Ванга

Баба Ванга

От много обичана и от мнозина отричана, Ванга е феномен от световна класа, който имахме щастието да бъде в България. Разкази и истории свързани с баба Ванга, нейната дарба и пророчества. Поклон пред светлата и памет!
Ванга: Путин ще стане господар на света!Ванга: Путин ще стане господар на света!Баба Ванга предрича слава на Русия. Изданията на Острова обърнаха специално внимание на пророчествата на българката след победата на Путин на последните избори.
Казахстанската Ванга вещае смърт и разруха за 2018-таКазахстанската Ванга вещае смърт и разруха за 2018-таЯсновидката Вера Лион огласи мрачната си прогноза за 2018-та година. Известна като Казахстанската Ванга, тя каза какво ще се случи на Русия, САЩ, Китай, ЕС, НАТО, Украйна, както и за цялата планета през следващите дванадесет месеца.
Баба Ванга за 2018-та: Нов енергиен източник на ВенераБаба Ванга за 2018-та: Нов енергиен източник на ВенераБаба Ванга и пророческите ѝ способности са признати още докато е жива. Тя ни е оставила куп завети, които се изпълняват един по един.
Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!Осмият ще спаси света – това е едно от най-мистериозните пророчества на баба Ванга. Приживе пророчицата често повтаряла, че когато Той дойде на Земята, ще се възцари така жадувания мир.
Людмила Живкова убита от египетско проклятие! Ванга знаела всичкоЛюдмила Живкова убита от египетско проклятие! Ванга знаела всичкоЕгипетската богиня котка-Бастет е станал причина за кончината на Людмила Живкова. Колкото и невероятна да звучи тази история, тя не спира да вълнува умовете на конспираторите.
Цял свят очаква този петък заради пророчество на ВангаЦял свят очаква този петък заради пророчество на Ванга
18 Януари
Антония Р.
Истинска истерия за предстояща Апокалипсис се разпространява из цял свят заради пророчество на Баба Ванга, което ще ни накара този петък, 20 януари, да се изправим на нокти.
Наследницата на Ванга направи зловещо предсказаниеНаследницата на Ванга направи зловещо предсказаниеФранцузойката Каеде Убер, която е сочена за наследница на петричката пророчица Ванга, направи зловещо предсказание на близкото бъдеще. Според ясновидката следващото голямо нещастие ще е болест.
Приятелка на Ванга продължава да си общува с неяПриятелка на Ванга продължава да си общува с неяДвадесет години сънувам леля Ванга. Провеждаме разговори с нея, а тя казва, че това не са сънища, а са видения, твърди приятелката на петричката пророчица Фимка Гогова-Михайлова.
Руски учени разгадаха дарбата на Ванга?Руски учени разгадаха дарбата на Ванга?Близо двадесет години след смъртта на Ванга невероятните гадателски умения на петричката пророчица продължават да вълнуват както български, така и чуждестранни учени.
Пророчествата на Баба Ванга се сбъдват едно по едноПророчествата на Баба Ванга се сбъдват едно по едноБаба Ванга, безспорният български феномен, продължава и днес да ни вълнува с предсказанията си. Тя е пророкувала за години напред, а част от предсказанията ѝ вече са се сбъднали. Ето кои са те: