sanovnik.bg»Статии»Мистерии
Мистика и Мистерии

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени , необясними загадки , мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика , изотерика , феномени и мистерии на едно място.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подправки за пречистване на дома от зли силиПодправки за пречистване на дома от зли силиМного от подправките, които ежедневно ползваме при готвене днес, в миналото са се употребявали в окултни ритуали за изгонване на злото и привличане на късмета. Подправки за пречистване на дома от зли сили.
Избери си картинка и узнай тайните си копнежиИзбери си картинка и узнай тайните си копнежиИзображението ще ви разкрие не само черти от характера ви, но и вашите тайни копнежи.
Знаците на Вселената: как те предупреждава за опасност?Знаците на Вселената: как те предупреждава за опасност?Вселената се грижи за хората, които я населяват, като им изпраща сигнали и знаци преди опасни моменти в живота им. Знаците на Вселената: как те предупреждава за опасност?
Какво е емпатия и защо е важно да я изпитвамеКакво е емпатия и защо е важно да я изпитвамеКакво е емпатия и защо е важно да я изпитваме. Тази способност обаче не е абсолютно даденост за всеки човек. Тя е способност на рационално мислещите хора.
Намисли си число от 1 до 16 и виж какъв късмет се крие под него!Намисли си число от 1 до 16 и виж какъв късмет се крие под него!Избери си число от едно до шестнадесет и виж какво ти е приготвила Вселената. Пожелаваме ти най-хубавия късмет!
Почитаме Свети безсребърници Козма и ДамянПочитаме Свети безсребърници Козма и ДамянВсяка година на 1 юли православните християни почитат паметта на светците Козма и Дамян. На този ден се отбелязва и връщането на мощите на свети Иван Рилски в Рилския манастир.
Кои са огледалните души?Кои са огледалните души?Кои са огледалните души? Как да разпознаете своята огледална душа? Какво трябва да знаете за огледалните души?
7 съвета в гадаенето на карти Таро, подходящи за начинаещи7 съвета в гадаенето на карти Таро, подходящи за начинаещиИмате първия си комплект карти Таро и сте много развълнувани да научите тънкостите на този вид изкуство. Ето няколко съвета, които ще ви направят професионалист по Таро, без да ви карат да се обезкуражавате
Поверия и реални истории за комети и астероидиПоверия и реални истории за комети и астероидиПоявата на комети се смята за лошо предзнаменование в много култури по целия свят. На 30 юни светът отбелязва интернационалния ден на астероида и затова нека видим поверия и реални истории за комети и астероиди
Честит Павловден!Честит Павловден!На 30-ти юни църквата чества Съборa на светите славни и всехвални 12 апостоли. Празникът е общ за дванадесетте основни ученици на Христос, обявени за светци. В църковните среди е познат още като Павловден.