Магии, Вещици и Проклятия

Магии

Съществуват ли магиите, какво е тяхното действие върху нас и как да се предпазим от магии? Преценете сами дали е така. Магията е древно изкуство, но и до днес има много хора, които искат да нанесат вреди на някой чрез магия.
Как работи леенето на куршум и защо помага?Как работи леенето на куршум и защо помага?Леенето на куршум е стар целебен метод, който обикновено се предава по женска линия. Ритуалът помага на болния при уплаха, безсъние, тревожност или за разваляне на проклятия. Как работи леенето на куршум?
Магии за задомяванеМагии за задомяванеМагиите за задомяване са най-разнообразни за различните държави по света и няма как да ги поберем в толкова кратък материал. Тук обаче ще ви запознаем с 3 магии за задомяване, които са характерни за Балканите.
Проклятието на цифрата деветПроклятието на цифрата деветЕдва ли има човек, който да не е чувал за проклятието на фараоните. Това суеверие идва от факта, че повечето от хората, които проникват в гробниците на някой фараон, мистериозно умират скоро след това.
Билки за любовБилки за любовБилките се използват от хиляди години за лечебни и магически цели. От Египет до Северна Америка, всяка древна култура има свои собствени местни магически билки за привличане на любов.
Магически билки за любовМагически билки за любовМного хора вярват в магическата сила на растенията. Твърди се, че те имат специални магически сили, които могат да помогнат в различни аспекти от живота.
Лесна магия с топяща се вода сбъдва желанияЛесна магия с топяща се вода сбъдва желанияТози вид течност може да пречисти тялото ви и да привлечете в живота си късмет, здраве, благополучие и щастие.
Вещици са владеели това мистично място в ЛапландияВещици са владеели това мистично място в ЛапландияОсвен с мита за Дядо Коледа, Лапландия е известна и с легенди за не толкова добродушни същества като вещиците. Според някои поверия те са живеели в област, която и до днес изумява посетелите с чудатия си облик.
Методи за премахване на урокиМетоди за премахване на урокиНе подценявайте урочасването, то може да ви накара да се чувствате изключително зле. Имайте наум тези ритуали и червен конец под ръка, за да не ви ловят лоши очи.
Проклятието, което тегне над картината Плачещото момчеПроклятието, което тегне над картината Плачещото момче
24 Септ.
Антония Р.
Около редица произведения на изкуството има мистерии и легенди, но една от най-големите е свързана с картината Плачещото момче на испанския художник Бруно Амадио.
Магическите свойства на солта: Как да се защитим с нейна помощМагическите свойства на солта: Как да се защитим с нейна помощСолта е една от най-използваните подправки в кулинарията, но знаете ли, че тя се употребява широко и в езотериката?