Космоса и Вселената

Космоса и Вселената

Потопи се в безкрайната Вселена и необятния космос с нашите любопитни публикации за съзвездия, галактики, черни дупки, планети, слънчевата система и много други. Сами ли сме във Вселената?
Стъпка към прогреса: Антиматерията разкрива тайните сиСтъпка към прогреса: Антиматерията разкрива тайните сиАнтиматерията е една от най-големите загадки на света. Ако човечеството я разгадае, това ще постави нова ера в развитието. И това е на път да се случи.
Ужас! Китайската космическа станция може да падне върху България до дниУжас! Китайската космическа станция може да падне върху България до дниСтраховита новина за България. Космически отломки ще се сгромолясат върху страната ни.
Последният научен труд на Стивън Хокинг – има ли паралени вселениПоследният научен труд на Стивън Хокинг – има ли паралени вселениСамо 2 седмици преди да почине Стивън Хокинг е работил по теория за откриване на паралелни вселени. Негово е предположението, че съществуват и други светове освен нашия.
Кръстиха астероид на Васил ЛевскиКръстиха астероид на Васил ЛевскиКръстиха астероид на Васил Левски. Доказателство за сертификата с името на Апостола се появи в интернет пространството.
Уникално! НАСА показа снимки на сливане на галактикиУникално! НАСА показа снимки на сливане на галактикиУдивителни снимки на сливане на две галактики се появиха в мрежата. Те бяха публикувани от НАСА и са дело на телескопа Хъбъл.
Пътуването до Космоса струва точно 250 хил. долараПътуването до Космоса струва точно 250 хил. долараАко сте любители на екзотичните пътешествия или цял живот сте мечтали да се докоснете до необятната Вселена – това предложение е за вас. Изчислиха сумата, която ще трябва да дадем, за да се разходим в Космоса. Тя възлиза на 250 000 долара.
Стивън Хокинг: Ето какво се е случило преди Големия взрив!Стивън Хокинг: Ето какво се е случило преди Големия взрив!Стивън Хокинг, световноизвестният британски учен, отговаря на най-големия въпрос на света. Той обяви какво се е случило преди Големия взрив.
Най-после! Лъсна истината за ЛунатаНай-после! Лъсна истината за ЛунатаНова теория за образуването на Луната е на път да преобърне представите ни за спътника на Земята. Няма да повярвате от какво и как е направена.
Засякоха вселенски сигнал от Сътворението! Вижте какво казаЗасякоха вселенски сигнал от Сътворението! Вижте какво казаПървите данни от живота на Вселената ни разказват невероятни истории. Уловени по сложен начин, те носят неочаквани подробности за началото на всичко.
Звездна грешка: Случайно откриха планета, на която годината е 10 дниЗвездна грешка: Случайно откриха планета, на която годината е 10 дниЗвездна грешка, съдба или знак от съдбата – никой не може да каже с точност какво стои зад новото откритие на учените. Те по случайност попаднаха на планета, която е на 10 дни.