Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех
Щастие и успех

Щастие и успех

Щастието и успеха са двете най-важни неща в живота, към които се стреми всеки. Но как се гради щастието и кога идва успеха? Има ли формула за щастие и успех? Вижте тук!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мога ли да съм щастлив в любовта, без да срещна сродната си душаМога ли да съм щастлив в любовта, без да срещна сродната си душа
04 Юни
Щастието в любовта без сродната душа. Личното щастие като основа на любовта. Щастието в любовта не е задължително свързано с намирането на една единствена, предопределена личност. Щастието в любовта често започва с
Тайната на живота според Шри Шри Рави ШанкарТайната на живота според Шри Шри Рави Шанкар
15 Май
Тайната на живота според Шри Шри Рави Шанкар. Изконно желание на човека е да бъде щастлив, защото това е една от големите тайни на живота. Щастието се корени в. . .
Как да прекъснем цикъла от нещастия?Как да прекъснем цикъла от нещастия?
13 Май
Ето няколко полезни съвета, с които да прекъснете цикъла от нещастия. Разберете причините за цикъла от нещастия. Променете своя подход към живота, за да спрете цикъла от нещастия
Как да се издигнем над негативността от околнитеКак да се издигнем над негативността от околните
15 Февр.
Не е трудно да се преодолее негативизма на околните, ако човек има своя мярка за собствената си стойност. Как да се издигнем над негативността наоколо? Ето някои стъпки в тази посока.
Защо не трябва да влизате в ролята на жертватаЗащо не трябва да влизате в ролята на жертвата
06 Февр.
Влизането в ролята на жертвата е тенденция, която може да има негативни последици върху личностното развитие и междуличностните отношения. Как да не сме жертви, а победители?
Как да излезем от зоната си на комфорт?Как да излезем от зоната си на комфорт?
31 Януари
За да излезем от зоната си на комфорт, трябва да приемем, че е нормално да се чувстваме некомфортно, да си зададем цели и планове, да направим малки стъпки. Как да излезем от зоната си на комфорт?
Ежедневни ритуали за отпразнуване на животаЕжедневни ритуали за отпразнуване на живота
29 Януари
В тази статия ще разгледаме различни ежедневни ритуали, които могат да вдъхнат на деня ви чувство за цел, внимателност и признателност. Ежедневните ритуали осигуряват рамка за празнуване на ежедневните чудеса на живота.
Дзен съвети за щастлив живот всеки денДзен съвети за щастлив живот всеки ден
03 Дек.
Дзен е будистко течение, чиято цел е чрез практика човек да съумее да проникне в собствения си ум и да приложи познанието си в ежедневните си дейности.
Как да се научим да си поставяме цели и да ги следвамеКак да се научим да си поставяме цели и да ги следваме
28 Ноем.
Да имате цели в живота, е като да имате компас, който да ви посочва винаги правилната посока. Ето някои съвети за това как да се научим да си поставяме цели и да ги следваме. За да постигате целите си по-ефективно, е
Защо счупеното носи щастиеЗащо счупеното носи щастие
25 Ноем.
Идеята, че счупеното носи късмет или щастие, е присъща на много хора и има множество интерпретации и обяснения. Защо се вярва, че счупеното носи щастие. Вярванията за счупеното
6 начина да повишите настроението в дома си6 начина да повишите настроението в дома си
14 Ноем.
Ето няколко лесни съвета, които трябва да имате предвид, когато създавате атмосфера в дома си. Домът с високо настроение е пространство, което не е просто безпорядък или пълно с кристали. Това е дом, създаден умишлено, за да
Санкалпа - мощна техника за щастие и успехСанкалпа - мощна техника за щастие и успех
27 Окт.
На санскрит волята е позната като санкалпа. Тя е мощна техника за успех и щастие, когато се прилага правилно. Какво е санкалпа?
Как да заобичаме недостатъците сиКак да заобичаме недостатъците си
25 Окт.
Недостатъците са част от същността на всеки човек. Те изграждат цялостната му идентичност и за неизменна част от неговата личност. Всеобщо схващане е, че перфектните хора не съществуват. Как да заобичаме недостатъците си?