Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология
Тестове и Психология

Тестове и Психология

Забавни и любопитни тестове от различните сфери на живота като психология, привличане, кариера, любов и други. Психологични съвети за личностно израстване.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Намисли число от 1 до 30! Виж какво те очаква тази есенНамисли число от 1 до 30! Виж какво те очаква тази есен
03 Ноем.
Изкушавате ли се да разберете какво ви очаква тази есен! Съдбата си знае работата. Просто намислете число от 1 до 30 и вижте по-долу своето късметче за сезона.
Критичен към себе си - какво казва психологът за вас?Критичен към себе си - какво казва психологът за вас?
08 Окт.
Психологията на човека търпи непрекъснато изследване, тъй като тя е най-уязвимият и променлив аспект от неговото развитие. Критичен към себе си - какво казва психологът за вас?
Колективното неосъзнаване на човечествотоКолективното неосъзнаване на човечеството
02 Юли
Колективното неосъзнаване на човечеството е феномен - това е недостатъчното осъзнаване на общите проблеми и предизвикателства, пред които е изправено човечеството като цяло. Последици от колективното неосъзнаване
Концепцията за колективното неосъзнавано според ЮнгКонцепцията за колективното неосъзнавано според Юнг
26 Юни
Разбирането на колективното неопознаване може да помогне на индивидите да се развият и растат като цялостни личности. Осъзнаването на колективното неопознаване. Колективното неопознаване и индивидуалната психика
Пролетта е начало на нови депресииПролетта е начало на нови депресии
15 Май
1
Лошото настроение винаги идва, без да сме го канили. Защо пролетта е сезонът на най-сериозните депресии? Споделяйте срещу пролетна депресия. Пролетната изостреност на психическата чувствителност е свързана с биологичните. . .
Какво е менталната интелигентност (IQ)Какво е менталната интелигентност (IQ)
21 Март
Какво е ментална интелигентност (IQ)? Тестове за интелигентност. Ниските нива на интелигентност. Стойности на IQ, от които се съди за нивото на интелигентност
Кои са алтруистите?Кои са алтруистите?
14 Март
Почти всеки човек има както алтруистични наклонности. Отличителни черти на алтруиста. Трябва да се разбере, че както алтруизъм, така и егоизъм в тяхната чиста форма практически не съществуват.
Викът има чудотворен ефект за тялото! Вижте защо е важно да крещитеВикът има чудотворен ефект за тялото! Вижте защо е важно да крещите
16 Януари
Вижте защо е от огромно значение да крещите редовно. Всички трябва да са наясно, че периодичното крещене ни помага да се освободим от всичко лошо, натрупано досега.
Техники как да бъдете център на вниманиеТехники как да бъдете център на внимание
27 Ноем.
Понякога хората имат вродена магнетична енергия, която насърчава вниманието на всеки около тях и поначало те са център на внимание. Техники как да бъдете център на внимание.
Емоционален срив на силите - как да го преминемЕмоционален срив на силите - как да го преминем
26 Ноем.
В забързаното ежедневие, което водим, е невъзможно в някакъв момент да не си изпуснем нервите. Емоционален срив на силите - как да го преминем.