Животни
AnimalsŽivotinje
Животни

Животни

Потопи се в магията и мистиката на животните. Какво символизират животните и каква е тяхната сила в различните култури. Свръхестествени способности на животните, които науката не може да обясни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как един осъден за убийство лабрадор помогна на десетки затворнициКак един осъден за убийство лабрадор помогна на десетки затворници
20 Август
През 20-те години на миналия век в Източния държавен затвор на Филанделфия приемат интересен престъпник. Той е черен лабрадор и е осъден за убийство на котка, а всички го наричали Пеп Черния.
Бъдеще! Комари ще залавят престъпнициБъдеще! Комари ще залавят престъпници
11 Юли
В най-близко бъдеще комарите ще бъдат първи помощници на полицаите в залавянето на престъпниците. Те ще разкриват самоличността на извършителите до 48 часа след извършеното престъпление.
Доказано! Октоподите са извънземниДоказано! Октоподите са извънземни
03 Март
Октоподите не са от нашата планета. Изследване, което доказва този факт, е на път да преобърне всички представи за Земята.
Казахстански учен: Котките са камери на извънземнитеКазахстански учен: Котките са камери на извънземните
24 Окт.
От незапомнени времена някои цивилизации са смятали, че котките са същества, чрез които извънземните наблюдават Земята.
Най-интересните поверия за щъркелитеНай-интересните поверия за щъркелите
10 Март
Много от народите свързват щъркелите с различни интересни поличби. През вековете те са станали главни герои и в ритуали, с които да привлечем щастие, късмет и пари в живота си.
Странни кръстоски между животниСтранни кръстоски между животни
21 Окт.
3
Хибридните животни се създават с човешка намеса – за да се получи кръстоската между две животни, обаче, те трябва да имат сходни генетични характеристики, уточняват специалисти.
Най-любопитните факти за животниНай-любопитните факти за животни
20 Юни
Може би повечето хора дори не подозират, но голяма част от бозайниците, птиците, влечугите и други животни, които ни заобикалят, притежават учудващи способности.
За какво служат опашките на животнитеЗа какво служат опашките на животните
21 Май
1
Опашките на животните имат широко предназначение. Някои видове ги използват за придвижване, за скокове, за пазене на равновесие, за оръжие. Скунксът примерно разпръсква неприятна миризма.
Необичайно дело на природата – двуглава змияНеобичайно дело на природата – двуглава змия
16 Април
Индиец от областта Западен Бенгал успя да улови с камерата на телефона си необичайна двуглава змия, която се е появила край къщата му преди няколко дни.
Животните са екстрасенсиЖивотните са екстрасенси
13 Септ.
Хиляди истории свидетелстват, че животните могат да разбират човешката реч, да четат мислите ни и дори да спасят живота ни от опасности, за които не подозираме.