Факти за характера
Facts about CharacterČinjenice o karakteru
Факти за характера

Факти за характера

Характерът - това сме самите ние. Характерът влияе на всяка сфера от живота ни - от избора на кариера до хората, които обичаме. Любопитни факти за характера, поведението и външния вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Характер и съдба на мъжете, родени в четвъртъкХарактер и съдба на мъжете, родени в четвъртък
02 Март
Какво е характерно за мъжете, родени в четвъртък? Какво отрежда съдбата за родените в четвъртък мъже? Мъжете, родени тогава, могат да се определят като истински лидери.
Характер и съдба на мъжете, родени в понеделникХарактер и съдба на мъжете, родени в понеделник
23 Февр.
Ето какво е характерно за мъжете, родени в понеделник, и какво можем да разберем за тяхната съдба. Недостатъкът на родени в понеделник мъже е, че имат склонността да сменят често своите решения и настроения.
Точно тези черти правят родените през февруари забежителни хораТочно тези черти правят родените през февруари забежителни хора
20 Февр.
През втория месец от годината са родени едни от най-талантливите хора. Те лесно стават популярни заради определени черти на характера, които ги правят по-специални от други.
Характер и съдба на жените, родени в съботаХарактер и съдба на жените, родени в събота
19 Февр.
Характерът на жената може да бъде свързан с наследени качества, с възраст, зодия или пък с деня на раждане. Характер и съдба на жените, родени в събота.
Какви са жените, родени в сряда?Какви са жените, родени в сряда?
12 Февр.
Женската натура е неразгадаема мистерия. Родените в сряда жени се отличават със забележителен интелект. Ето каква още е по характер жената, родена в сряда.
Какви тайни крият мъжете, родени в петъкКакви тайни крият мъжете, родени в петък
11 Февр.
Петък е денят на Венера - считана за богиня на любовта, баланса, изкуството, удоволствието и лукса. Какви тайни крият мъжете, родени в петък.
Характер на детето според деня на ражданеХарактер на детето според деня на раждане
18 Януари
Как денят на раждане може да окаже влияние върху характера ви? А върху този на вашето бебе? Ето как денят от седмицата е свързан с определени черти на характера на детето ви и какво означават те.
Какъв е късметът ти според деня на раждане?Какъв е късметът ти според деня на раждане?
14 Януари
Дата ни на раждане до голяма степен определя нашия на характер. Същото може да се каже и за деня, в който сме родени. Какъв е късметът ти според деня на раждане?
Най-дразнещите неща на света, които могат да ви скъсат нервите!Най-дразнещите неща на света, които могат да ви скъсат нервите!
03 Юни
Има някои черти, които са най-дразнещи в държанието на околните. Старайте се да ги избягвате, за да ви е по-лесно да изграждате доверителни отношения с хората около вас.
Поспаливите имат по-развито въображениеПоспаливите имат по-развито въображение
31 Януари
Поспаливостта може и да е свързана с таланти. Поспаливите са по-талантливи от ранобудните. Ранното ставане се дължи на гени, различно ниво на хормони, което влияе на работоспособността.