Бъдеще и Технологии

Бъдеще и Технологии

Технологиите са неразривно свързани с нашето бъдеще. Тайните на технологиите, които може да променят света в близко бъдеще.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Безсмъртието ще е възможно с ъплоудване на мозъка в компютърБезсмъртието ще е възможно с ъплоудване на мозъка в компютър
11 Окт.
Заветната мечта на стотици поколения назад в историята до днес – безсмъртието, в най-скоро време може да стане възможна.
Невероятните технологии, вдъхновени от животнитеНевероятните технологии, вдъхновени от животните
25 Януари
Безспорно най-големият творец на света е природата. Необикновените форми, които са създадени от нея – били те живи или не, и до днес надхвърлят способностите и на най-изявените майстори сред хората.
Кога ще умрете вече ще предсказва компютърКога ще умрете вече ще предсказва компютър
07 Април
В близко бъдеще дори и разходката до кабинета на вашия лекар може да ви бъде спестена. Учени разработват мащабен проект, който само с бързо онлайн попълване на тест може да ви каже за всичко, което става с вашето тяло
5 климатични дизайна, вдъхновени от природата5 климатични дизайна, вдъхновени от природата
11 Юли
Климатичните системи използват огромно количество енергия, поради което група от дизайнери проектират няколко нови метода за охлаждане, заимствани от природата.
Британец сънува бъдещетоБританец сънува бъдещето
11 Март
Крис Робинсън сънува пророчески съниша. Британецът е сънувал кулите-близнаци, атентата в лондонското метро, самолетната катастрофа над Локърби. . .