Амулети и Талисмани

Амулети и Талисмани

Съвети при избора на амулети и талисмани, които предпазват и помагат. Значението на амулетите и талисманите, как да ги избираме и какво символизират. Избери си талисман спрямо зодията и датата на раждане
Амулети за късметАмулети за късмет
24 Юли
6
Амулетите са вид магически предмети от естествен произход. Това могат да бъдат различни видове полускъпоцененни камъни или обикновени камъчета с интересна форма.
Направете си билкови амулети на ЕньовденНаправете си билкови амулети на Еньовден
24 Юни
Mariana
Най-важния летен празник е Еньовден – денят на билкарите. От набраните на Еньовден билки може да направите билкови амулети, които ще действат в продължение точно една година, до следващия Еньовден.
Значение и свойства на тигрово окоЗначение и свойства на тигрово око
24 Юни
3
Смята се, че тигровото око ви позволява да видите всичко. Ако използвате тигрово око за прозрение, можете да бъдете много щастлив човек. Действие и значение на тигрово око.
Амулети за здраве и сполукаАмулети за здраве и сполукаАмулетът е предмет с естествен произход, на който се влагат определени способности. За разлика от талисмана, който трябва да се размахва или целува в определени ситуации, то за амулета е достатъчно само да бъде носен
Талисмани против болестиТалисмани против болестиТалисманите са един от по-древните методи, изпитан от предците ни, за предпазване от болести, злополуки, загуби и злини. За да се предпазите и вие, използвайте едни от най-добрите талисмани против болести.
Свръхестествените сили на татуировката с гълъбиСвръхестествените сили на татуировката с гълъбиАко обмисляте да си направите татус и все още търсите нещо специално, спокойно може да се спрете на гълъб. Тези красиви птици винаги ще ви напомнят за красивото и любовта.
Тези талисмани носят на собственика си късметТези талисмани носят на собственика си късметТези талисмани носят на собственика си късмет. Защо хората носят талисмани за късмет. От какво се правят талисманите за късмет. Помагат ли действително талисманите за привличане на доброто в живота ни.
Амулети за здраве и успехАмулети за здраве и успехСтрахувате ли се да пътувате със самолет, изпотявате ли се, когато отидете на интервю за работа? Изпитвате ли неудобство да признаете любовта си пред обекта на своите чувства?
Предмети и талисмани за защита срещу всяко злоПредмети и талисмани за защита срещу всяко злоПредмети и талисмани за защита срещу всяко зло. От древни времена човекът се стреми да се запази от въздействието на зли сили, за каквито са се смятали най-вече природните катаклизми и житейските трудности и нещастия.
Амулетите предават магически флуидиАмулетите предават магически флуидиАмулетите са свещени предмети и носят силата на растението или животното, което изобразяват, или са събрали тайнствената сила на земните недра, от които са изкопани, а може да са въплъщение на природни сили.