Зъл демон нападна беззащитно момче

Зъл демон нападна беззащитно момче

0

Шокиращо видео беше споделено във виртуален канал за страховити клипове. Кадрите показват как мистично създание, наподобяващо сянка, напада млад мъж.

1

Духове

Духовете съществуват ли или са мит и плод на нашето въобръжение. Все повече и повече хора разказват, че са видяли духове. Ето някои разкази за духове. Предценете сами дали съществуват духове или не.
Духове - Призрак на прислужница тормозел куче от Вирджиния

Призрак на прислужница тормозел куче от Вирджиния

12.03.20171553

Когато Бил и Шерил Уилти от Вирджиния поставили в дома си уеб камера, те искали да проверят какво кара кучето им да се държи толкова странно напоследък. Това, което записите по-късно показали, ги изправило на нокти.

Духове - Зъл дух тормози майка и детето ѝ

Зъл дух тормози майка и детето ѝ

11.03.20170439

Когато младата майка Тейси Брукс родила, тя била на седмото небе от щастие. Малко след появата на сина ѝ обаче, в дома ѝ започнали да се случват странни неща.

Духове - Ловец на духове засне призрачна жена с котка

Ловец на духове засне призрачна жена с котка

08.03.20171271

На мистериозно явление се натъкна 55-годишна британска изследователка на свръхестествени случаи. Докато извършвала свои битови задължения, Джи Кокфорт видяла дух, обитаващ съседски имот, и дори успяла да му направи снимки.

Духове - Австралиец засне разярен дух от гробищен парк

Австралиец засне разярен дух от гробищен парк

07.03.20170510

24-годишният австралиец Бени Коулмен се определя като начинаещ ловец на духове. По думите му той наскоро е започнал да изследва света на свръхестественото.

Духове - Момиченце си направи обикновено селфи. Тогава забеляза нещо шокиращо

Момиченце си направи обикновено селфи. Тогава забеляза нещо шокиращо

06.03.201738515

Подобно на много свои връстници 13-годишната Хейли искала да запечата един много специален за нея миг, самоснимайки се. Това, което уловила на заден план във фотографията обаче, я изплашило до смърт.

Духове - Призрак на момиченце са появи на ученическа снимка

Призрак на момиченце са появи на ученическа снимка

02.03.20170334

Мистериозно изображение, публикувано в руска социална мрежа, развълнува хиляди хора. Снимката е направена по време на детска екскурзия в малко селце от Брянска област преди десет години.

Духове - Заснеха призрак, докато се разхожда в градина

Заснеха призрак, докато се разхожда в градина

01.03.20170343

Призрачен силует беше запечатан на камера за видеонаблюдение в САЩ. Кадрите са от частен имот, намиращ се в отдалечен и пуст район и на щата Вирджиния.

Духове - Дух на жена се появи посред бял ден в Сибир

Дух на жена се появи посред бял ден в Сибир

28.02.20170346

Загадъчна снимка, появила се в руска социална мрежа преди дни, предизвика интереса на търсачите на духове.

Духове - Дух на изхвърлена котка се върна в къщата на жестоките си стопани

Дух на изхвърлена котка се върна в къщата на жестоките си стопани

17.12.20160442

Дух на котка обитава руска къща, в която някога писаната е живяла със своите собственици. Изглежда, че животното така и не е могло да намери покой заради безсърдечния начин, по който са се отнесло към него стопаните му.

Духове - Жена записа глас на призрак, посетил я, докато спи

Жена записа глас на призрак, посетил я, докато спи

06.12.2016012262

Благодарение на новите мобилни приложения може да се запишем, докато спим. Това направила и Джени, посъветвана от личния си лекар, а записът ѝ разкрил нещо ужасяващо.

В актуалната подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации на тема Духове. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Духове. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Духове. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Духове. Духове, идеи и потребителски оценки.