Карма и Съдба

Карма и Съдба

Вярваш ли в кармата и каква е твоята съдба? Разбиране на кармата, принципи на кармата и изчистване на лошата карма. Влияние на кармата върху нашата съдба и как да се освободим от нея.
Подаръци, изпратени от съдбата, и как да не ги подминемПодаръци, изпратени от съдбата, и как да не ги подминемЗаслепени от черногледството си, не забелязваме най-ценните подаръците от съдбата, които правят живота ни пълноценен. Ето най-стойностните дарове на съдбата - не ги подминавайте
Натрапчиви мисли за някого – защо се случва и мисли ли и той за васНатрапчиви мисли за някого – защо се случва и мисли ли и той за васМежду хората съществуват уникални фини енергийни връзки, които ги свързват по един или друг начин. Случвало ли ви се е да мислите натрапчиво за някого, без да знаете защо и без да имате повод за това?
Каква е жената с име Силвия?Каква е жената с име Силвия?Красивото и звучно име Силвия е сред най-популярните имена у нас, като в себе си носи изключително силна енергия, която се предава и на жените, които са кръстени така.
Каква е жената с име МарияКаква е жената с име МарияИмето Мария е доста популярно у нас, като то е не само красиво, но и носи в себе си определена символика. Каква е жената с име Мария?
Това са 5-те най-силни имена за момичета!Това са 5-те най-силни имена за момичета!Безспорно вашето име има много важна роля и в съдбата ви, както и зодията. Именно затова трябва добре да обмислите как да кръстите момиченце. 5-те най-силни имена за момичета, които предпазват от беди и нещастия
Каква е жената с име Ана?Каква е жената с име Ана?Името Ана е едно от най-красиви и звучни. Енергията на името Ана е много силна и позитивна, като то може да ви разкаже много за жената, която е кръстена Ана, както за нейния характер, така и за любовния ѝ живот.
Значение на името ГалинаЗначение на името ГалинаИмето Галина и неговите производни Галинка, Галя, Гала, Гана, Ина идват от гръцки. Означава буквално спокойна, безметежна. Отличителна черта на дамите, носещи това име е, че те винаги се. . .
Значение на името АлександраЗначение на името АлександраИмето Александра и неговите производни Алексия, Саня, Сашка, Ася идват от гръцки. Означава смел защитник. Какво е значението на името Александра? Каква е съдбата на Александра?
Какво означава, ако непрекъснато виждате еднакви числаКакво означава, ако непрекъснато виждате еднакви числаЧесто ли виждате едни и същи числа? Някои хора смятат, че ако видите на часовника 11:11 или 22:22, това носи щастие и трябва да си пожелаете нещо. Но какво означава, ако виждате едни и същи числа непрекъснато?
Как да се освободим от лошата кармаКак да се освободим от лошата кармаДори и да не можем да променим правилата на Вселената, можем да подобрим нашата карма. Ето 3 начина за привличане на щастие и благополучие за освобождаване от лошата карма