Психология на Цветовете

Психология на Цветовете

Знаете ли какво символизират цветовете и как ни влияят? Независимо дали говорим за дрехи, за цвета на косата, за лака за нокти за цвета на апартамента, цветовете, които избирате, имат значение. Умелото използване на цветовете е гаранция за постигане на успех в много сфери на човешкия живот.
Какви магически свойства притежават цветоветеКакви магически свойства притежават цветоветеОще в много стари времена някои общности са имали специално отношение към цветовете. Вярвали са, че притежават магически свойства, чрез които лекуват човешкото тяло и душа, сбъдват желания и ни правят по-щастливи.
Тези цветове ще ти донесат късмет и щастие през зиматаТези цветове ще ти донесат късмет и щастие през зиматаПод въздействието на студените зимни пейзажи е възможно настроението ни да спадне. За да не се случва това, астролозите препоръчват на всеки един от зодиакалните знаци да се обгради с определени цветове.
Цветовете около нас сигнализират за проблемите ниЦветовете около нас сигнализират за проблемите ни
08 Януари
Антония Р.
Специалистите по цветотерапия още в самото начало на сеансите се интересуват от цветовете от заобикалящата среда на даден човек
Това е цветът, който може да сбъдне желанията виТова е цветът, който може да сбъдне желанията виЕдин от цветовете се счита за универсален антидепресант и ще ви помогне да изпълните желанията си, стига да има поне един предмет около вас в този нюанс, който да съзерцавате всеки ден.