Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология
Тестове и Психология

Тестове и Психология

Забавни и любопитни тестове от различните сфери на живота като психология, привличане, кариера, любов и други. Психологични съвети за личностно израстване.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да спра влиянието на програмирането от миналите ситуации върху себе си?Как да спра влиянието на програмирането от миналите ситуации върху себе си?
26 Март
Спирането на влиянието на програмирането от миналото може да бъде предизвикателство, но с някои практики и подходи можете да се справите с този проблем. Спиране на влиянието на програмирането от миналото
Tеория за психологическите типове на ЮнгTеория за психологическите типове на Юнг
20 Март
Теорията на Карл Юнг за психологическите типове остава крайъгълен камък на съвременната психотерапия. Теорията на Юнг за психологическите типове - Юнг предполага, че индивидите притежават 4 основни психологически
Карл Юнг - философия и концепцииКарл Юнг - философия и концепции
13 Март
Карл Юнг разработи уникална теоретична рамка, която разширява идеите на Зигмунд Фройд и въвежда няколко ключови концепции, които са влиятелни и днес. Основните философски идеи и концепции, свързани с Карл Юнг
Кой е моят стил на привързаност?Кой е моят стил на привързаност?
24 Януари
Стилове привързаност. Според теориите съществуват 4 стила на привързаност. Според теорията на привързаността стилът на привързаност се развива от до 2-3 годишна възраст и зависи от връзката с първия обект на привързаност.
Намисли си число от 1 до 30 и виж какъв късмет те очаква тази зима!Намисли си число от 1 до 30 и виж какъв късмет те очаква тази зима!
02 Дек.
Отново е декември - най-вълшебният и специален месец от годината. Навсякъде около нас се случват чудеса и коледното чудно няма да подмине никого. Какъв късмет очаква и теб тази зима? Намисли си число от 1 до 30 и виж какво ти предстои.
Лечебната сила на изкуството или как действа арт терапиятаЛечебната сила на изкуството или как действа арт терапията
07 Ноем.
Терминът арт терапия е въведен за първи път от английския художник и изследовател Адриан Хил, който започва да описва заниманията си с болничните пациенти и публикува в книга. Как помага арт терапията?
Намисли число от 1 до 30! Виж какво те очаква тази есенНамисли число от 1 до 30! Виж какво те очаква тази есен
03 Ноем.
Изкушавате ли се да разберете какво ви очаква тази есен! Съдбата си знае работата. Просто намислете число от 1 до 30 и вижте по-долу своето късметче за сезона.
Критичен към себе си - какво казва психологът за вас?Критичен към себе си - какво казва психологът за вас?
08 Окт.
Психологията на човека търпи непрекъснато изследване, тъй като тя е най-уязвимият и променлив аспект от неговото развитие. Критичен към себе си - какво казва психологът за вас?
Колективното неосъзнаване на човечествотоКолективното неосъзнаване на човечеството
02 Юли
Колективното неосъзнаване на човечеството е феномен - това е недостатъчното осъзнаване на общите проблеми и предизвикателства, пред които е изправено човечеството като цяло. Последици от колективното неосъзнаване
Концепцията за колективното неосъзнавано според ЮнгКонцепцията за колективното неосъзнавано според Юнг
26 Юни
Разбирането на колективното неопознаване може да помогне на индивидите да се развият и растат като цялостни личности. Осъзнаването на колективното неопознаване. Колективното неопознаване и индивидуалната психика