sanovnik.bg»Статии»Мистерии
Мистика и Мистерии

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени , необясними загадки , мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика , изотерика , феномени и мистерии на едно място.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Копие на Мона Лиза може да стане ключ към тайните на оригиналаКопие на Мона Лиза може да стане ключ към тайните на оригиналаВ испанската столица се съхранява копие на най-известната картина на Леонардо до Винчи - Мона Лиза. В музея Прадо е открита изложба, представяща копието на знаменитото произведение.
Суеверията, в които вярват испанцитеСуеверията, в които вярват испанцитеИспанците са суеверни не по-малко от всяка друга нация на планетата. При тях обаче има малко по-различни поверия, които могат да ги изплашат, тъй като символизират нещастието.
Златен берил - камъкът, с който се развалят черни магииЗлатен берил - камъкът, с който се развалят черни магииДревните египтяни казвали, че в благородните камъни се крие кондензираната сила на Земята. Златен берил - камъкът, с който се развалят черни магии:
Посрещаме Зимния ПетковденПосрещаме Зимния ПетковденНа 14 октомври църквата почита паметта на света Петка Търновска и затова празникът се нарича Зимен Петковден. От Зимен Петковден според народните вярвания започва преходът към зимата.
Днес е денят на Света Петка БългарскаДнес е денят на Света Петка БългарскаНа днешния ден Православната църква почита света Петка Българска. Света Петка Търновска е една от най-обичаните и почитани светици.
Ментата е магическо растение! Вижте защо всеки трябва да я отглеждаМентата е магическо растение! Вижте защо всеки трябва да я отглеждаМентата притежава и някои качества, за които повечето хора не подозират. Според езотериците растението мента може да преобрази живота на всеки.
Защо трябва да сложите купа с кестени в дома си?Защо трябва да сложите купа с кестени в дома си?За защита на целия дом е добре да се аранжират кестени в красив съд. Кестенът представлява истинско природно чудо, което има силата да трансформира негативната енергия. Виж огромната полза от купа с кестени в. . .
Ритуали за безкраен късмет от Далечния изтокРитуали за безкраен късмет от Далечния изтокГоляма част от хората, живеещи в Далечния изток, са будисти. В техните вярвания има и специфични ритуали, с чието изпълнение привличат безкраен късмет в живота си.
Магическите свойства на златотоМагическите свойства на златотоАко не чувствате достатъчно вътрешна сила, редовно сменяйте златните си накити, тъй като е възможно някой от тях да забавя прогреса на личността ви. Ето какви са магическите свойства на златото
Повече самоувереност – ето как да я постигнемПовече самоувереност – ето как да я постигнемСамоувереността дава на хората специално излъчване и ги прави по-чаровни. Как да сме по-самоуверени и щастливи. Изпробвайте нашите ефективни съвети за по-голяма самоувереност!