Тестове и Психология

Тестове и Психология

Забавни и любопитни тестове от различните сфери на живота като психология, привличане, кариера, любов и други. Психологични съвети за личностно израстване.
Тест: Как изглеждате в очите на другите?Тест: Как изглеждате в очите на другите?Ако се чудите как изглеждате в очите на другите хора, трябва да попълните следния тест. Той ще Ви покаже що за човек сте. Ето го и тестът
Силата на мълчаниетоСилата на мълчанието
11 Септ.
3
Жана Г.
Когато говорите, нарушавате собственото си енергийно поле. Силата на мълчанието помага за подобряване на обмяната на енергии с Вселената и от това ще се чувствате по-добре.
Кои психологически ефекти манипулират решенията ни?Кои психологически ефекти манипулират решенията ни?Взимането на решения е индивидуален процес при всеки човек. Някои хора моментално решават как да постъпят в дадена ситуация, други дълго се колебаят за всяко нещо.
Как да се справим с фалшивите приятелиКак да се справим с фалшивите приятелиИмате фалшивите приятели? Тук сме подготвили няколко съвета, които ще ви подскажат да се справите в отношенията с лъжливи и фалшиви приятели.
Бърз тест, който предсказва близкото ви бъдеще!Бърз тест, който предсказва близкото ви бъдеще!Ако отговорите само на 8 въпроса, ще разберете какво е подготвило близкото ви бъдеще. Трябва да отговаряте спонтанно и без да се замисляте, като се доверите изцяло на интуицията си.
Мечтаните професии - малко стрес и много пари. Избери си!Мечтаните професии - малко стрес и много пари. Избери си!Ако накарате някой човек в активна работна възраст да дефинира с едно изречение перфектната професия, най-вероятно тя ще бъде: малко стрес и много пари. Това са мечтаните професии
Японската Икигай философияЯпонската Икигай философияТайните на щастието и дълголетието могат да бъдат открити във философията Икигай, която идва от Япония. Икигай е една от японските непреводими думи, които са побрали в себе си мъдрост, колкото цяла вселена.
Тест: Избери най-красивата пеперуда и разкрий душата си!Тест: Избери най-красивата пеперуда и разкрий душата си!Още от дълбока древност пеперудата е символ на душата, вечният живот и връзката ни с Вселената. Ето защо, за да преоткриете себе си, е нужно да изберете една от 4-те пеперуди на картинката.
Психиката ти е слаба? Виж как да разберешПсихиката ти е слаба? Виж как да разберешСилната или слабата психика се проявява поради различни фактори – семейството, приятелите, детството и средата, в която човек израства. Често, хората със слаба психика я прикрива. . .
Как да разберем дали имаме нарцисист около себе сиКак да разберем дали имаме нарцисист около себе сиАмериканско проучване, обхванало повече от 5000 офиса, наскоро доказа, че най-мразените офис персони са нарцисистите. Много от личностните им характеристики са непоносими за останалите.