Мистика и Мистерии
Mysticism and MysteriesMistika i Misterije
sanovnik.bg»Статии»Мистерии
Мистика и Мистерии

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени , необясними загадки , мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика , изотерика , феномени и мистерии на едно място.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гадаене с иглиГадаене с игли
28 Януари
2
Гадаенето с игли е известно от древни времена. Има два начина да гадаете с игли. Ако ви интересува развитието на отношенията с мъж, вземете две различни по големина игли.
Всичко за Прана енергиятаВсичко за Прана енергията
27 Януари
Какво е прана Енергия - енергията на живота? Самата дума - Прана, произлиза от санскрит и тя е известна във всички култури. Лечението с Прана енергия на енергийното тяло води до възстановяване и на физическото.
Създадоха хлебарка-киборг за спасителни операцииСъздадоха хлебарка-киборг за спасителни операции
27 Януари
Японски учени се научиха как да контролират насекомите от разстояние. Първите стъпки в тази посока бяха направени, когато хлебарки бяха превърнати в истински киборги.
На 26 януари имен ден празнуват Живко и ЗояНа 26 януари имен ден празнуват Живко и Зоя
26 Януари
На 26 януари православната църква почита Св. преподобни Ксенофонт, Мария и синовете им. На този ден празнуват всички с името Живко, Живка, Зоя и производните им.
Животът ни е наниз от 7-годишни циклиЖивотът ни е наниз от 7-годишни цикли
25 Януари
5
Всяка една година в 7 годишния цикъл има определени изисквания и ако ги спазваме, ще се радваме на благополучие и успехи. Каква е всяка година от 7 годишния цикъл. В каква година от тези 7-годишните цикли се намираме?
Законите на карматаЗаконите на кармата
25 Януари
2
Кармата е механизмът, чрез който Вселената поддържа всемирното равновесие. Тя се подчинява на строги закони. За да бъдете в мир със себе си и в равновесие със заобикалящия ви свят, трябва да спазвате следните закони.
Днес почитаме Свети Григорий БогословДнес почитаме Свети Григорий Богослов
25 Януари
Свети Григорий Богослов е бил майстор на словото и на поетическата реч. Заедно със Свети Василий Велики и Свети Григорий Нисийски образуват тризвездието на тримата Кападокийци.
Какво представлява реакцията на термоядрен синтезКакво представлява реакцията на термоядрен синтез
25 Януари
Термоядрен синтез е процесът, при който две леки атомни ядра се комбинират, за да образуват едно по-тежко ядро, освобождавайки огромно количество енергия. Защо учените изучават термоядрените процеси?
Каква е жената с името НинаКаква е жената с името Нина
24 Януари
Жената с име Нина празнува имен ден три пъти в годината. Небесната покровителка на името Нина е равноапостолната християнска просветителка Света Нина от Грузия. Каква е жената с име Нина през нейния жизнен път
Как да въздействаме на чакрите сиКак да въздействаме на чакрите си
24 Януари
В здрав балансиран човек 7-те чакри осигуряват точното количество енергия за всяка част от тялото, ума и духа. С въздействието на 7-те чакри ще сте в унисон с естествените енергийни цикли на тялото. Как да въздействаме на чакрите си