Здрав Сън

Здрав Сън

Никой не може да оспори ползите за здравето от добрия сън и пълноценната почивка. Правила и съвети за здрав и пълноценен сън без лекарства.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Йога Нидра - изкуството на пълната релаксация и подмладяванеЙога Нидра - изкуството на пълната релаксация и подмладяване
20 Окт.
В нашия забързан, изпълнен със стрес свят намирането на моменти на спокойствие и почивка може да бъде предизвикателство. Йога Нидра, често наричана йогически сън , предлага дълбок начин за постигане на дълбока релаксация, подмладяване.
Ето как храната може да подобри съняЕто как храната може да подобри съня
07 Март
Получаването на достатъчно качествен сън е от съществено значение за поддържане на добро здраве и цялостно благополучие. Храната, която ядете, може да окаже значително влияние върху качеството на съня ви.
Как да се наспя?Как да се наспя?
30 Дек.
Всички експерти са на мнение, че човек трябва да спи около 7-8 часа в денонощието и ние нямаме никакво намерение да спорим с тях. Как да се наспя?
Ритуали преди заспиванеРитуали преди заспиване
23 Дек.
Няма две мнения по въпроса, че ако човек редовно не се наспива, той няма да е нито особено продуктивен, нито особено адекватен, що касае дневните му дейности. Ритуали преди заспиване.
Защо не бива да спим срещу огледалотоЗащо не бива да спим срещу огледалото
20 Дек.
1
Има сериозни причини да не спите срещу огледало. За какви опасности ви предупреждават мистиците. Защо не бива да спим срещу огледалото? Защо не трябва да ползваме чуждо огледало?
Правила за качествен сънПравила за качествен сън
07 Дек.
Качественият сън е изключително важно условие, ако искате да се чувствате щастливи и да бъдете здрави и енергични. Ето кои са основните правила за качествен сън, които трябва да спазвате всяка нощ
Какво да държите под възглавницата за здрав сънКакво да държите под възглавницата за здрав сън
19 Ноем.
Здравословният и спокоен сън е важен за цялостната кондиция на тялото на следващия ден. Какво да държите под възглавницата за здрав сън?
Всичко за сънната парализаВсичко за сънната парализа
16 Ноем.
Какво е сънната парализа. Мерки срещу сънна парализа. Това ужасно състояние е феномен, с който се е сблъсквала малка част от човешката популация, не повече от 7. 6. Основни симптоми на сънна парализа
Задушаване в съняЗадушаване в съня
10 Ноем.
1
Сънната апнея може да предизвика сериозни последващи нарушения и на други системи в организма. Някои от симптомите й са ярко осезаеми, но други могат да приспят нашата бдителност и да не ги забележим.
Странни трикове, с които да се разсъним, когато ни се спиСтранни трикове, с които да се разсъним, когато ни се спи
04 Ноем.
Предлагаме ви 12 необикновени трика, които ще ви помогнат да се разсъните много лесно, когато ви се спи и не искате да станете от леглото. Те са здравословни и ще стимулират не само тялото, но и мозъка ви