Мистика и Мистерии

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.
Защо не трябва да държим стар портфейл без париЗащо не трябва да държим стар портфейл без париСтарите хора казват, че дори и да имате няколко портфейла, то в тях винаги трябва да има поне няколко монети или книжни банкноти. Празният портфейл е признак на бедност, а освен това той няма да. . .
Цветове, които имат стимулиращо въздействиеЦветове, които имат стимулиращо въздействиеВъздействието, което оказва всеки един цвят, зависи и това на техните производни. Някои от тези цветове обаче оказват по-силно влияние върху хората от други. Нека видим кои са те.
Скитащи мисли - какво са и как да се избавим от тяхСкитащи мисли - какво са и как да се избавим от тяхБлуждаещите или скитащи мисли имат много по-голямо въздействие върху чувството за щастие на човека от ежедневните му дейности, твърдят американски. Нека видим какво са скитащите мисли
Съветите на космонавтите за съжителството в изолация с други хораСъветите на космонавтите за съжителството в изолация с други хораХората, които най-добре разбират изолацията, са космонавтите. Техните съвети как да се справите с принудителната изолация и близко съжителство с други хора могат да бъдат много полезни в тези тежки за всички ни времена.
От днес започва Светлата седмицаОт днес започва Светлата седмица
20 Април
Антония Р.
От първия ден след Великден, който винаги е понеделник, започва Светлата седмица, в който се отдава почит на Христовите апостоли и Дева Мария.
Защо не трябва да пазите неработещи часовници?Защо не трябва да пазите неработещи часовници?Часовникът е старо и изключително полезно изобретение. Трудно е да си представим как ние, модерните хора, които винаги бързаме за някъде, бихме се справили без часовник. Защо не трябва да пазите неработещи часовници?
Празнуваме Великден!Празнуваме Великден!
19 Април
3
Нина Норд
Празнуваме Великден! Нощта на Велика Събота срещу Великден е смятана за най-тихата нощ в годината. Разберете повече за традициите и обичаите на Великден. Честито Възкресени Христово!
На късмет ли е да намериш ключ?На късмет ли е да намериш ключ?На късмет ли е да намериш ключ? Разберете какво означава да намериш ключ - според вида на ключа, според времето, в което намерите ключа. На късмет ли е да намериш ключ?
Как отбелязваме Велика съботаКак отбелязваме Велика съботаНа Велика събота православната църква почита последния ден от Страстната седмица, предшестваща Великден. Тези, които не са боядисали яйца още, могат да го направят в събота. Какви са обичаите на Велика събота.
Велика събота е!Велика събота е!
18 Април
Admin
На Велика събота в полунощ водещият службата свещеник трикратно възвестява възкресението на Христос с възгласа Христос воскресе. Разберете малко повече за духовните обичаи на Велика събота.