Извънземни редовно гостуват на дядо от пловдивско село

Извънземни редовно гостуват на дядо от пловдивско село

3

Момино село се намира в югоизточните предели на страна. Според един от местните жителите в селото често се появявали извънземни същества, с които той многократно заставал лице в лице.

1

Извънземни

Истории и неоспорими факти за извънземни. Следи от извънземни цивлизации и култури. Извънземен живот и извънземни цивилизации. Разкази и статии за извънземни и паранормални събития.
Извънземни - НЛО виси над магистрала Тракия

НЛО виси над магистрала Тракия

23.07.201535703

НЛО виси над магистрала Тракия в близост до Ямбол. Снимката на необикновения феномен е направена от мъж, представящ се с името Робърт Желязков. Тя предизвика истински фурор в социалните мрежи след публикуването ѝ.

Извънземни - Извънземните много приличат на нас

Извънземните много приличат на нас

17.07.201511202

Световноизвестният специалист по конвергентна еволюция проф. Саймън Конуей Морис наскоро представи противоречива за научните среди теория, че животът на Земята не е уникален.

Извънземни - Честит празник, агент Мълдър!

Честит празник, агент Мълдър!

02.07.201552095

Всички, които вярват, че истината е някъде там и далеч не сме единствената разумна форма на живот във Вселената трябва да почерпят, защото 2 юли е обявен за Световен ден на НЛО.

Извънземни - Лох Нес свърталище на извънземни?

Лох Нес свърталище на извънземни?

12.06.201511223

Според местните легенди Лох Нес е дом и на едно загадъчно същество-чудовището Неси. Загадките на тайнственото място обаче не приключват с мнимото чудовище.

Извънземни - Заснеха НЛО в Бирмингам

Заснеха НЛО в Бирмингам

21.05.201501697

Истински феномен оживи град Бирмингам в Обединеното Кралство. Местен музикант засне случайно подозрителни обекти в небето и предизвика фурор в социалните мрежи.

Извънземни - До 10 години се срещаме с извънземни

До 10 години се срещаме с извънземни

20.04.201521356

Оказа се, че човечеството все още не се е отказало да търси друга интелигентна форма на живот в необятната Вселена.

Извънземни - Космолог: Извънземните са поне 300- килограмови същества

Космолог: Извънземните са поне 300- килограмови същества

10.04.201511467

Според това изследване, ако извънземните са свръхинтелигентни същества, за каквито повечето ги смятат, техният интелект би трябвало да съответства на размера им и те да са огромни 300-килограмови същества.

Извънземни - Биологичен материал с извънземен произход стресна учени

Биологичен материал с извънземен произход стресна учени

21.02.201503225

Преди повече от десетилетия професор от Университета в Бъкингам заедно с екипа си отрива странен биологичен материал, за който преподавателят е твърдо убеден, че е с извънземен произход.

Извънземни - Истината за извънземните да излезе наяве

Истината за извънземните да излезе наяве

19.02.201512894

Американското правителство трябва да сподели с обществото всички документи, които има за извънземните, и да разкрие истината за тях, смята бивш съветник на президента на САЩ Барак Обама – Джон Подеста

Извънземни - Признаха за аутопсията на истинско извънземно

Признаха за аутопсията на истинско извънземно

10.12.201425301

Специалисти по фотография и история от Кодак в Рочестър, щата Ню Йорк разкриха, че снимките на мъртвото извънземно, разпространени преди няколко години, са напълно автентични.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В актуалната подстраница ще се натъкнеш на най-новите любопитни теми и статии на тема Извънземни. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Извънземни. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Извънземни. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Извънземни. Извънземни, идеи и мнения.