Магии, Вещици и Проклятия

Магии

Съществуват ли магиите, какво е тяхното действие върху нас и как да се предпазим от магии? Преценете сами дали е така. Магията е древно изкуство, но и до днес има много хора, които искат да нанесат вреди на някой чрез магия.
Пелинът, набран при Пълнолуние, гони злите силиПелинът, набран при Пълнолуние, гони злите силиРазлични поверия придават на тази целебна билка пелина чудодейни свойства. Най-популярното от тях е, че ако пелинът е набран, когато Луната е пълна, той има най-силно въздействие.
Магическите свойства на метлатаМагическите свойства на метлатаВ сферата на магическото метлата най-често се свързва с вещиците. Според легендите те използвали именно метлите като средство за летене. Метлата наистина притежава мощни магически свойства и ето кои са те
Магическа пръчка - история и фактиМагическа пръчка - история и фактиМагическите пръчки отразяват идеята, че човек може да насочи неизвестна сила от природата към материализиране на мисли и желания. В магическия свят магическите пръчки имат огромна сила. История на магическата пръчка
Как се прави мълчана вода за сбъдване на желанияКак се прави мълчана вода за сбъдване на желанияПравенето на мълчана вода е много стара магичека практика, която е разпространена по нашите земи. Как се прави мълчана вода?
Как да се предпазим от магии и проклятияКак да се предпазим от магии и проклятия
24 Юни
4
Admin
Как да се предпазим от магии и проклятия? Съществуват доста народни практики за защита от магии и проклятия. Привидения или просто бабини суеверия, дори и да нямат смисъл, те не вредят.
Магически ритуали за красота и привлекателност, с които ще е винаги твойМагически ритуали за красота и привлекателност, с които ще е винаги твойЖените от различните страни от векове събират и прилагат ефикасни домашни рецепти за разкрасяване. Освен тях обаче има и много магически ритуали, с които дамите засилват своята привлекателност и стават като магнит за мъжа.
Как да се отървем от магия?Как да се отървем от магия?Много от хората си задават въпроса дали могат да се избавят от магиите и как да се предпазят от тях. Дори и просто така наречените енергийни вампири могат да навредят на вашето общо самочувствие и успеха на постъпките ви в живота.
Как работи леенето на куршум и защо помага?Как работи леенето на куршум и защо помага?Леенето на куршум е стар целебен метод, който обикновено се предава по женска линия. Ритуалът помага на болния при уплаха, безсъние, тревожност или за разваляне на проклятия. Как работи леенето на куршум?
Магии за задомяванеМагии за задомяванеМагиите за задомяване са най-разнообразни за различните държави по света и няма как да ги поберем в толкова кратък материал. Тук обаче ще ви запознаем с 3 магии за задомяване, които са характерни за Балканите.
Проклятието на цифрата деветПроклятието на цифрата деветЕдва ли има човек, който да не е чувал за проклятието на фараоните. Това суеверие идва от факта, че повечето от хората, които проникват в гробниците на някой фараон, мистериозно умират скоро след това.