Предсказания и Пророчества

Предсказания

Сбъднати предсказания или предстоящи пророчества? Най-известните предсказания на Нострадамус, Едгар Кейси и други пророци. Материали и теми за предсказания и видения. Онлайн гадания и предсказания.
Краят на света ще е през 2020-та?Краят на света ще е през 2020-та?Краят на света ще настъпи тази година. Твърдението е на Джийн Диксън – гадателката, която предрече убийството на президента на САЩ Джон Кенеди, предава британският Мирър
Сърби те някоя част на тялото? Виж какво означаваСърби те някоя част на тялото? Виж какво означава
15 Януари
Поверия от различни краища на света обясняват различни събития от ежедневието ни. Случвало ли ви се е без никаква причина да ви засърби някоя част от тялото? Какво означава това? Поверията отговарят:
Пророчествата на свети ДанаилПророчествата на свети ДанаилКъм пророк Данаил (Даниил) Бог отправя и своето послание, а именно да скрие Книгата с пророчествата си за бъдещето на света, докато дойде време тя да бъде разбрана докрай.
Истинските предсказания: Ето какво ще се случи до 2050-таИстинските предсказания: Ето какво ще се случи до 2050-таБъдещето е нещо непредвидимо. Но не винаги. Има много начини, макар и доста трудоемки, които да ни покажат какво предстои в на-близко и далечно бъдеще.
Това са предсказанията за бъдещето на покойния Стивън ХокингТова са предсказанията за бъдещето на покойния Стивън ХокингВ последните години от живота си гения на нашето поколение Стивън Хокинг направи няколко предсказания за бъдещето. Част от тях звучат доста стряскащо, но са напълно адекватен сценарии предвид състояние на планетата ни.
Последните предсказания на Распутин ще ви оставят безмълвниПоследните предсказания на Распутин ще ви оставят безмълвни
19 Февр.
Антония Р.
Причините един обикновен селянин да се остане в историята са няколко, но това, което не спира интереса към него, са неговите прословути предсказания.
Ясновидката Гюкчен: 2018 година идва с катаклизми и нови избориЯсновидката Гюкчен: 2018 година идва с катаклизми и нови избориЯсновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, вече доказа своите способности. Всички нейни прогнози за 2017-та се сбъднаха и днес е време да ни каже какво ни предстои занапред.
Топ 7 прогнози на Бил Гейтс! Светът никога няма да бъде същиятТоп 7 прогнози на Бил Гейтс! Светът никога няма да бъде същиятВсички знаем кой е Бил Гейтс. И макар щом чуем името му, първата ни асоциация да са парите му, той притежава нещо много по-ценно – неговият ум. Всестранно развит, милиадрерът-филантроп прави своите прогнози за бъдещето.
Ясновидецът Сал Ракели: България ще се оправи! Вижте когаЯсновидецът Сал Ракели: България ще се оправи! Вижте когаПрочутият ясновидец Сал Ракели разкри как и кога ще се оправи България. Пророчеството му говори за родните политици.
Пророческият сън на журналиста от вестник ГлоубПророческият сън на журналиста от вестник ГлоубНа 25 август 1883 година журналистът Едуард Симсън от бостанския вестник Глоуб заспива на работа и сънува нещо необикновено – една от най-големите човешки трагедии в историята само часове преди тя да се случи.