Мистика и Мистерии

Мистерии, феномени и мистика

Неразгадани феномени, необясними загадки, мистични случки или просто любопитни истории. Загадки и мистерии на съвременният свят. Мистика, изотерика, феномени и мистерии на едно място.
Топъл душ пази от енергийни вампириТопъл душ пази от енергийни вампири
04 Януари
4
Жана Г.
Всяка сутрин, с цел предпазване от енергийни вампири, взимайте топъл душ. Затоплянето на тялото изравнява енергиите му. Завършете душа с ледена вода.
На 21 декември 2012 няма да се мреНа 21 декември 2012 няма да се мреЩе дочакаме ли края на света на 21 декември 2012 година? Дори и това да се случи, маите не могат да се окичат със славата на негови предсказатели.
Как да променяме реалносттаКак да променяме реалността
03 Януари
4
Жана Г.
За да привлечете вниманието на представител на противоположния пол, представете си че го пипате навсякъде с палещите си ръце. Добавете за по-голям ефект и внимателен поглед.
Как да виждаме с кожата сиКак да виждаме с кожата си
02 Януари
1
Жана Г.
Със специални упражнения можете да се научите да виждате с помощта на кожата си, без изобщо да използвате за това очите си.
Какво отношение имате към света (Кармични уроци)Какво отношение имате към света (Кармични уроци)
02 Януари
3
Admin
Всичко, което ни се случва, не е случайно, а е напомняне за неправилното ни отношение към света. Важното е да можем навреме да разпознаем тези сигнали.
Необикновени новогодишни традицииНеобикновени новогодишни традиции
01 Януари
Нина Норд
В Дания съществува традиция на Нова година всеки да счупи чиния във вратата на съседа си. В чилийското градче Талка жителите празнуват Новата година с починалите си роднини.
Разкриха тайната за раждането на ИсусРазкриха тайната за раждането на ИсусВъв Ватикана е намерен древен ръкопис, който хвърля светлина върху раждането на Христос. Текстът е озаглавен Откровението на влъхвите и е написан на мъртвия сирийски език.
Годината на Черния дракон носи изпитанияГодината на Черния дракон носи изпитанияЗапочва годината на Черния воден дракон, която носи куп изпитания. Който е правил добро, ще се радва на успех в живота. А крадците, лъжците, интригантите ги очаква кармично наказание.
Как посрещат Нова година в топлите страниКак посрещат Нова година в топлите страниЖителите на един от островите на Микронезия сменят името си всяка Нова година, за да изгонят далече злите сили. В Бирма Нова година се празнува с фестивал на водата.
Новогодишни европейски традицииНовогодишни европейски традицииВ Гърция е обичай главата на семейството в полунощ да счупи в стената на къщата един нар. В Италия не е рядкост да се види как хората хвърлят от прозорците си непотребни дрехи и предмети.