Факти за характера

Факти за характера

Характерът - това сме самите ние. Характерът влияе на всяка сфера от живота ни - от избора на кариера до хората, които обичаме. Любопитни факти за характера, поведението и външния вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какъв е късметът ти според деня на раждане?Какъв е късметът ти според деня на раждане?
14 Януари
Дата ни на раждане до голяма степен определя нашия на характер. Същото може да се каже и за деня, в който сме родени. Какъв е късметът ти според деня на раждане?
Най-дразнещите неща на света, които могат да ви скъсат нервите!Най-дразнещите неща на света, които могат да ви скъсат нервите!
03 Юни
Има някои черти, които са най-дразнещи в държанието на околните. Старайте се да ги избягвате, за да ви е по-лесно да изграждате доверителни отношения с хората около вас.
Поспаливите имат по-развито въображениеПоспаливите имат по-развито въображение
31 Януари
Поспаливостта може и да е свързана с таланти. Поспаливите са по-талантливи от ранобудните. Ранното ставане се дължи на гени, различно ниво на хормони, което влияе на работоспособността.
Атанасовците привличат жените с мекия си характерАтанасовците привличат жените с мекия си характер
18 Януари
2
Енергията на името оказва влияние на характера и живота на всеки от нас. Мъжете, които носят името Атанас и са именяци на 18 януари, са известни със своята доброта и благ характер.
Каква е жената с име РосицаКаква е жената с име Росица
04 Ноем.
Жените с името Росица са много търпеливи и добродушни по своя нрав. Въпреки всичко това обаче дори и тяхното търпение не е безгранично, като ядосвайки се, Росица се превръщат в истинска буря.
Мъж на име Димитър прилича на майка сиМъж на име Димитър прилича на майка си
26 Окт.
14
Мъжете, които се казват Димитър, по прищявка на съдбата винаги приличат външно на майка си. За Димитър майката остава авторитет за цял живот. Енергията на името винаги се отразява върху живота на даден човек, затова е
Промяната носи щастиеПромяната носи щастие
20 Май
2
Казват че ако искаме да се чувстваме по-добре, трябва да променим личността си. Установено е, че когато говорим, че сме верни на себе си, означава, че действаме против нашия характер.
Какви са сангвиниците?Какви са сангвиниците?
04 Май
Отстрани сангвиниците изглеждат като хора, които нямат никакви грижи и задължения. Може да ви се стори, че сангвиниците са идеални, но това не е така, защото и те имат своите минуси. Сангвиникът не се отказват и не губи. . .
Какви са флегматиците?Какви са флегматиците?
03 Май
Много хора са на мнение, че типа темперамент флегматик това са тези личности, които не се интересуват от нищо. Прието е да се смята, че те са бавни, безотговорни, егоистични и невнимателни към емоциите на другите.
Какви са холериците?Какви са холериците?
28 Април
И въпреки че хората с темперамент холерик често са много емоционални и избухливи, те не могат да се нарекат лоши. Холериците притежават много плюсове, които са готови да споделят с околните. Най-важното е да им. . .