Извънземни

Извънземни

Истории и неоспорими факти за извънземни. Следи от извънземни цивлизации и култури. Разкази и статии за извънземни, НЛО и други паранормални събития. Очевидци на извънземни събития.
Тези следи са от превозно средство на 14 млн. годиниТези следи са от превозно средство на 14 млн. годиниТези следи са от превозно средство на 14 млн. години. Александър Колтипин смята, че мистериозните следи във Фригийската долина (Турция), не са от някакъв естествен процес и са оставени от древни превозни средства
Световният ден на НЛО ни връща към мистерията в РозуелСветовният ден на НЛО ни връща към мистерията в РозуелНа днешния ден любителите на мистериите и загадките отбелязват Световния ден на неидентифицираните летящи обекти. На тази дата се разбива и НЛО край Розуел, САЩ.
Защо се крият отвличанията от извънземни?Защо се крият отвличанията от извънземни?Формите на контакт с извънземни са най-различни. Съществуват данни за отвличания, при които хора са хващани и насила хвърляни“ в непозната за тях ситуация.
Какво откри най-мащабното търсене на извънземниКакво откри най-мащабното търсене на извънземниМакар засега нашата цивилизация да не е открила място, което в нашите представи да е подходящо за съществуване и развитие на някаква форма на разумен живот, не означава, че такава не съществува.
Учени разработват лазерен пътеводител за извънземни към ЗемятаУчени разработват лазерен пътеводител за извънземни към ЗемятаНе е ясно дали извънземните незабавно ще разпознаят лазера като сигнал от интелигентни форми на живот. Това със сигурност ще привлече вниманието, добавя още той.
Засякоха мистериозен радиосигнал от дълбокия Космос! Извънземни ли саЗасякоха мистериозен радиосигнал от дълбокия Космос! Извънземни ли саОще с първите информации за получените радиосигнали от дълбокия Космос уфолозите и любителите на теориите на конспирациите буквално пощуряха. Извънземни ли са?
НЛО: дезинформационната епидемия! Как да различим истината?НЛО: дезинформационната епидемия! Как да различим истината?
22 Ноем.
Всеки, за когото темата НЛО е интересна, стои пред един основен въпрос: как да определим кое е истина и кое би могло да е подвеждаща информация
Ето какво всъщност е Зона 51Ето какво всъщност е Зона 51Зона 51 се явява фокус на многобройни конспирации, всички свързани с посещения на извънземни, въпреки че единствената предоставена от американското правителство информация гласи, че съоръжението служи за контрол на полетите в тази част на САЩ
Заснетото НЛО над Лъбък е една от големите мистерии на миналия векЗаснетото НЛО над Лъбък е една от големите мистерии на миналия векДействието се развива в края на август 1951 година. Една нощ трима професори се събират в имот край град Лъбък, Тексас.
Всеки човек се е срещнал с извънземен!Всеки човек се е срещнал с извънземен!Нови експерименти показаха, че в тези разкази има доза истина и вероятно всеки човек се е срещнал с извънземен.