Факти за характера
Facts about CharacterČinjenice o karakteru
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Факти за характера
Факти за характера

Факти за характера

Характерът - това сме самите ние. Характерът влияе на всяка сфера от живота ни - от избора на кариера до хората, които обичаме. Любопитни факти за характера, поведението и външния вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво означава името Стефан и какъв е мъжът СтефанКакво означава името Стефан и какъв е мъжът Стефан
13 Юли
Името Стефан е едно от най-срещаните мъжки имена в България. Мъжът с името Стефан сред дамите ръси остроумия. Стефан е весел и внимателен и за всяка жена може да намери подходящ комплимент.
Енергията на името - какво трябва да знаем при избора на именаЕнергията на името - какво трябва да знаем при избора на имена
16 Юни
Тъй като човек не може сам да избира името си, това се прави от неговите родители, знанието за енергията на името ще осветлят много лични житейски събития и ще ги направят по-разбираеми.
Как да се справим с егоцентрика около насКак да се справим с егоцентрика около нас
25 Май
Егоцентричните хора нямат против да срещнат опозиция, но имат необходимостта да се почувстват предварително разбрани и изслушани. Как да се справим с дразнещия егоцентрик?
Що за хора са егоиститеЩо за хора са егоистите
15 Май
Какво представлява егоизмът като качество на личността? Терминът егоизъм идва от латински. Ego се превежда като Аз и подсказва, че това е принцип на жизнена ориентация към себе си.
Какви са меланхолиците?Какви са меланхолиците?
14 Април
По своя мироглед меланхолиците са песимисти, интроверти. Трудно им е да намират повод за радост, но за сметка на това често се чувстват тъжни. Меланхолиците са злопаметни и неуверени. Характер на меланхолиците
Как да познаем темперамента на жената по очитеКак да познаем темперамента на жената по очите
08 Март
14
Цветът на очите на жената говори много за сексуалния ѝ темперамент. Очите на жените са отворена книга. Само трябва да се научите да се вглеждате в тях. Те показват какво е. . .
Характер и съдба на мъжете, родени във вторникХарактер и съдба на мъжете, родени във вторник
05 Март
Всеки аспект около нашето раждане има своето значение и съответно влияние върху нашата личност и съдба. Характер и съдба на мъжете, родени във вторник:
Какъв е характерът на жените, родени в петъкКакъв е характерът на жените, родени в петък
04 Март
Жената е емоционално торнадо, за което е трудно да предскажеш какво следва. Какъв е характерът на жените, родени в петък?
Характер и съдба на мъжете, родени в четвъртъкХарактер и съдба на мъжете, родени в четвъртък
02 Март
Какво е характерно за мъжете, родени в четвъртък? Какво отрежда съдбата за родените в четвъртък мъже? Мъжете, родени тогава, могат да се определят като истински лидери.
Характер и съдба на мъжете, родени в понеделникХарактер и съдба на мъжете, родени в понеделник
23 Февр.
Ето какво е характерно за мъжете, родени в понеделник, и какво можем да разберем за тяхната съдба. Недостатъкът на родени в понеделник мъже е, че имат склонността да сменят често своите решения и настроения.