Животни
AnimalsŽivotinje
Животни

Животни

Потопи се в магията и мистиката на животните. Какво символизират животните и каква е тяхната сила в различните култури. Свръхестествени способности на животните, които науката не може да обясни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лоша поличба ли е да убиеш змия в къщата?Лоша поличба ли е да убиеш змия в къщата?
30 Март
Ето какво означава срещата със змията в дома и какво означава, ако посегнете на нейния живот. Съществуват разнородни тълкувания за появата на змия, както и за нейното убиване.
Древни легенди разкриват кои всъщност са щъркелитеДревни легенди разкриват кои всъщност са щъркелите
29 Март
Съществуват различни легенди за щъркелите, които се предават от устата на уста. Според една от тях те всъщност са наполовина човеци и наполовина птици.
Древните рептили били топлокръвниДревните рептили били топлокръвни
21 Окт.
Древните рептили са били топлокръвни и са можели да регулират температурата на тялото. За поддържане на постоянната температура на тялото помагат големите размери и голямата маса на рептилите
Мистериозната любов на котките към кутиите и квадратите - на какво се дължи?Мистериозната любов на котките към кутиите и квадратите - на какво се дължи?
19 Май
Знаем, че котките мразят краставиците и бягат от тях като дявол от тамян и обожават картонените кутии. Афинитетът на котките към малките затворени пространства е толкова голям, че те дори се опитват да седят във. . .
Домашни лечители ли са котките?Домашни лечители ли са котките?
16 Март
Всеки стопанин на котка може да изтъкне хиляди предимства от гледането на мъркащ домашен любимец. Битува обаче едно упорито мнение, че освен всички други предимства на съжителството с котка, тя е и личния ни домашен лечител.
Ако след раздяла видите двойка бели гълъби...Ако след раздяла видите двойка бели гълъби...
29 Февр.
1
Гълъбът е сред животните, намерили място в много литературни произведения и поверия. Това е така, защото той е натоварен с много силна символика. Какво значи, ако видите двойка бели гълъби?
Това са Айнщайните от всички породи кучетаТова са Айнщайните от всички породи кучета
09 Февр.
2
Американският зоопсихолог професор Стенли Корън след многогодишни наблюдения състави рейтинг на най-умните породи кучета. Ето кои са те.
Какъв късмет носят молците - добър или лош?Какъв късмет носят молците - добър или лош?
05 Дек.
Молците са много мощни духовни животни, така че трябва да вземете предвид всичките им характеристики, за да разберете тяхната символика. Какво символизират молците? Какво символизират молците в сънищата?
Факти за котките, които не знаетеФакти за котките, които не знаете
16 Ноем.
Независимо дали сте почитатели на кучетата или фенове на писаните, то няма как да не ви е заинтригувала котешката природа. Вижте интересни факти за котките.
Най-големият кулинарен ужас! Тези животните се ядат, докато са живиНай-големият кулинарен ужас! Тези животните се ядат, докато са живи
24 Окт.
Тези няколко примера са истински кулинарен ужас, който включва ястия с живи животни. Ако нямате здрав стомах и стабилни нерви, ви съветваме да подминете тази статия