Настъпва рядкото слънчево затъмнение в Лъв! Животът ви ще се промени

Настъпва рядкото слънчево затъмнение в Лъв! Животът ви ще се промени

Днес, 21 август, настъпва феноменът слънчево затъмнение и макар че не всички ще успеем да ставаме свидетели на рядкото явление, ще усетим енергията на затъмнението в Лъв.

1

Феномени

Феномени - Новите теми и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Феномени. Нашите статии за Феномени от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Феномени.
Феномени - Феноменът Танцуващата чума, който уби мистериозно десетки души

Феноменът Танцуващата чума, който уби мистериозно десетки души

09.07.20170373

През 1518 година фрацузойката мадам Трофеа започва да танцува на улица в Страсбург. От никъде не се чува музика, но лицето на жената изразявало истинско удоволствие все едно танцува пред цял оркестър, който свири любимата ѝ песен.

Феномени - Необясними житни кръгове се появиха близо до София

Необясними житни кръгове се появиха близо до София

07.07.201706031

Дали извънземните се опитват да се свържат със софиянци стана въпрос, който силно заинтригува столичани след появата на житни кръгове в близост до село Равно поле, Софийско.

Феномени - Годината, в която не е имало лято

Годината, в която не е имало лято

10.05.201702080

През 1816 година вулканът Тамбора изригва, отделяйки в атмосферата огромни количества пепел. Тя се разпространява по цялата планета и води до феномен, който до днес не се е повтарял.

Феномени - Жената с най-невероятна памет помни всеки детайл от живота си

Жената с най-невероятна памет помни всеки детайл от живота си

30.04.20170648

27-годишната Ребека Шарък помни отлично не само какво е хапнала вчера за обяд, но и всеки малък детайл от живота си от 12-годишна възраст насам.

Феномени - Ефектът на Мандела ще ви накара да се съмнявате в спомените си

Ефектът на Мандела ще ви накара да се съмнявате в спомените си

09.02.201701802

Ефектът на Мандела е понятие, с което се описва много интересен феномен сред хората. Оказва се, че цели групи си спомнят исторически факти по напълно погрешен начин.

Феномени - Младо момиче от Бангладеш бавно се превръща в дърво

Младо момиче от Бангладеш бавно се превръща в дърво

04.02.201705868

10-годишната Сахана Хатун стана популярна по цял свят като първата жена, станала жертва на т. нар Синдром на човека дърво. Заради болестта по лицето ѝ се появяват израстъци, чрез които прилича на дърво.

Феномени - Вярно е! Животът наистина може в миг да премине пред очите ви

Вярно е! Животът наистина може в миг да премине пред очите ви

02.02.20170661

Учените смятат, че феноменът, при който живота минава в миг пред очите, е истински, а не плод на уплашеното съзнание в критични ситуации. Нови изследвания дори са успели да установят точно кои части на мозъка са засегнати при неговото проявление.

Феномени - Пълна мистерия! Индийка не спира да яде пясък вече 60 години

Пълна мистерия! Индийка не спира да яде пясък вече 60 години

07.01.201703204

Старица от индийския град Варанаси изуми цял свят. Вече близо шестдесет години необикновенната дама похапва пясък. Въпреки необичайния си начин на хранене възрастната жена се чувства отлично и не възнамерява да се лишава от любимата си храна.

Феномени - Зелените деца от Улпит, които и до днес остават мистерия

Зелените деца от Улпит, които и до днес остават мистерия

22.12.201602050

В покрайнините на малкото английско градче Улпит трудещите се на полето откриват две непознати деца – момиче и момче, които приличали на хора, но били изцяло зелени. Те се появили от яма, изкопана за лов на вълци.

Феномени - Призраци бродят в британски бар. Организират спане с тях

Призраци бродят в британски бар. Организират спане с тях

15.09.20160340

Призрачни създания обитават бар в Англия. Заради тях служителите на заведението треперят от страх всеки път, когато са на работа.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...