Амулети и Талисмани

Амулети и Талисмани

Съвети при избора на амулети и талисмани, които предпазват и помагат. Значението на амулетите и талисманите, как да ги избираме и какво символизират. Избери си талисман спрямо зодията и датата на раждане
Талисмани против болестиТалисмани против болестиТалисманите са един от по-древните методи, изпитан от предците ни, за предпазване от болести, злополуки, загуби и злини. За да се предпазите и вие, използвайте едни от най-добрите талисмани против болести.
Свръхестествените сили на татуировката с гълъбиСвръхестествените сили на татуировката с гълъбиАко обмисляте да си направите татус и все още търсите нещо специално, спокойно може да се спрете на гълъб. Тези красиви птици винаги ще ви напомнят за красивото и любовта.
Тези талисмани носят на собственика си късметТези талисмани носят на собственика си късметТези талисмани носят на собственика си късмет. Защо хората носят талисмани за късмет. От какво се правят талисманите за късмет. Помагат ли действително талисманите за привличане на доброто в живота ни.
Амулети за здраве и успехАмулети за здраве и успехСтрахувате ли се да пътувате със самолет, изпотявате ли се, когато отидете на интервю за работа? Изпитвате ли неудобство да признаете любовта си пред обекта на своите чувства?
Предмети и талисмани за защита срещу всяко злоПредмети и талисмани за защита срещу всяко злоОт древни времена човекът се стреми да се запази от въздействието на зли сили, за каквито са се смятали най-вече природните катаклизми и житейските трудности и нещастия.
Амулетите предават магически флуидиАмулетите предават магически флуидиАмулетите са свещени предмети и носят силата на растението или животното, което изобразяват, или са събрали тайнствената сила на земните недра, от които са изкопани, а може да са въплъщение на природни сили.
За безаварийна почивка: Как да си направим ваканционен талисманЗа безаварийна почивка: Как да си направим ваканционен талисманНаправете си ваканционен талисман, за да протече почивката ви щастливо, спокойно и безаварийно.
Талисмани срещу вредни енергийни влиянияТалисмани срещу вредни енергийни влиянияМожете да носите своя талисман под формата на гривна, колие, като скрита вещ на определено място между личните предмети. Важна е вярата в благотворното им действие. Тя е вид енергия, която неутрализира злото
Талисмани за мъжеТалисмани за мъжеТалисманите, наричани още амулети, са предмети, използвани от дълбока древност във всички култури. Вижте кои са най-разпространените талисмани за мъже.
Сватбени талисманиСватбени талисманиНяма как стремежът към семейно щастие да не бъде подкрепен от талисманите за късмет и щастие на сватбения ден. Като сватбени талисмани се използват и бижутата във всички култури. Много популярен сватбен талисман е. . .