Щастие и успех
Happiness and SuccessSreća i uspeh
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех
Щастие и успех

Щастие и успех

Щастието и успеха са двете най-важни неща в живота, към които се стреми всеки. Но как се гради щастието и кога идва успеха? Има ли формула за щастие и успех? Вижте тук!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо да започнем деня с писане на благодарностиЗащо да започнем деня с писане на благодарности
23 Ноем.
Стартирането на деня с благодарност е психологическа практика с огромно значение за настройката, състоянието и енергията ни през деня. Ето как и защо да започнете деня си с благодарност
По пътя към успехаПо пътя към успеха
16 Ноем.
3
Манията за успех е толкова вкоренена в съзнанието ни, че всичко различаващо се от нея се превръща в провал. Можем да имаме всичко стига да работим в тази насока и мотивацията ни няма да падне.
Магическа техника с вода за лично управление и промяна на обстоятелстваМагическа техника с вода за лично управление и промяна на обстоятелства
09 Ноем.
Леонардо да Винчи е казал: На водата е дадена магическата сила да се превърне в сока на живота на Земята. Магическа техника за лично управляване на обстоятелства и промяна. Техники за управление на обстоятелства с вода
Защо не трябва да бъдеш твърде добър с всички?Защо не трябва да бъдеш твърде добър с всички?
15 Окт.
От малки сме научени да бъдем добри с другите и да се отнасяме с хората така, както бихме искали да се отнасят с нас. Защо не трябва да бъдеш твърде добър с всички?
Техники за успешен, здрав и щастлив живот от Вадим ЗеландТехники за успешен, здрав и щастлив живот от Вадим Зеланд
04 Окт.
Вадим Зеланд става популярен със своите книги, в които разкрива как човек може да постигне всичките си цели с помощта на много интересни изпитани техники и способи.
Защо Вселената не изпълнява желанията ти?Защо Вселената не изпълнява желанията ти?
06 Септ.
Понякога толкова силно желаеш нещо и така се надяваш то да се случи, но все не се получава. Изглежда така, сякаш Вселената не иска да изпълни желанията ти.
Как да си направим дъска за мечти?Как да си направим дъска за мечти?
20 Юли
Мечтите са безплатни и това е абсолютната истина. Всеки човек е свободен да създаде толкова големи мечти, колкото е способно да събере сърцето му. Как да си направим дъска за мечти?
Корен от джинджифил привлича парите в домаКорен от джинджифил привлича парите в дома
28 Юни
18
Корен от джинджифил може да донесе благополучие и късмет в дома ви. Изпълнете специален фън-шуй ритуал, като разпръснете настърган джинджифил по пода, а след това го изгорите.
Токсичните ефекти от негативното себеразговарянеТоксичните ефекти от негативното себеразговаряне
22 Юни
Отрицателното говорене към самите вас е пагубен акт за психичното ви здраве. Отрицателното себеразговаряне е обичайна практика, тъй като човекът е най-големият критик на себе си. Токсичност на отрицателното себеразговаряне
Неща, които да направите днес, за да проминте живота си завинагиНеща, които да направите днес, за да проминте живота си завинаги
14 Юни
Търсите ли начини да живеете по-добър живот? Ето ви списък с няколко неща, които можете да направите днес, за да промените живота си завинаги.