Зли сили и енергия

Зли сили и енергия

Кои са злите сили и как ни влияе негативната енергия, с която ежедневно се сблъскваме. Как да се предпазим от зли сили, уроки и негативна енергия?
Неща, които не трябва да правиш, за да не провокираш злотоНеща, които не трябва да правиш, за да не провокираш злотоСъс сигурност поне веднъж в живота ви сте се замисляли за това, какво не трябва да правите, за да не провокирате злото. Темата е доста обширна, затова ще се опитаме да ви дадем простички и лесни насоки как да. . .
Лейте си куршум, за да махнете страховите неврозиЛейте си куршум, за да махнете страховите неврозиЛеенето на куршум е напълно безопасен и безболезнен ритуал, който помага при уплаха, безсъние, тревожност. Ако страдате от страхова невроза, непременно отидете да си леете куршум
Талисмани срещу енергийния вампиризъмТалисмани срещу енергийния вампиризъмВампири съществуват, но те не се хранят с кръв, а с нашата енергия. Ще ги срещнем на работа, на улицата и понякога дори в дома си. Те смучат жизнените ни сили. Ето правилните талисмани срещи енергиен вампиризъм
20 въпроса, които ще прогонят негативните мисли!20 въпроса, които ще прогонят негативните мисли!Начинът да прогоним негативното от съзнанието си е като открием вътрешната си сила. Отговорете искрено на тези въпроси. Може да го правите през няколко дни или седмици. Или когато почувствате, че се нуждаете от. . .
Как да се справим с негативните хора?Как да се справим с негативните хора?Негативното мислене е изключително силно и не всеки човек успява да се справи с него. Всъщност, по-голямата част от хората падат в клопката му.
Как да се защитим от злобните хора?Как да се защитим от злобните хора?Освен че са истински енергийни вампири, злобните хора може да ви навредят както психически, така и физически - зависи до каква степен я проявяват. Ето как да се защитите от лошата енергия на злобните хора около вас
Премахнете негативната енергия със сол! Ето какПремахнете негативната енергия със сол! Ето какИма причина, поради която плажът се чувства като толкова енергично, чисто и освежаващо място. От хилядолетия по целия свят солта се счита за защитно и почистващо средство както физически, така и метафизично.
Нещата от ежедневието, които ни зареждат с негативна енергияНещата от ежедневието, които ни зареждат с негативна енергияТе са знаците, които не забелязваме. Те са онези неща, които задържат негативната енергия у дома. Те са нещата, от които трябва да се отървем.
Как да разбера къде в дома ми е пропито с негативна енергияКак да разбера къде в дома ми е пропито с негативна енергияПонякога, за отрицателните неща, които се случват в живота ни, не намираме друго обяснение освен лоша енергия в дома.
Как да пречистя къщата от лоша енергия? Най-изпитаните средстваКак да пречистя къщата от лоша енергия? Най-изпитаните средстваНегативната енергия не бива да се подценява, защото би могла да навреди на психическото и физическото ви здраве. Ето няколко начина, чрез които бихте могли да пречистите дома си от негативното