Психология на Цветовете

Психология на Цветовете

Знаете ли какво символизират цветовете и как ни влияят? Независимо дали говорим за дрехи, за цвета на косата, за лака за нокти за цвета на апартамента, цветовете, които избирате, имат значение. Умелото използване на цветовете е гаранция за постигане на успех в много сфери на човешкия живот.
Психология за цветовете! Какво казва науката?Психология за цветовете! Какво казва науката?Повечето хора осъзнават, че възприемаме цветовете по пътя на асоциациите. Как става това? Когато минава през очите, възприятието на цвета стига до всички органи и поражда разпознаваеми усещания.
Тези вълшебни цветове сбъдват желанияТези вълшебни цветове сбъдват желанияЕзотериците и древните лечители казват, че всеки цвят има своя енергия, която може да ни повлияе на живота ни. Тези вълшебни цветове сбъдват желания.
Какви магически свойства притежават цветоветеКакви магически свойства притежават цветоветеОще в много стари времена някои общности са имали специално отношение към цветовете. Вярвали са, че притежават магически свойства, чрез които лекуват човешкото тяло и душа, сбъдват желания и ни правят по-щастливи.
Тези цветове ще ти донесат късмет и щастие през зиматаТези цветове ще ти донесат късмет и щастие през зиматаПод въздействието на студените зимни пейзажи е възможно настроението ни да спадне. За да не се случва това, астролозите препоръчват на всеки един от зодиакалните знаци да се обгради с определени цветове.
Цветовете около нас сигнализират за проблемите ниЦветовете около нас сигнализират за проблемите ни
08 Януари
Антония Р.
Специалистите по цветотерапия още в самото начало на сеансите се интересуват от цветовете от заобикалящата среда на даден човек
Това е цветът, който може да сбъдне желанията виТова е цветът, който може да сбъдне желанията виЕдин от цветовете се счита за универсален антидепресант и ще ви помогне да изпълните желанията си, стига да има поне един предмет около вас в този нюанс, който да съзерцавате всеки ден.