Статистика: Човечеството изчезва след 200 години!

Статистика: Човечеството изчезва след 200 години!

0

Човечеството ще загине и това е неминуемо. Вселената мълчи, а това говори, че сме единствени, неповторими, но и неразумни.

1

Загадки

Загадки на древността, исторически събития и факти. Древни цивилизации и изчезнали култури. Тайните и загадките на древните цивилизации.
Загадки - Главата на най-свирепия убиец в Португалия се пази в буркан до ден днешен

Главата на най-свирепия убиец в Португалия се пази в буркан до ден днешен

18.08.201709812

Години наред серийният убиец Диого Алвес е всявал ужас в португалската столица Лисабон, а дори и след като е бил заловен и обесен, част от него продължава да напомня за зловещите му престъпления.

Загадки - Не е мит! Исус наистина е превърнал водата във вино

Не е мит! Исус наистина е превърнал водата във вино

17.08.20170350

Сватбата в Кана Галилейска, когато Христос превръща водата във вино, е сред най-известните чудеса на Спасителя. Ново откритие на екип от израелски учени доказа, че тази история не е само мит.

Загадки - Откриха най-голямото животно, бродело по Земята. Мозъкът му е като на коза!

Откриха най-голямото животно, бродело по Земята. Мозъкът му е като на коза!

16.08.20170883

В праисторията по Земята са бродели огромни и ужасяващи създания. В Патагония, Аржентина учени се натъкнаха на фосилите на шампиона сред динозаврите – животно, край което страховитият тиранозавър рекс изглеждал като нищо повече от грозновата кокошка.

Загадки - Почитаме Успение Богородично

Почитаме Успение Богородично

15.08.201701258

На 15-ти август християнският свят отбелязва Успение Богородично или Голяма Богородица. Това е един от най-големите християнски празници и е почитан както от православната църква, така и от католическата.

Загадки - Поверията при празнуването на Голяма Богородица

Поверията при празнуването на Голяма Богородица

15.08.201707200

На 15 август християните честват успение на Света Богородица, като днешният празник в календара се отбелязва и като Голяма Богородица. Днес се почита Божията майка – покровителка на майчинството.

Загадки - Вижте какво са ви подготвили звездите за днес - 15 август

Вижте какво са ви подготвили звездите за днес - 15 август

15.08.201708788

Днешният ден няма да е продуктивен, но ще е изпълнен с преживявания. Пазете се - днес Плутон и Венера са в опозиция, а това допринася за горещите емоции, несъгласието и необходимостта от бързи избори.

Загадки - Седмичен хороскоп за 14-20 август

Седмичен хороскоп за 14-20 август

14.08.2017016100

Пред всички зодии е поредната седмица, изпълнена с перипетии, радости, предизвикателства и тайни. Предстои една динамична и интересна седмица, в която трябва да внимаваме с финансите.

Загадки - Мистичният град Лили Дейл, който е обитаван от призраци и медиуми

Мистичният град Лили Дейл, който е обитаван от призраци и медиуми

13.08.20170751

Населението на американския град Лили Дейл не надвишава 500 души, но според местните жители тези, които не могат да се преброят, са много повече. Градчето е сочено на свърталище на духове, а голяма част от жителите са медиуми.

Загадки - Кои исторически личности са изобразени в картите за игра

Кои исторически личности са изобразени в картите за игра

13.08.20170319

Със сигурност няма човек, който да не познава традиционната колода с карти – 4 бои, 4 попа, 4 дами и 4 валета. Знаете ли обаче, че зад тези карти стоят образите на реални исторически личности и митологични фигури?

Загадки - Легендарните воини-вълци, които притежавали свръхестествени сили

Легендарните воини-вълци, които притежавали свръхестествени сили

12.08.20170152

Една пот най-известните скандинавски легенди е за берсеркерите, които взимали гъби с наркотично въздействие, за да предизвикат в тялото си огромен прилив на енергия, известен като амок.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На актуалната подстраница ще попаднеш на избрани материали и статии на тема Загадки. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Загадки. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Загадки. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Загадки. Загадки, идеи и отзиви.