Факти за характера
Facts about CharacterČinjenice o karakteru
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Факти за характера
Факти за характера

Факти за характера

Характерът - това сме самите ние. Характерът влияе на всяка сфера от живота ни - от избора на кариера до хората, които обичаме. Любопитни факти за характера, поведението и външния вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как алчността разгражда душата ниКак алчността разгражда душата ни
27 Февр.
Алчността повече от всяко друго качество заслепява и разгражда душата. Основният принцип на алчните хора е да взимат повече, отколкото дават. Алчният човек никога не може да бъде доволен или щастлив от живота.
Каква е жената с името НинаКаква е жената с името Нина
24 Януари
Жената с име Нина празнува имен ден три пъти в годината. Небесната покровителка на името Нина е равноапостолната християнска просветителка Света Нина от Грузия. Каква е жената с име Нина през нейния жизнен път
Какви са по характер именниците Антон и АнтонияКакви са по характер именниците Антон и Антония
17 Януари
Енергията на името оказва влияние на характера и живота на този, който го носи. Какви качества притежават мъжете, кръстени Антон са именяци на 17 януари Антоновден. Какви са жените с име Антония.
Токсичните хора: как да ги разпознаем и как да реагирамеТоксичните хора: как да ги разпознаем и как да реагираме
21 Окт.
Ако се вгледате в заобикалящата ви среда, със сигурност ще намерите токсични хора. Разговорите с тях предизвикват срив на силите и емоциите, така че интуитивно избягвате срещата. Как да разпознаем токсичен човек?
Какво означава името Стефан и какъв е мъжът СтефанКакво означава името Стефан и какъв е мъжът Стефан
13 Юли
Името Стефан е едно от най-срещаните мъжки имена в България. Мъжът с името Стефан сред дамите ръси остроумия. Стефан е весел и внимателен и за всяка жена може да намери подходящ комплимент.
Енергията на името - какво трябва да знаем при избора на именаЕнергията на името - какво трябва да знаем при избора на имена
16 Юни
Тъй като човек не може сам да избира името си, това се прави от неговите родители, знанието за енергията на името ще осветлят много лични житейски събития и ще ги направят по-разбираеми.
Как да се справим с егоцентрика около насКак да се справим с егоцентрика около нас
25 Май
Егоцентричните хора нямат против да срещнат опозиция, но имат необходимостта да се почувстват предварително разбрани и изслушани. Как да се справим с дразнещия егоцентрик?
Що за хора са егоиститеЩо за хора са егоистите
15 Май
Какво представлява егоизмът като качество на личността? Терминът егоизъм идва от латински. Ego се превежда като Аз и подсказва, че това е принцип на жизнена ориентация към себе си.
Какви са меланхолиците?Какви са меланхолиците?
14 Април
По своя мироглед меланхолиците са песимисти, интроверти. Трудно им е да намират повод за радост, но за сметка на това често се чувстват тъжни. Меланхолиците са злопаметни и неуверени. Характер на меланхолиците
Как да познаем темперамента на жената по очитеКак да познаем темперамента на жената по очите
08 Март
14
Цветът на очите на жената говори много за сексуалния ѝ темперамент. Очите на жените са отворена книга. Само трябва да се научите да се вглеждате в тях. Те показват какво е. . .