Списъкът с най-мразени неща от всяка зодия

Списъкът с най-мразени неща от всяка зодия

Какво ви дразни? Какво не можете да понасяте? Какво може да ви извади извън релси? Всеки си има по нещо – нека видим топ 10 неща, които всяка зодия определено не харесва!

1

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.
Мистерии - Тест: Избери най-красивата пеперуда и разкрий душата си!

Тест: Избери най-красивата пеперуда и разкрий душата си!

22.05.2019027611

Още от дълбока древност пеперудата е символ на душата, вечният живот и връзката ни с Вселената. Ето защо, за да преоткриете себе си, е нужно да изберете една от 4-те пеперуди на картинката.

Мистерии - Почитаме паметта на Св. св. Константин и Елена

Почитаме паметта на Св. св. Константин и Елена

21.05.20190939

На днешния ден – 21 май, Православната църква почита паметта на Светите равноапостоли Константин и Елена. Сред многобройните именници днес са Коста, Костадин, Динко, Елина, Светла, Траяна, Стоян, Еленко и др.

Мистерии - Какво означава, ако ти трепери носът?

Какво означава, ако ти трепери носът?

19.05.20190146

Още в Древността хората са вярвали, че когато една част от тялото ни вибрира, това предвещава някакви събития. Оттам се е зародило и названието на трепетник – гадателско четиво, което разглежда трептенето на различните човешки части.

Мистерии - Тайнственото значение на името Елисавета

Тайнственото значение на името Елисавета

18.05.20190243

За името Елисавета се смята, че има древноеврейски произход, а символиката му се свързва с любовта и почитта към Бог. Аз съм Божия дъщеря, Бог е моят избор, Господ е моя клетва са част от тълкуванията на това име.

Мистерии - Откажете се от тези навици и щастието ще дойде

Откажете се от тези навици и щастието ще дойде

18.05.201902457

Казват, че човек има контрол над 70 процента от събитията в живота си. Останалите 30 процента не подлежат на нашите действия и няма как да бъдат предвидени.

Мистерии - Седем начина, по които животът на Земята може да приключи

Седем начина, по които животът на Земята може да приключи

15.05.20190536

Въпросът за апокалипсиса не спира да занимава съзнанието на човечеството още от древността до днес. Съществуват различни сценарийни варианти за края на света. Много от тях предизвикват масови психози.

Мистерии - Откриха найлонови боклуци на дъното на Марианската падина

Откриха найлонови боклуци на дъното на Марианската падина

15.05.201901537

Рекордно спускане до най-ниската точка на земната повърхност бе осъществено от американският водолаз Виктор Весково. За ужас откритията на Виктор Весково включват освен непознати животински видове и боклуци от найлон

Мистерии - Родонит - камъкът, който привлича пари и здраве през май

Родонит - камъкът, който привлича пари и здраве през май

14.05.20190397

Във всеки месец от годината има по един камък, чиито свойства се засилват. През месец май този камък е родонитът. Камъкът Родонит ни помага през няколко месеца от годината – през януари, май, август и септември.

Мистерии - Значение на името Ясмина

Значение на името Ясмина

14.05.20190345

Ясмина е женско име, което се свързва с красивото цвете жасмин. В любовта Ясмина е страстна и непредсказуема. Тя е жена, след която мъжете тичат. Непрекъснато се случва да разбие нечие сърце

Мистерии - Земетресение на Марс! Учените в ступор

Земетресение на Марс! Учените в ступор

13.05.20190454

На 6 април 2019 година апаратът Ин Сайт изпрати сигнал за лек трус на Марс. Това е първото регистрирано земетресение и природно явление от този тип на планетата. . .

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни