Вампири

Вампири

Какво са вампирите и съществуват ли наистина? Любопитни факти за вампирите в древността и какво знаем за вампирите в България. Всичко, което трябва да знаете за вампирите.
Това се случва в XXI век: Пребиха до смърт група вампири в МалавиТова се случва в XXI век: Пребиха до смърт група вампири в МалавиМестен отряд за самозащита в Малави е пребил до смърт шестима души, тъй като имало съмнения, че те пият човешка кръв и извършват и извършват ритуали с черна магия.
Британски вампир се оплака, че го тормозятБритански вампир се оплака, че го тормозят25-годишният вампир се жалва, че околните не гледат положително на неговата необикновена персона и редовно го подлагат на подигравки и унижения
Откриха амфибия вампир, живяла преди 280 милиона годиниОткриха амфибия вампир, живяла преди 280 милиона годиниСъс своите изпъкнали очи и способността си да възстановяват опашките си, днешните саламандри са едни от най-необичайни същества, бродещи по Земята. Колкото и необичайни да са обаче, техните прародители били в пъти по-странни
Страшен вампир броди из СтарозагорскоСтрашен вампир броди из СтарозагорскоТъй като мъртвецът не бил опят нито от свещеник, нито от ходжа, както повелявало, духът му бил неспокоен и той се превърнал във кръвожаден вампир.
Вампирите с камъни в гърлото и сърп на шиятаВампирите с камъни в гърлото и сърп на шиятаЕдни от най-характерните легенди за селата в Източна Европа са свързани с вампирите. Учените твърдят, че са намерили първопричината на странните погребения на вампири с камъни в гърлото и сърпове по шията
У нас бродят стотина вампириУ нас бродят стотина вампириСъвсем реални вампири бродят из България, но те на пръв поглед няма как да бъдат различени, защото изглеждат като съвсем обикновени хора. По-голямата част от тях обитават катакомби, където нерядко правят някакви ритуали.
Нови два вампира се появиха край ВрацаНови два вампира се появиха край Враца
03 Август
2
Антония Р.
При разкопките в местността Градище в прохода Вратцата бяха намерени още два гроба на вампири. При единия от скелетите липсва главата, а при другия – костите на краката.
Изкопаха останки на вампир край ВрацаИзкопаха останки на вампир край ВрацаЕкип археолози изкопаха скелет на вампир края врачанския проход Вратцата. Откритието е било направено при разкопки в местността Градище от археолозите Нарцис Торбов и Александра Петрова.
Контрастен душ пази от енергийни вампириКонтрастен душ пази от енергийни вампири
30 Март
3
Нина Норд
Сутгрин вземете топъл душ, а след това се облейте с ледена вода - по този начин ще се защитите от изсмукване на енвергията ви от енергийни вампири.
Храм в Мелник лекува от вампиризъм и обсебване от зли силиХрам в Мелник лекува от вампиризъм и обсебване от зли сили
12 Ноем.
1
Антония Р.
Твърди се, че църквата Свети Антоний Велики в град Мелник е излекувала над 3000 души, обладани от зли сили. Тайната на чудодейното лечение се криела в иконата на светеца, покровител на храма.