Магии, Вещици и Проклятия

Магии

Съществуват ли магиите, какво е тяхното действие върху нас и как да се предпазим от магии? Преценете сами дали е така. Магията е древно изкуство, но и до днес има много хора, които искат да нанесат вреди на някой чрез магия.
Как да се предпазим от магии и проклятияКак да се предпазим от магии и проклятия
24 Юни
4
Admin
Как да се предпазим от магии и проклятия? Съществуват доста народни практики за защита от магии и проклятия. Привидения или просто бабини суеверия, дори и да нямат смисъл, те не вредят.
Магически ритуали за красота и привлекателност, с които ще е винаги твойМагически ритуали за красота и привлекателност, с които ще е винаги твойЖените от различните страни от векове събират и прилагат ефикасни домашни рецепти за разкрасяване. Освен тях обаче има и много магически ритуали, с които дамите засилват своята привлекателност и стават като магнит за мъжа.
Как да се отървем от магия?Как да се отървем от магия?Много от хората си задават въпроса дали могат да се избавят от магиите и как да се предпазят от тях. Дори и просто така наречените енергийни вампири могат да навредят на вашето общо самочувствие и успеха на постъпките ви в живота.
Как работи леенето на куршум и защо помага?Как работи леенето на куршум и защо помага?Леенето на куршум е стар целебен метод, който обикновено се предава по женска линия. Ритуалът помага на болния при уплаха, безсъние, тревожност или за разваляне на проклятия. Как работи леенето на куршум?
Магии за задомяванеМагии за задомяванеМагиите за задомяване са най-разнообразни за различните държави по света и няма как да ги поберем в толкова кратък материал. Тук обаче ще ви запознаем с 3 магии за задомяване, които са характерни за Балканите.
Проклятието на цифрата деветПроклятието на цифрата деветЕдва ли има човек, който да не е чувал за проклятието на фараоните. Това суеверие идва от факта, че повечето от хората, които проникват в гробниците на някой фараон, мистериозно умират скоро след това.
Билки за любовБилки за любовБилките се използват от хиляди години за лечебни и магически цели. От Египет до Северна Америка, всяка древна култура има свои собствени местни магически билки за привличане на любов.
Магически билки за любовМагически билки за любовМного хора вярват в магическата сила на растенията. Твърди се, че те имат специални магически сили, които могат да помогнат в различни аспекти от живота.
Лесна магия с топяща се вода сбъдва желанияЛесна магия с топяща се вода сбъдва желанияТози вид течност може да пречисти тялото ви и да привлечете в живота си късмет, здраве, благополучие и щастие.
Вещици са владеели това мистично място в ЛапландияВещици са владеели това мистично място в ЛапландияОсвен с мита за Дядо Коледа, Лапландия е известна и с легенди за не толкова добродушни същества като вещиците. Според някои поверия те са живеели в област, която и до днес изумява посетелите с чудатия си облик.