Мистика и Мистерии

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.
Световният ден на НЛО ни връща към мистерията в РозуелСветовният ден на НЛО ни връща към мистерията в РозуелНа днешния ден любителите на мистериите и загадките отбелязват Световния ден на неидентифицираните летящи обекти. На тази дата се разбива и НЛО край Розуел, САЩ.
Почитаме Свети безсребърници Козма и ДамянПочитаме Свети безсребърници Козма и ДамянВсяка година на 1 юли православните християни почитат паметта на светците Козма и Дамян. На този ден се отбелязва и връщането на мощите на свети Иван Рилски в Рилския манастир.
Честит Павловден!Честит Павловден!На 30-ти юни църквата чества Съборa на светите славни и всехвални 12 апостоли. Празникът е общ за дванадесетте основни ученици на Христос, обявени за светци. В църковните среди е познат още като Павловден.
Християните празнуват ПетровденХристияните празнуват ПетровденНа 29 юни Българската православна църква чества паметта на апостолите Павел и Петър. Днес всеки, който носи имената на двамата светци, празнува имен ден.
Червената калина ще сбъдне най-съкровените ви желанияЧервената калина ще сбъдне най-съкровените ви желанияОсвен ценен лек червената калина притежава магически способности. Калината - този причудлив храст, има способността на сбъдва мечти, стига те да са достатъчно силни, но и чисти.
Смъртта на Мерилин МонроСмъртта на Мерилин МонроНа 5 август 1962 г. безжизненото тяло на Мерелин Монро е намерено в къщата ѝ в Лос Анджелис. В ръката ѝ е бил телефона, а до нея е имало празна бутилка Нембутал (вид барбитурат).
Аюрведа - що е то и за какво помага?Аюрведа - що е то и за какво помага?От древни времена хората са лекували болестите на тялото и душата. Аюрведа - що е то и за какво помага? В следващите редове вижте повече:
Какво казва любимият ви книжен жанр за вашата личностКакво казва любимият ви книжен жанр за вашата личностАко погледнете към домашната си библиотека сигурно няма да ви е трудно да определите любимия си жанр. Той определено говори много за това какъв човек сте.
Пречистване на ауратаПречистване на аурата
26 Юни
3
Жана Г.
Аурата има нужда от пречистване, за да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си. За да пречистите аурата си, трябва да сте в помещение, което ви действа успокояващо.
Как да се предпазим от зли очиКак да се предпазим от зли очиПазете се от хора с лоши очи, те могат да ви донесат куп нещастия и различни болести. След срещата с подобен човек, най-добре си направете прочистващ ритуал.