Мистериозен еднокрак призрак тормози хората в Лаос

Мистериозен еднокрак призрак тормози хората в Лаос

Ако някой някога реши да създаде каталог на призраците, появяващи се в различни места по света, безспорно мистериозният дух Гонг Гой ще е най-странният от всички, включени в него. Паранормалната аномалия, тормозеща жителите на Лаос, е единственото привиде

1

Духове

Духовете съществуват ли или са мит и плод на нашето въобръжение. Все повече и повече хора разказват, че са видяли духове. Ето някои разкази за духове. Предценете сами дали съществуват духове или не.
Духове - Зловещо! Привидение се появи на ученическо селфи

Зловещо! Привидение се появи на ученическо селфи

14.10.201801152

Селфи снимките са много популярни сред съвременните младежи. Те обаче понякога могат да са доста зловещи, особено ако след това на тях се появи и някой мистериозен субект.

Духове - Феноменът Сенчести хора или виденията, които смразяват кръвта

Феноменът Сенчести хора или виденията, които смразяват кръвта

19.09.201801079

За феноменът Сенчести хора се говори от векове. Това представляват тайнствени силуети, които се появяват изневиделица и предизвикват паника и ужас.

Духове - Знаци, че духове се опитват да контактуват с вас

Знаци, че духове се опитват да контактуват с вас

30.08.201804661

Макар и веднъж преминали в света на сенките, душите на покойните хора могат да потърсят компанията на живите си близки. Причините за това явление са от съвсем различен характер.

Духове - Как китайците гонят гладните духове (СНИМКИ)

Как китайците гонят гладните духове (СНИМКИ)

25.08.20180223

В Хонконг е започнал Фестивалът на гладния дух, което е едно от на-популярните събития в Китай. Всяка година хора от свят идват в страната, за да наблюдават любопитните ритуали.

Духове - Как да въздействаме на чакрите си

Как да въздействаме на чакрите си

12.08.201801539

В здрав балансиран човек 7-те чакри осигуряват точното количество енергия за всяка част от тялото, ума и духа. Ако една от вашите чакри е твърде отворена и се върти твърде бързо или ако е твърде затворена и се движи бавно, вашето здраве ще пострада

Духове - Те не вярваха в призраци, докато не видяха тази снимка

Те не вярваха в призраци, докато не видяха тази снимка

11.08.20180445

37-годишната британка Аманда Скарисбрик и нейната половинка Дейв Гослинг гледали с насмешка на историите за призраци, докато не посетили спиритичен сеанс за първи път и не видели снимка от събирането.

Духове - Символика на Пентаграма

Символика на Пентаграма

28.07.20180839

Пентаграмата представлява символ на звезда, обвита в кръг. Тя има, независимо как е обърната, 5 точки. Всяка една от тях има свое собствено значение. Този универсален символ е познат на човечеството от близо осем хиляди години и. . .

Духове - Техники, с които да постигнем вътрешен мир и спокойствие

Техники, с които да постигнем вътрешен мир и спокойствие

16.07.201803163

Вътрешният мир и спокойствие е цел, която повечето хора се стремят да достигнат. Докато някои явно го намират без усилие, други се борят ден след ден със зъби и нокти, за да постигнат спокойствие в живота си.

Духове - Тази жена разговаря с духове и предава съобщения от мъртъвци

Тази жена разговаря с духове и предава съобщения от мъртъвци

08.07.20180861

Подобно на Мелинда Гордън от сериала Шепот от отвъдното, американката Ема Кинсли разговаря с духовете на починалите и предава съобщения на близките им.

Духове - Не снимайте спящите си близки! Вижте на какво ги обричате

Не снимайте спящите си близки! Вижте на какво ги обричате

26.06.201803828

Някои снимки според езотериците могат да се опасни за хората. Такива например са фотографиите на спящ човек. Ето и защо мистиците намират снимането на подобни кадри за погрешни и дори страховити.