Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни
Извънземни

Извънземни

Истории и неоспорими факти за извънземни . Следи от извънземни цивлизации и култури. Разкази и статии за извънземни, НЛО и други паранормални събития. Очевидци на извънземни събития.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайнствените балони над Канада и САЩТайнствените балони над Канада и САЩ
25 Април
В небето над САЩ и Канада са засечени мистериозни обекти, които веднага пораждат въпроса дали това са балони за шпионаж, или НЛО? Какво са обектите нас САЩ и Канада и защо са толкова мистериозни?
Кои са ПлеядианцитеКои са Плеядианците
07 Февр.
Смята се, че Плеядианците сме ние от бъдещето. Заради погрома и разрушението на планетата Земя се е наложило да потърсим нов дом. Кои са Плеядианците? Мисия на Плеядианците?
Истината за отвличанията от извънземни според руски учениИстината за отвличанията от извънземни според руски учени
09 Август
Учени опитах да намерят обяснение за твърденията на хората, смятащи, че са били отвлечени от извънземни. Според тях хората, които вярват, че реално са били отвлечени от извънземни, вероятно са имали. . .
Мистериозните летящи обектиМистериозните летящи обекти
28 Февр.
В продължение на хиляди години хората съобщават, че виждат странни светлини и цилиндрични предмети, летящи в небето. Днес тези необясними явления обикновено се наричат НЛО. Неидентифициран летящ обект е всеки обект, летящ в небето.
НАСА изследва скални рисунки на НЛО отпреди 10 000 годиниНАСА изследва скални рисунки на НЛО отпреди 10 000 години
26 Окт.
Индийският Държавен департамент по археология и култура планира да потърси помощ от НАСА за изследване на 10 000-годишни скални рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО в района Чарама, Източна Индия.
Контакта с извънземни на ТеслаКонтакта с извънземни на Тесла
19 Август
И до днес никой не може да каже със сигурност дали уловените с устройството на Тесла сигнали са били от извънземна цивилизация или всичко това е било фантазията на Никола Тесла и желанието му е да е наистина така.
Тези следи са от превозно средство на 14 млн. годиниТези следи са от превозно средство на 14 млн. години
17 Август
Тези следи са от превозно средство на 14 млн. години. Александър Колтипин смята, че мистериозните следи във Фригийската долина (Турция), не са от някакъв естествен процес и са оставени от древни превозни средства
Защо се крият отвличанията от извънземни?Защо се крият отвличанията от извънземни?
03 Януари
Формите на контакт с извънземни са най-различни. Съществуват данни за отвличания, при които хора са хващани и насила хвърляни“ в непозната за тях ситуация.
Какво откри най-мащабното търсене на извънземниКакво откри най-мащабното търсене на извънземни
23 Юни
Макар засега нашата цивилизация да не е открила място, което в нашите представи да е подходящо за съществуване и развитие на някаква форма на разумен живот, не означава, че такава не съществува.
Учени разработват лазерен пътеводител за извънземни към ЗемятаУчени разработват лазерен пътеводител за извънземни към Земята
16 Март
1
Не е ясно дали извънземните незабавно ще разпознаят лазера като сигнал от интелигентни форми на живот. Това със сигурност ще привлече вниманието, добавя още той.
Засякоха мистериозен радиосигнал от дълбокия Космос! Извънземни ли саЗасякоха мистериозен радиосигнал от дълбокия Космос! Извънземни ли са
14 Януари
Още с първите информации за получените радиосигнали от дълбокия Космос уфолозите и любителите на теориите на конспирациите буквално пощуряха. Извънземни ли са?
НЛО: дезинформационната епидемия! Как да различим истината?НЛО: дезинформационната епидемия! Как да различим истината?
22 Ноем.
Всеки, за когото темата НЛО е интересна, стои пред един основен въпрос: как да определим кое е истина и кое би могло да е подвеждаща информация
Ето какво всъщност е Зона 51Ето какво всъщност е Зона 51
28 Август
Зона 51 се явява фокус на многобройни конспирации, всички свързани с посещения на извънземни, въпреки че единствената предоставена от американското правителство информация гласи, че съоръжението служи за контрол на полетите в тази част на САЩ