Извънземни

Извънземни

Истории и неоспорими факти за извънземни. Следи от извънземни цивлизации и култури. Разкази и статии за извънземни, НЛО и други паранормални събития. Очевидци на извънземни събития.
Засякоха мистериозен радиосигнал от дълбокия Космос! Извънземни ли саЗасякоха мистериозен радиосигнал от дълбокия Космос! Извънземни ли саОще с първите информации за получените радиосигнали от дълбокия Космос уфолозите и любителите на теориите на конспирациите буквално пощуряха. Извънземни ли са?
НЛО: дезинформационната епидемия! Как да различим истината?НЛО: дезинформационната епидемия! Как да различим истината?
22 Ноем.
Всеки, за когото темата НЛО е интересна, стои пред един основен въпрос: как да определим кое е истина и кое би могло да е подвеждаща информация
Ето какво всъщност е Зона 51Ето какво всъщност е Зона 51Зона 51 се явява фокус на многобройни конспирации, всички свързани с посещения на извънземни, въпреки че единствената предоставена от американското правителство информация гласи, че съоръжението служи за контрол на полетите в тази част на САЩ
Световният ден на НЛО ни връща към мистерията в РозуелСветовният ден на НЛО ни връща към мистерията в РозуелНа днешния ден любителите на мистериите и загадките отбелязват Световния ден на неидентифицираните летящи обекти. На тази дата се разбива и НЛО край Розуел, САЩ.
Заснетото НЛО над Лъбък е една от големите мистерии на миналия векЗаснетото НЛО над Лъбък е една от големите мистерии на миналия векДействието се развива в края на август 1951 година. Една нощ трима професори се събират в имот край град Лъбък, Тексас.
Всеки човек се е срещнал с извънземен!Всеки човек се е срещнал с извънземен!Нови експерименти показаха, че в тези разкази има доза истина и вероятно всеки човек се е срещнал с извънземен.
Зловещо чернооко извънземно почука на вратата му! Историята ще смрази кръвта виЗловещо чернооко извънземно почука на вратата му! Историята ще смрази кръвта виНа 31-ата годишна конференция на уфолозите, проведена през април тази година в град Юрика Спрингс, щата Арканзас, се събраха стотици независими изследователи. Всички те споделиха своите истории за срещи с неизвестното.
Те са тук! Извънземни се биха в небето на НевадаТе са тук! Извънземни се биха в небето на НевадаНевероятната битка между НЛО бе заснета в Невада. Това е поредното доказателство, че извънземните са по-близо до нас, отколкото предполагаме.
Няма шега! Това се е случило през 1979 с лесничей от ШотландияНяма шега! Това се е случило през 1979 с лесничей от ШотландияГодината е 1979, а Роб, който работи като лесничей, отива на оглед край гората Дечмънт Лав заедно с кучето си. Докато преминава между дърветата, забелязва странна летяща сфера в небето.
Категорично! 80 вида извънземни се разхождат сред насКатегорично! 80 вида извънземни се разхождат сред насИзвънземните са тук. Над 80 вида от тях щъкат между нас.