Щастие и успех

Щастие и успех

Щастието и успеха са двете най-важни неща в живота, към които се стреми всеки. Но как се гради щастието и кога идва успеха? Има ли формула за щастие и успех? Вижте тук!
Вършете добри дела! Ето защоВършете добри дела! Ето защоСъс сигурност сте се питали дали има справедливост в живота. Това е донякъде философски въпрос, но пък отговора на него може да промени света около нас. И ако да, то как точно работи справедливостта и как добрите дела могат да изменят нашето ежедневие?
Как да тренираме щастието, за да го запазимКак да тренираме щастието, за да го запазимЩастливите хора винаги привличат щастието, защото тук работи така наречения принцип на доминото - пускайки верижната реакция и радвайки се на дребните неща в живота ви, вие привличате радостта в живота си.
Късметът е на ваша страна с тези прости ежедневни действияКъсметът е на ваша страна с тези прости ежедневни действияБъдете сигурни, че с тези лесни съвети много скоро ще усетите, че късметът вече е на ваша страна. Как да привлечете успеха и късмета в живота си? Няма как да се имате за неудачник и да си мислете, че късметът сам ще дойде
Защо не трябва да държим стар портфейл без париЗащо не трябва да държим стар портфейл без париСтарите хора казват, че дори и да имате няколко портфейла, то в тях винаги трябва да има поне няколко монети или книжни банкноти. Празният портфейл е признак на бедност, а освен това той няма да. . .
Как да контролирам ума си и да програмирам бъдещетоКак да контролирам ума си и да програмирам бъдещетоМожете да видите, че вашето подсъзнание просто изпълнява програмите, които е научило от вашия житейски опит - както добри, така и лоши. Те могат да са променени и реорганизирани, за да ви помогнат да постигнете целите си
Защо липсата на цели е толкова опаснаЗащо липсата на цели е толкова опаснаЛипсата на цели в живота е опасна? За какво? За бъдещето ни. Представете си, че нямате идея какво искате, а още по-малко как да постигнете това, което не знаете, че искате. Какво да направите, ако ви е трудно да си поставите цели?
Съвети за щастлив живот от Джон РокфелерСъвети за щастлив живот от Джон РокфелерПътят към щастието се крие в два прости принципа: разбери какво те интересува и какво можеш да правиш добре и отдай на него цялата си душа - Джон Рокфелер III. Ето съветите за щастие на един от най-богатите в света
Съвети за забогатяване от Джон РокфелерСъвети за забогатяване от Джон РокфелерКогато чуете името Рокфелер, какво е първото, което изниква в главата ви? Успех! Пари! Власт! Да, всичко това и още много. Ето и малко факти:
Как да хванете късмета си в ръце?Как да хванете късмета си в ръце?Някои хора се смятат за каръци по рождение. На тях все им се пада късата клечка, когато теглят късмет, на изпит избират най-трудната тема, никога не получават награди и си мислят, че все не им върви. Дали наистина са родени без късмет, или просто отказват
Пречиш ли сам на успеха си? Провери тук!Пречиш ли сам на успеха си? Провери тук!Пречиш ли сам на успеха си? Всеки човек твърди, че очаква с нетърпение да го застигне успехът. Правят планове как ще похарчат спечелените пари. Но всъщност мнозина се страхуват не от провала, а от големия успех.