Ванга
VangaVanga
Ванга

Баба Ванга

От много обичана и от мнозина отричана, Ванга е феномен от световна класа, който имахме щастието да бъде в България. Разкази и истории свързани с баба Ванга , нейната дарба и пророчества. Поклон пред светлата и памет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво казва Ванга за РупитеКакво казва Ванга за Рупите
20 Окт.
Не веднъж Ванга е говорила в захлас за Рупите, като е предсказвала плашещо изумителни събития. Рупите ке станат божия храм, тука ке е българският Йерусалим, казва Ванга за Рупите.
Съвети на Ванга за дълголетиеСъвети на Ванга за дълголетие
29 Септ.
Лечителката и пророчица баба Ванга винаги е спазвала строго съблюдаван начин на живот. Ванга е споделяла тайната на това как да победим остаряването и да доживеем до дълбока старост. Съвети на Ванга за дълголетие
Доказано! Българинът вярва във Ванга, извънземните и суеверията!Доказано! Българинът вярва във Ванга, извънземните и суеверията!
05 Април
Българинът все повече вярва в свръхестественото. Въпреки напредъкът на науката и опроверженията на повечето свръхестествени явления, нашенецът си остава убеден в наличието на нещо повече.
Ванга предрича кога ще дойдат добри времена за България!Ванга предрича кога ще дойдат добри времена за България!
22 Юли
Баба Ванга била убедена, че България е благословена страна. Лошото отминава. Добри времена ще дойдат за България.
Ванга: Висок човек ще оправи България!Ванга: Висок човек ще оправи България!
18 Юли
1
Бъдещето на България е тема, многократно коментирана от Баба Ванга. През годините петричката гадателка е правила вълнуващи предсказания за съдбата на българския народ. Някои от тях и до днес остават загадка.
Роднина на Ванга потвърди нейно страшно предсказаниеРоднина на Ванга потвърди нейно страшно предсказание
06 Юни
Ванга винаги е бил изключителен феномен и дори загадка за учените, тъй като нейните предсказания се сбъдват много често. Едно то страшните предсказания на Ванга беше потвърдено и от нейна роднина.
Ванга направила удивително точни предсказания за живота на Филип КиркоровВанга направила удивително точни предсказания за живота на Филип Киркоров
24 Май
С невероятната си дарба Ванга успяла да предскаже бъдещето на безброй нашенци и чужденци, сред които е и легендарният певец Филип Киркоров.
Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!
24 Окт.
Осмият ще спаси света – това е едно от най-мистериозните пророчества на баба Ванга. Приживе пророчицата често повтаряла, че когато Той дойде на Земята, ще се възцари така жадувания мир.
Людмила Живкова убита от египетско проклятие! Ванга знаела всичкоЛюдмила Живкова убита от египетско проклятие! Ванга знаела всичко
31 Август
1
Египетската богиня котка-Бастет е станал причина за кончината на Людмила Живкова. Колкото и невероятна да звучи тази история, тя не спира да вълнува умовете на конспираторите.
Цял свят очаква този петък заради пророчество на ВангаЦял свят очаква този петък заради пророчество на Ванга
18 Януари
Истинска истерия за предстояща Апокалипсис се разпространява из цял свят заради пророчество на Баба Ванга, което ще ни накара този петък, 20 януари, да се изправим на нокти.