Щастие и успех
Happiness and SuccessSreća i uspeh
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех
Щастие и успех

Щастие и успех

Щастието и успеха са двете най-важни неща в живота, към които се стреми всеки. Но как се гради щастието и кога идва успеха? Има ли формула за щастие и успех? Вижте тук!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да формулираме мечтите си, за да се сбъднат?Как да формулираме мечтите си, за да се сбъднат?
05 Май
Всички ние имаме съкровени мечти и цели, към които се стремим, преминавайки през различни трудности, стремейки се да ги постигнем. Как да формулираме мечтите си, за да се сбъднат? Как да постигнем желанията си?
Какво значи да се учим от грешките сиКакво значи да се учим от грешките си
04 Май
Всички правим грешки. И ако в света има нещо, което обединява всички хора, то това са техните грешки. По един или друг начин, те не могат да бъдат избегнати. Как да се учим от грешките си?
Как да прилагате принципа на ПаретоКак да прилагате принципа на Парето
03 Май
Принципът на Парето е правило, наречено правилото на 80:20. Този начин на разпределение на времето може да се окаже неочаквано добро решение за по-продуктивна работа. Правилото 80:20 се нарича още и като закон за елита
Как да спрете да отлагате задължения за послеКак да спрете да отлагате задължения за после
02 Май
На всеки се случва постоянно да е претрупан с работа, а крайният срок да бъде завършена, е съвсем близо. Времето не достига и това се оказва бариера към успешното завършване на начинанието.
Как да сме щастливи според будиститеКак да сме щастливи според будистите
04 Април
Будизмът е духовна философия, която се практикува повече от 2500 години. Будистите вярват, че щастието не е външно състояние. Нека разгледаме някои от ключовите принципи на Будизма, които могат да ви помогнат за щастие
Четирите аспекта на любовта в будизмаЧетирите аспекта на любовта в будизма
24 Март
Будизмът учи, че любовта е основен аспект на човешкия опит и че култивирането на любов е от съществено значение за духовното израстване и щастие. Четирите аспекта на любовта в будизма:
Законите на успехаЗаконите на успеха
06 Март
2
Един от законите на успеха е законът за пустотата - ако имате нужда от нещо ново, трябва да се лишите от нещо старо. Законът за опрощаването гласи, че ако не простите, няма да сте щастливи.
Защо не трябва да се самосъжаляватеЗащо не трябва да се самосъжалявате
28 Февр.
Най-простият съвет е да се отхвърли самосъжалението, защото то разболява. При самосъжаление се освобождава хормонът ацетилхолин. Наричат го и хормон на слабостта. Огромната вреда от самосъжалението!
Пожелания за рожден ден за зетПожелания за рожден ден за зет
06 Дек.
Ще се опитаме да ви дадем няколко предложения за пожелания за рожден ден за зет, от които да изберете или да ви насочат да оформите свое пожелание. Пожелания за рожден ден за зет
Правила за писане на желания по НоволуниеПравила за писане на желания по Новолуние
02 Дек.
Преди да изброим всички правила за писане на желания, ще споделим трите най-важни условия, които са нужни, за да може вашето желание да се сбъдне. Правилата за писане на желания при Новолуние