Библията

Библията

Библията е пълна с вълнуващи и необясними на пръв поглед случки. Полезна информация и статии за поредица от исторически и библейски събития, и истории.
Чудесата на Исус ХристосЧудесата на Исус ХристосКакво означава чудо и кой може да извършва чудеса? С това название определяме необикновените дела, които не могат да бъдат извършвани от обикновени хора.
Молитвено правило на свети Пахомий ВеликиМолитвено правило на свети Пахомий ВеликиНа Свети Пахомий Велики Църквата дължи правило, което се чете като утринна или вечерна молитва от вярващите при липса на време или други обстоятелства, които налагат да се приключи бързо измолването на. . .
Свeта Анна ражда Богородица на 70 годиниСвeта Анна ражда Богородица на 70 годиниДнес православната църква отдава почит на майката на Дева Мария света Анна. На днешния ден празнуват всички, които носят имената Анна, Анка, Ани, Блага, Добри, Добра, Янула, Янина.
Всичко за Дървото на Свети Петър (Свято дърво)Всичко за Дървото на Свети Петър (Свято дърво)Дървото на Свети Петър прочиства аурата и ни дарява с чиста и позитивна енергия. Можете да се снабдите с него от специализираните магазини, предназначени за продажба на биопродукти
Легендата МойсейЛегендата МойсейЕдна от най-интересните книги от Библията е Изход. Тя разказва историята на избавлението на израилтяните от Египетско робство. Това чудо се свързва с името на един човек - Мойсей.
Кои са седемте смъртни гряха и защо са толкова опасни?Кои са седемте смъртни гряха и защо са толкова опасни?Нека за момент да се абстрахираме от библейското значение на седемте смъртни гряха. Ако се замислим, те са свързано или с физическото, или с емоционалното човешко състояние, под формата на лоши подбуди.
Второто пришествие настъпва на 28 юни! Исус идва от ВенераВторото пришествие настъпва на 28 юни! Исус идва от ВенераВреме е. Второто пришествие настъпва на 28 юни. Тогава Исус ще слезе на Земята от Венера.
Църквата ни заблуждава! Виж кои са лъжовните твърдения на БиблиятаЦърквата ни заблуждава! Виж кои са лъжовните твърдения на БиблиятаЦърквата и християнството пряко следват повелите на Библията в религиозното обучение на вярващите. Оказва се обаче, че куп неща, за които сме убедени, че са истина, всъщност са лъжи.
Ето как е изглеждал в действителност ИсусЕто как е изглеждал в действителност Исус
28 Март
1
Антония Р.
От няколко години насам учените доказват, че Исус Христос не е изглеждал така както го описват иконите. Образът на дългокосия синеок мъж с къдрици е измислен, а според нова книга, посветен на Месията, той вероятно е имал сериозни недъзи.
Гробницата на Христос се оказва по-древна, отколкото се предполагашеГробницата на Христос се оказва по-древна, отколкото се предполагаше
30 Ноем.
Антония Р.
Гробницата, за която се смята, че е положено тялото на Исус Христос, се оказваше по-древна, отколкото предполагаше според първоначалните проучвания, предава Нашънъл джиографик.