sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех
Щастие и успех

Щастие и успех

Щастието и успеха са двете най-важни неща в живота, към които се стреми всеки. Но как се гради щастието и кога идва успеха? Има ли формула за щастие и успех? Вижте тук!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нунчи - корейската тайна за щастие и успехНунчи - корейската тайна за щастие и успехЕдна от тайните на обществения успех е способността да бъдат разбирани и оценявани правилно околните. Нарича се още емоционална интелигентност. Корейците имат специална дума за това качество - нунчи.
Прочети това, за да продължиш напред!Прочети това, за да продължиш напред!Уви, можем да играем според собствените си правила, но в рамките на правилата, по които е структуриран този свят, самият живот непрекъснато ни ги диктува. Потенциалът на човек се крие в трудностите, които преодолява
Можем да забогатеем с 1 прост масажМожем да забогатеем с 1 прост масажНякои езотерични учения твърдят, че масажирайки определени части на носа си можем да се издигнем в службата, да спечелим нови приятели и дори да забогатеем.
Съвети за забогатяване от Наполеон ХилСъвети за забогатяване от Наполеон ХилНаполеон Хил е американски журналист, юрист, лектор и писател, мотиватор. Ето и основните съвети за забогатяване, които дава Хил в своята книга. Какво е нужно, ако искате да забогатеете?
Мъдри съвети за успешен живот от Наполеон ХилМъдри съвети за успешен живот от Наполеон ХилВижте кои са 17-те ключа към успеха от Наполеон Хил. Ще предложим на вниманието ви и някои от най-известните цитати на Наполеон Хил, свързани с постигането на успех в живота
Как да се заредим с положителна енергия в градска среда?Как да се заредим с положителна енергия в градска среда?Презареждането с положителна енергия се случва много лесно в природата, но в градска среда е значително по-трудно. Как да се заредите с положителна енергия в градска среда?
Закон за привличанетоЗакон за привличанетоЗакон за гравитацията или т. н. закон за привличането гласи, че положителните или отрицателните мисли привличат съответно положителни и отрицателни събития в живота на хората.
Да се отървем от лошия късметДа се отървем от лошия късметПонякога се случва на човек дълго време да не му върви почти във всяко едно отношение. За да се отървете от лошия късмет, ще ви помогнат някои магически хитрини.
Знаци, че сте родени под щастлива звездаЗнаци, че сте родени под щастлива звездаНякои хора са истински каръци, но други са тотални късметлии. За тях хората казват – роден е под щастлива звезда. Вероятно е и вие да сте от тези късметлии, но все още да не сте убедени в това.
Психологията на щастливия животПсихологията на щастливия животМислите ли, че имате нещастен живот? Завиждате ли на някого, че изпитва радост, щастие и удовлетвореност от ежедневието си? Психологията на щастливия живот: