Вече е сигурно кой е бил Джак Изкормвача

Вече е сигурно кой е бил Джак Изкормвача

0

Писателката Патриша Корнуел е убедена, че е разгадала енигматичната личност на серийния убиец Джак Изкормвача, чиято известност се простира и до днес.

1

Загадки

Загадки на древността, исторически събития и факти. Древни цивилизации и изчезнали култури. Тайните и загадките на древните цивилизации.
Загадки - Убийството на Георги Марков: Случаят с българския чадър

Убийството на Георги Марков: Случаят с българския чадър

25.02.20170122

Георги Марков е сред най-динамичните личности в българската история и е сред хората, които тясно се свързват с противопоставянето на социалистическия режим в България.

Загадки - Най-мистериозните вируси, тормозещи човечеството

Най-мистериозните вируси, тормозещи човечеството

25.02.20170435

Вирусите са най-странните организми, съществуващи на Земята. Ежегодно те отнемат живота на милиони хора. Учените твърдят, че вирусите дори са по-еволюирали от нас. С всяко ново откритие ние разбираме колко малко знаем за тях.

Загадки - Какво не ни казаха от НАСА за новооткритите планети

Какво не ни казаха от НАСА за новооткритите планети

24.02.20170396

На огромна пресконференция от НАСА ни съобщиха, че са открили цялата система от планети, а на 3 от тях е силно вероятно да има живот. Според конспиративните теории обаче цялата пресконференция бе една голяма манипулация.

Загадки - Весталките – най-могъщите жени на древността

Весталките – най-могъщите жени на древността

23.02.20170390

Във времената, в които положението на жените било сходно с това на робите и селскостопанските животни, имало група жени, които стояли почти на върха на обществото. Това били весталките – жриците на римската богиня Веста.

Загадки - Как да разпознавате времето по птиците според народните поверия

Как да разпознавате времето по птиците според народните поверия

23.02.20170106

В наши дни синоптиците разполагат с модерна технология, чрез която да могат сравнително точно да предскажат какво ще е времето през следващите няколко дни. Но това не винаги е било така.

Загадки - Най-жестоките и безмилостни жени в руската история

Най-жестоките и безмилостни жени в руската история

22.02.201706543

Три рускини, живели преди векове, и до днес предизвикват ужас у всеки човек. Техните имена завинаги ще се запомнят с безмилостните убийства и зверства, които са извършили.

Загадки - Най-мистериозните човешки популации на Земята

Най-мистериозните човешки популации на Земята

21.02.201701193

Наред с познатите народи, на Земята живеят и няколко мистериозни човешки популации, които оспорват представата ни за света. Произходът на някои от тях е неразбираем за учените, останал забулен в сенките на миналото, други са загадъчни и уникални поради св

Загадки - Страх ви е от клоуни. Вижте защо е така

Страх ви е от клоуни. Вижте защо е така

19.02.20170468

Клоуните би трябвало да са забавни, да носят радост и веселие. За милиони хора обаче те са ужасяващи. Постоянната им замръзнала усмихваща се маска не събужда нищо друго освен чист ужас.

Загадки - Предлагали са на Айнщайн поста на президент

Предлагали са на Айнщайн поста на президент

19.02.20170123

Човекът, чието име днес е синоним за гений, на 73-годишна възраст едва не е станал президент на Израел. Тъй като Алберт Айнщайн е евреин, му предлагали поста без провеждане на избори.

Загадки - Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

17.02.20170134

Основателят на компаниите Телса и Спейс Екс – Илън Мъск, заяви, че развитието на технологиите е от ключово значение за оцеляване на човечеството и опазване на планетата ни.

Популярно днес

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни