Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Факти за характера
Факти за характера

Факти за характера

Характерът - това сме самите ние. Характерът влияе на всяка сфера от живота ни - от избора на кариера до хората, които обичаме. Любопитни факти за характера, поведението и външния вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Характер на жените с фигура тип ПравоъгълникХарактер на жените с фигура тип Правоъгълник
08 Ноем.
Женското тяло неслучайно е определяно за цяла вселена. Всяка дамска извивка има своята особеност и носи определен емоционален заряд. Характер на жените с фигура тип Правоъгълник.
Характер на жените с фигура тип Обърнат триъгълникХарактер на жените с фигура тип Обърнат триъгълник
03 Ноем.
Всяка от фигурите се идентифицира със свои специфични особености. Освен характеристиките в типа тяло, се очертават и съответни сходства между дамите с определен вид фигура. Характер на жените с фигура тип Обърнат триъгълник.
Характер на жените с фигура тип КрушаХарактер на жените с фигура тип Круша
29 Окт.
Характер на жените с фигура тип Круша. Какви са жените с тяло тип Круша? Какви са съветите към жените с фигура тип Круша?
Защо има хора, които не можете да понасяте без причинаЗащо има хора, които не можете да понасяте без причина
31 Август
В непоносимия човек има някаква скрита черта, която дразни силно другия, без той дори да осъзнава коя е тя. Все пак има определен набор от качества, които дразнят доста от околните хора. За тях болшинството хора са неприятни без
Как да се справим с егоцентрика около насКак да се справим с егоцентрика около нас
19 Юни
Егоцентричните хора нямат против да срещнат опозиция, но имат необходимостта да се почувстват предварително разбрани и изслушани. Как да се справим с дразнещия егоцентрик?
Характер според сезона, в който сте родениХарактер според сезона, в който сте родени
26 Април
6
Сезонът, в който е роден човек, оказва влияние на личността по-късно в живота му, твърдят унгарски специалисти. Сезоните оказват влияние върху невротрансмитерите, които контролират нашето ежедневие.
Сарказмът може да ни убиеСарказмът може да ни убие
21 Април
Всички сме чували за силата на убеждението и че възприемайки света песимистично, вие ще привличате лошите събития в живота ви, защото сте с такава нагласа за всичко около вас.
Основни разлики между интелигентните и глупавите хораОсновни разлики между интелигентните и глупавите хора
13 Март
Има 5 основни разлики между интелигентните и глупавите хора. Глупавите хора винаги се смятат за прави. Хората с по-нисък коефициент на интелигентност са по-често хомофоби и расисти. Разлики между интелигентните и глупавите хора
Как алчността разгражда душата ниКак алчността разгражда душата ни
27 Февр.
Алчността повече от всяко друго качество заслепява и разгражда душата. Основният принцип на алчните хора е да взимат повече, отколкото дават. Алчният човек никога не може да бъде доволен или щастлив от живота.
Каква е жената с името НинаКаква е жената с името Нина
24 Януари
Жената с име Нина празнува имен ден три пъти в годината. Небесната покровителка на името Нина е равноапостолната християнска просветителка Света Нина от Грузия. Каква е жената с име Нина през нейния жизнен път
Какви са по характер именниците Антон и АнтонияКакви са по характер именниците Антон и Антония
17 Януари
Енергията на името оказва влияние на характера и живота на този, който го носи. Какви качества притежават мъжете, кръстени Антон са именяци на 17 януари Антоновден. Какви са жените с име Антония.
Токсичните хора: как да ги разпознаем и как да реагирамеТоксичните хора: как да ги разпознаем и как да реагираме
21 Окт.
Ако се вгледате в заобикалящата ви среда, със сигурност ще намерите токсични хора. Разговорите с тях предизвикват срив на силите и емоциите, така че интуитивно избягвате срещата. Как да разпознаем токсичен човек?
Какво означава името Стефан и какъв е мъжът СтефанКакво означава името Стефан и какъв е мъжът Стефан
13 Юли
Името Стефан е едно от най-срещаните мъжки имена в България. Мъжът с името Стефан сред дамите ръси остроумия. Стефан е весел и внимателен и за всяка жена може да намери подходящ комплимент.