Факти за характера
Facts about CharacterČinjenice o karakteru
Факти за характера

Факти за характера

Характерът - това сме самите ние. Характерът влияе на всяка сфера от живота ни - от избора на кариера до хората, които обичаме. Любопитни факти за характера, поведението и външния вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Промяната носи щастиеПромяната носи щастие
20 Май
2
Казват че ако искаме да се чувстваме по-добре, трябва да променим личността си. Установено е, че когато говорим, че сме верни на себе си, означава, че действаме против нашия характер.
Какви са сангвиниците?Какви са сангвиниците?
04 Май
Отстрани сангвиниците изглеждат като хора, които нямат никакви грижи и задължения. Може да ви се стори, че сангвиниците са идеални, но това не е така, защото и те имат своите минуси. Сангвиникът не се отказват и не губи. . .
Какви са флегматиците?Какви са флегматиците?
03 Май
Много хора са на мнение, че типа темперамент флегматик това са тези личности, които не се интересуват от нищо. Прието е да се смята, че те са бавни, безотговорни, егоистични и невнимателни към емоциите на другите.
Какви са холериците?Какви са холериците?
28 Април
И въпреки че хората с темперамент холерик често са много емоционални и избухливи, те не могат да се нарекат лоши. Холериците притежават много плюсове, които са готови да споделят с околните. Най-важното е да им. . .
Признаци, че проявявате детинско поведениеПризнаци, че проявявате детинско поведение
06 Април
Ако забележите, че непрекъснато се нуждаете от някой, който да поема вместо вас отговорност, трябва да се замислите дали поведението ви не е твърде детинско. Ето някои признаци на инфантилност и детинско поведение
Какви мистични сили притежават родените на 29 февруариКакви мистични сили притежават родените на 29 февруари
29 Февр.
29 февруари е изключително специален ден, който се появява веднъж на четири години и който е обвързван с редица чудати поверия. Затова и родените на 29 февруари се считат за хора със специална мисия и необикновена съдба.
Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?
11 Окт.
Неслучайно хората казват, че очите са прозорец към душата на човек, тъй като взирайки се в тях, те могат да ни разкрият много. Очите са еднa от най-красивите и изразителни части на човешкото тяло.
Харизматична личност ли си? Трябват ти тези 6 качестваХаризматична личност ли си? Трябват ти тези 6 качества
03 Септ.
Има хора, които привличат всички около себе си като магнит. Почти няма човек, който да не желае да бъде в компанията им. Ето какви черти са присъщи на тези харизматични личности, от които е трудно да се откъснеш!
Каква жена си според Кама СутраКаква жена си според Кама Сутра
21 Ноем.
Узнайте към кой от тях се доближавате най-много. Разгадайте дали сте създадена от боговете или сте родена, за да бъдете царица.
Вижте какво издава формата на лицето за твоя характерВижте какво издава формата на лицето за твоя характер
23 Август
Според физиогноматиката нравът на един човек е изписан по чертите на лицето му и ако искате да опознаете някого, обърнете внимание на външността му. Сред най-издайте черти е формата на лицето.