Духове и Призраци

Духове

Духовете съществуват ли или са мит и плод на нашето въобръжение. Все повече и повече хора разказват, че са видяли духове. Ето някои разкази за духове. Предценете сами дали съществуват духове или не.
Мистериозен еднокрак призрак тормози хората в ЛаосМистериозен еднокрак призрак тормози хората в ЛаосНаскоро видео, на което се твърди, че е сниман еднокракият призрак Гонг Гой, се появи в Ютуб, а след това и по националната телевизия на Лаос
Знаци, че духове се опитват да контактуват с васЗнаци, че духове се опитват да контактуват с васМакар и веднъж преминали в света на сенките, душите на покойните хора могат да потърсят компанията на живите си близки. Причините за това явление са от съвсем различен характер.
Как китайците гонят гладните духове (СНИМКИ)Как китайците гонят гладните духове (СНИМКИ)
25 Август
Антония Р.
В Хонконг е започнал Фестивалът на гладния дух, което е едно от на-популярните събития в Китай. Всяка година хора от свят идват в страната, за да наблюдават любопитните ритуали.
Те не вярваха в призраци, докато не видяха тази снимкаТе не вярваха в призраци, докато не видяха тази снимка
11 Август
Антония Р.
37-годишната британка Аманда Скарисбрик и нейната половинка Дейв Гослинг гледали с насмешка на историите за призраци, докато не посетили спиритичен сеанс за първи път и не видели снимка от събирането.
Тази жена разговаря с духове и предава съобщения от мъртъвциТази жена разговаря с духове и предава съобщения от мъртъвциПодобно на Мелинда Гордън от сериала Шепот от отвъдното, американката Ема Кинсли разговаря с духовете на починалите и предава съобщения на близките им.
Призраци съществуват! Вижте ги на тези стари снимки (ГАЛЕРИЯ)Призраци съществуват! Вижте ги на тези стари снимки (ГАЛЕРИЯ)Интересно е, че такива фотоси съществуват още от началото на фотографията и за тях може да се гарантира, че са автентични.
Зловещо! Призрачна жена в бяло изскочи пред моторист (СНИМКИ)Зловещо! Призрачна жена в бяло изскочи пред моторист (СНИМКИ)Жените с разрошена коса, облечени в бяла роба, са характерни за филмите на ужасите, но в реалния живот присъствието им силно може да озадачи и стресне някого.
Тази актриса разбра, че привлича духове и дори ги засне! Вижте гиТази актриса разбра, че привлича духове и дори ги засне! Вижте гиЕксцентричната актриса и певица Кейти Прайс отново изуми феновете си. Британката е убедена, че в дома ѝ бродят духове и дори смята, че ги е заснела.
Баща и син заснеха нещо зловещо при разходката си! Вижте го и виеБаща и син заснеха нещо зловещо при разходката си! Вижте го и виеУекс и синът му решили да си организират разходка край популярен английски замък, но така и не подозирали какво ще се случи после.
Най-после уловиха призрак! Вижте гоНай-после уловиха призрак! Вижте гоКайл Томпсън и съмишлениците му разказват, че са се натъкнали на дух на дете. Предлагат и негова снимка.