Мистика и Мистерии

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.
Билки за магииБилки за магииВ следните редове ще ви запознаем с онези магии с билки, които се наричат бели магии и за са добро. Магии, които се правят с цел за предизвикване на нещо хубаво и за чието изпълнение се използват билки. Кои са мощните магически билки?
Характер и съдба на хората с кехлибарени очиХарактер и съдба на хората с кехлибарени очиКазват, че очите са прозорец към душата на човека. Какви са хората с кехлибарени очи? Какъв е характерът на хората с кехлибарени очи? Каква е съдбата на личностите с кехлибарени очи?
Магическите свойства на безопасната иглаМагическите свойства на безопасната иглаМного хора сигурно ще се изненадат да научат, че 10 април е международен ден на безопасната игла. Какви са магическите свойства на безопасната игла?
Знаци, че сте родени под щастлива звездаЗнаци, че сте родени под щастлива звездаНякои хора са истински каръци, но други са тотални късметлии. За тях хората казват – роден е под щастлива звезда. Вероятно е и вие да сте от тези късметлии, но все още да не сте убедени в това.
Символика на еднорогаСимволика на еднорога
09 Април
Жана Г.
Митичното създание еднорог присъства в традициите на много народи. Известни са много негови изображения в различните кътчета на света.
Кемтрейлс: Пръскат ли ни от въздуха?Кемтрейлс: Пръскат ли ни от въздуха?Последните години се разпространяват слухове и теории, че всички ние сме тровени и пръскани от въздуха. Преди хората са се страхували от дракони и вещици. Сега има тайни самолети и кемтрейлс. Ще надживеем и това.
Амулети в кухнята за здраве и късметАмулети в кухнята за здраве и късметОт векове амулетите са служили на хората за предпазване от зли очи и сили, срещу магии, злоба, завист и негативна енергия. Кои амулети трябва да държите в кухнята си за здраве и късмет на целия дом
Билки за предпазване от негативни влияния и магииБилки за предпазване от негативни влияния и магииИма и магии, които най-общо се наричат черни магии и от които трябва да се пазим. Хората, които са подложени на подобни магии или негативни влияния могат да си помогнат с билки
Взрив на метеорит е унищожил АнтарктидаВзрив на метеорит е унищожил АнтарктидаПреди около 430 хиляди години нещо неочаквано е унищожило една уникална за времето си цивилизация - тази на Антарктида. Ако приемем предположението, че Антарктида е унищожена от мощен взрив. . .
Суеверия за кукумявкитеСуеверия за кукумявкитеОсновното суеверие, свързано с кукумявките, което е разпространено и днес в много европейски държави, включително и в България, гласи, че ако тази птица кацне на покрива на дадена къща, само до няколко дни