Вампири

Вампири

Какво са вампирите и съществуват ли наистина? Любопитни факти за вампирите в древността и какво знаем за вампирите в България . Всичко, което трябва да знаете за вампирите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Енергийни вампири в работатаЕнергийни вампири в работатаЕнергийни вампири- обичащи слънцето и чесъна, не хапещи, но все пак- вампири. Защото след кратък разговор или дори след престой с тях в дадена стая, те вече са изсмукали от нас живителните сили.
Има ли енергиен вампир около теб! Провери тукИма ли енергиен вампир около теб! Провери тукУзнайте кои са те и се предпазете от подобни личности, в случай че в кръга ви има енергийни вампири, изсмукващи положителната ви енергия и жизнените ви сили.
Жена Вампир взе страха на полицаи в Индонезия! (Снимки)Жена Вампир взе страха на полицаи в Индонезия! (Снимки)Полицията в Индонезия засне вампир. Съществото е от женски пол и неизяснен произход.
Това се случва в XXI век: Пребиха до смърт група вампири в МалавиТова се случва в XXI век: Пребиха до смърт група вампири в МалавиМестен отряд за самозащита в Малави е пребил до смърт шестима души, тъй като имало съмнения, че те пият човешка кръв и извършват и извършват ритуали с черна магия.
Британски вампир се оплака, че го тормозятБритански вампир се оплака, че го тормозят25-годишният вампир се жалва, че околните не гледат положително на неговата необикновена персона и редовно го подлагат на подигравки и унижения
Откриха амфибия вампир, живяла преди 280 милиона годиниОткриха амфибия вампир, живяла преди 280 милиона годиниСъс своите изпъкнали очи и способността си да възстановяват опашките си, днешните саламандри са едни от най-необичайни същества, бродещи по Земята. Колкото и необичайни да са обаче, техните прародители били в пъти по-странни
Страшен вампир броди из СтарозагорскоСтрашен вампир броди из СтарозагорскоТъй като мъртвецът не бил опят нито от свещеник, нито от ходжа, както повелявало, духът му бил неспокоен и той се превърнал във кръвожаден вампир.
Вампирите с камъни в гърлото и сърп на шиятаВампирите с камъни в гърлото и сърп на шиятаЕдни от най-характерните легенди за селата в Източна Европа са свързани с вампирите. Учените твърдят, че са намерили първопричината на странните погребения на вампири с камъни в гърлото и сърпове по шията
У нас бродят стотина вампириУ нас бродят стотина вампириСъвсем реални вампири бродят из България, но те на пръв поглед няма как да бъдат различени, защото изглеждат като съвсем обикновени хора. По-голямата част от тях обитават катакомби, където нерядко правят някакви ритуали.
Нови два вампира се появиха край ВрацаНови два вампира се появиха край Враца
03 Август
2
Антония Р.
При разкопките в местността Градище в прохода Вратцата бяха намерени още два гроба на вампири. При единия от скелетите липсва главата, а при другия – костите на краката.