Любопитно
CuriousZanimljivo
Любопитно

Любопитно

Любопитни факти и материали от цял свят събрани в една категория. Щури и необясними събития, мистични места и психологични трикове от цял свят.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какъв е характерът на жените, родени във вторникКакъв е характерът на жените, родени във вторник
20 Май
Характерът на човек зависи от много житейски аспекти, но може да бъде изненада, че денят на раждане е един от тези фактори. Какъв е характерът на жените, родени във вторник?
Числата, които ви носят щастиеЧислата, които ви носят щастие
19 Май
Стремежът към откриване на разковничето, което ще донесе щастие на човека, е стремеж от древни времена. В търсенето му се включва и астрологията. Числата, които ви носят щастие:
Какви са мъжете, родени в сряда?Какви са мъжете, родени в сряда?
04 Май
Съдбата е съвкупност от обстоятелства и процеси, които определят насоката на нашия живот. До голяма степен нашето бъдеще зависи от енергията, която ние привличаме. Какви са мъжете, родени в сряда?
Какъв е характерът на жените, родени в понеделникКакъв е характерът на жените, родени в понеделник
02 Май
Женският характер е истински лабиринт от мистерии. Всяка дама се откроява със своя идентичност, която може да бъде подразбрана от възрастта, от зодията и от деня на раждане. Какъв е характерът на жените, родени в понеделник?
Значение на името СлавЗначение на името Слав
30 Април
В днешния български език мъжкото име Слав е по-рядко срещано от умалителното име Славчо, за разлика от женския вариант Слава, срещан често и като Славка.
Значение на името ДесиславаЗначение на името Десислава
23 Април
Без съмнение това е едно от прекрасните стари български имена, които трябва да запазим. Какво на практика означава името Десислава и как е получено? Значение на името Десислава
Значение на името КаменЗначение на името Камен
22 Април
Много популярно име в България е Камен. То е често срещано, защото всъщност има и гръцки аналог - това е името Петър. По своя произход Камен е славянско име и принадлежи към пожелателните имена в българския език.
Кои са славянските именаКои са славянските имена
21 Април
С покръстването в календара на личните имена влизат и християнски имена от източно православния езиков фонд със славянски произход. Защитните славянски имена имат заклинателна функция. Кои са славянските имена
Странни неща, които са табу в някои държавиСтранни неща, които са табу в някои държави
07 Април
Ако искате да направите нещо желано и даже жадувано, забранете го. Това е максима, която е разбираема от всеки на базата на опита. Правителствата на някои държави обаче са пренебрегнали истината, известна на всеки родител.
Символика на розатаСимволика на розата
20 Март
Розата безспорно е най-известното цвете, което всеки човек познава. Тя е популярна със своята прелестна визия, приказен аромат и палитра от цветове. Символика на розата: