Животни

Животни

Потопи се в магията и мистиката на животните. Какво символизират животните и каква е тяхната сила в различните култури. Свръхестествени способности на животните, които науката не може да обясни.
Какъв късмет носят молците - добър или лош?Какъв късмет носят молците - добър или лош?Молците са много мощни духовни животни, така че трябва да вземете предвид всичките им характеристики, за да разберете тяхната символика. Какво символизират молците? Какво символизират молците в сънищата?
Факти за котките, които не знаетеФакти за котките, които не знаетеНезависимо дали сте почитатели на кучетата или фенове на писаните, то няма как да не ви е заинтригувала котешката природа. Вижте интересни факти за котките.
Животни, които символизират силаЖивотни, които символизират силаКогато говорим за сила при животните, първото, за което се сещаме, е физическата. Има обаче различни видове сила – освен физическата, има и духовна и емоционална. Силата има и конкретна символика, затова е важно да знаете кои животни я носят в себе си.
Могат ли кучетата да предсказват бъдещето?Могат ли кучетата да предсказват бъдещето?Кучетата са изключително интелигентни и чувствителни същества. Определението, че са най-добрият приятел на човека, има наистина много измерения.
Какво е да попаднеш в устата на кит? Разказ по истински случайКакво е да попаднеш в устата на кит? Разказ по истински случайМожете ли да си представите какво е чувството да попаднеш в устата на кит и да излезеш жив от там! За това преживяване разказва Райнер Шимпф – южноамериканец, който се е гмурнал близо до. . .
Легенди за прилепитеЛегенди за прилепитеЕдин от най-необичайните празници е международен и е посветен на прилепите. Това е 26-27 август, когато се отбелязва Международната нощ на прилепите в повече от 30 държави по света. Вижте тези легенди за прилепите
Един изключително необичаен експеримент, показващ еволюциятаЕдин изключително необичаен експеримент, показващ еволюциятаЧарлз Дарвин започнал своите изследвания върху еволюцията, отглеждайки домашни гълъби. Сега, 160 години след Дарвин, екип от биолози се обърна към гълъби, за да демонстрира еволюция в действие.
На прага сме на шестото масово измиране на животински видовеНа прага сме на шестото масово измиране на животински видовеСветовната популация от насекоми спада с невиждани размери. Вижте защо много от учените по света да алармират, че сме на прага на шестото масово измиране на животински видове
10 котки и кучета с магически произход10 котки и кучета с магически произходНесъмнено домашните любимци ни омагьосват с присъствието си. Но някои породи кучета и котки буквално са се смятали за магически още от древността. Вижте 10-те животинки с необикновени митологични връзки.
Акула нападна младоженка на медения ѝ месец! Мъжът ѝ засне всичкоАкула нападна младоженка на медения ѝ месец! Мъжът ѝ засне всичкоЗа идеален меден месец си мечтаели младоженците Сара и Евън Карол. Но една акула и шокът от това, което ще се случи, направиха медения им месец незабравим