sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Факти за характера
Факти за характера

Факти за характера

Характерът - това сме самите ние. Характерът влияе на всяка сфера от живота ни - от избора на кариера до хората, които обичаме. Любопитни факти за характера, поведението и външния вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да познаем темперамента на жената по очитеКак да познаем темперамента на жената по очите
08 Март
14
Нина Норд
Цветът на очите на жената говори много за сексуалния ѝ темперамент. Очите на жените са отворена книга. Само трябва да се научите да се вглеждате в тях. Те показват какво е. . .
Характер и съдба на мъжете, родени във вторникХарактер и съдба на мъжете, родени във вторникВсеки аспект около нашето раждане има своето значение и съответно влияние върху нашата личност и съдба. Характер и съдба на мъжете, родени във вторник:
Какъв е характерът на жените, родени в петъкКакъв е характерът на жените, родени в петъкЖената е емоционално торнадо, за което е трудно да предскажеш какво следва. Какъв е характерът на жените, родени в петък?
Характер и съдба на мъжете, родени в четвъртъкХарактер и съдба на мъжете, родени в четвъртъкКакво е характерно за мъжете, родени в четвъртък? Какво отрежда съдбата за родените в четвъртък мъже? Мъжете, родени тогава, могат да се определят като истински лидери.
Характер и съдба на мъжете, родени в понеделникХарактер и съдба на мъжете, родени в понеделникЕто какво е характерно за мъжете, родени в понеделник, и какво можем да разберем за тяхната съдба. Недостатъкът на родени в понеделник мъже е, че имат склонността да сменят често своите решения и настроения.
Точно тези черти правят родените през февруари забежителни хораТочно тези черти правят родените през февруари забежителни хора
20 Февр.
Антония Р.
През втория месец от годината са родени едни от най-талантливите хора. Те лесно стават популярни заради определени черти на характера, които ги правят по-специални от други.
Характер и съдба на жените, родени в съботаХарактер и съдба на жените, родени в съботаХарактерът на жената може да бъде свързан с наследени качества, с възраст, зодия или пък с деня на раждане. Характер и съдба на жените, родени в събота.
Какви са жените, родени в сряда?Какви са жените, родени в сряда?Женската натура е неразгадаема мистерия. Родените в сряда жени се отличават със забележителен интелект. Ето каква още е по характер жената, родена в сряда.
Какви тайни крият мъжете, родени в петъкКакви тайни крият мъжете, родени в петък
11 Февр.
Мария
Петък е денят на Венера - считана за богиня на любовта, баланса, изкуството, удоволствието и лукса. Какви тайни крият мъжете, родени в петък.
Характер на детето според деня на ражданеХарактер на детето според деня на раждане
18 Януари
Мария
Как денят на раждане може да окаже влияние върху характера ви? А върху този на вашето бебе? Ето как денят от седмицата е свързан с определени черти на характера на детето ви и какво означават те.