушате и говорите.
Типове токсични хора, от които да стоите далечТипове токсични хора, от които да стоите далеч
11 Юни
Невинаги може да разберем, че в обкръжението ни има хора, които се преструват и не се радват истински на успехите ни. Типове токсични хора, от които да стоите далеч:
Докъде се простира силата на думитеДокъде се простира силата на думите
14 Май
В думите се крие сила, която е способна да върши всичко: да лекува; да възвисява; да принизява; да вдъхновява; да разболява и дори да убива. Осъзнатата използвана сила на думите е особено ценна в дните на изпитания.
Любопитни факти за японската култураЛюбопитни факти за японската култура
11 Май
Япония се счита за много традиционна страна - все още не е трудно да срещнете жена в кимоно, местните традиционни къщи остават нормална алтернатива на жилищата. Любопитни факти за японската култура
Защити личното си пространство от манипулатори с тези съветиЗащити личното си пространство от манипулатори с тези съвети
03 Май
Само вие можете да решите, какво ви устройва и какво не, но във всеки един случай не бива да позволявате да ви манипулират и да ви използват.
Как да задържите щастието у дома?Как да задържите щастието у дома?
10 Януари
Защо щастието у дома ни се изпарява, дори да го е имало преди време? Какво го кара да отстъпи място на депресията, на тъмните мисли, на липсата на радост? Как да задържите щастието у дома?