Факти за характера

Факти за характера

Характерът - това сме самите ние. Характерът влияе на всяка сфера от живота ни - от избора на кариера до хората, които обичаме. Любопитни факти за характера, поведението и външния вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Харизматична личност ли си? Трябват ти тези 6 качестваХаризматична личност ли си? Трябват ти тези 6 качества
03 Септ.
Има хора, които привличат всички около себе си като магнит. Почти няма човек, който да не желае да бъде в компанията им. Ето какви черти са присъщи на тези харизматични личности, от които е трудно да се откъснеш!
Каква жена си според Кама СутраКаква жена си според Кама Сутра
21 Ноем.
Узнайте към кой от тях се доближавате най-много. Разгадайте дали сте създадена от боговете или сте родена, за да бъдете царица.
Вижте какво издава формата на лицето за твоя характерВижте какво издава формата на лицето за твоя характер
23 Август
Според физиогноматиката нравът на един човек е изписан по чертите на лицето му и ако искате да опознаете някого, обърнете внимание на външността му. Сред най-издайте черти е формата на лицето.
Какво разкриват за вас цветовете, в които се обличатеКакво разкриват за вас цветовете, в които се обличате
25 Март
Ако искате да разберете нещо повече за себе си или пък за новите хора, с които се запознаете, просто огледайте външния им вид. Цветовете на облеклото могат в голяма степен да описват характера.
Какво показва за нашия характер любимото ни животноКакво показва за нашия характер любимото ни животно
30 Юни
7
Любителите на кучета са лоялни хора със свободен дух. Те имат много силна интуиция и макар че изглеждат груби, всъщност те са нежни и деликатни същества.